Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא רכש את האוקטביה rs כחדשה בגלל המחיר, יוכל אולי לרכוש אותה כמשומשת.

כבר מפורסמת מודעה בלוח יד 2 של אחת משומשת כזאת עם 5,000 ק״מ.

המוכר רוצה סך של 200 אלף ש״ח ולדעתי נדרשת הורדה נוספת רצינית.

בהצלחה :-)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=853c837fd6100243f688b6031629e42126d

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנון - מה אתה מחפש שם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חייב לציין שאת שני הרכבים האחרונים שלי (טויוטה ואלפא) קיבלתי עם דלק. בלי לשלם. כלומר, אני בטוח ששילמתי את זה במחיר הרכב שאינו נמוך to begin with, אבל את זה אפשר להגיד גם על ה- RS... מסתמן כרכב מוצלח - מקווה לראותו על הכביש. אם ידוע למישהו כמה כבר הוזמנו במחיר הזה (או קרוב אליו) - אשמח לשמוע.

חבר קרוב שרכש את הרכב קיבל אותה השבוע. לו נאמר שזאת הVRS הרביעית שעולה על הכביש. יש רשימת המתנה ארוכה לידניות ולגרסת הקומבי שאמורות להגיע. שם מדברים על משהו כמו 20 אנשים. חלקם כבר שילמו מקדמה. ושוב,כל המידע הוא מאחד מאנשי המכירות בסקודה,לי אין דרך לדעת האם המידע אמין ונכון.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

מעניין, כנראה ששיעור המכירות עליו שמעתי כולל הזמנות עם מקדמה ולא עסקאות מוגמרות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה חתום על סודיות?

פורסם

אתה שואל סתם ככה או בעקבות מה שפורסם אתמול בטמקא על צ'מפיון שסרבו לשחרר רכב מהמוסך אם הבעלים לא חותם על הסכם סודיות! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואלה - לא קראתי את העניין הזה - אתה מוכן לפרט? או להפנות... אולי עלינו פה על משהו...

פורסם (נערך)
אמנון - מה אתה מחפש שם?

כמו שאיל כתב, מחפש שקודה פביה שפורט, אבל את החדשה מצילומי הריגול, אלא מה :-)

האמת שזה חלק מ״בדיקות שטח״ רגילות שאני מבצע מעת לעת, הנובעים מהרהורים שגרתיים: להחליף/ לא להחליף רכב, עכשיו/ מאוחר יותר, חדש/ משומש, ספורטיבי/ משפחתי/היברידי (או כולם ביחד אם יתאפשר).

מה שאני כן סגור עליו זה שהרכב הבא שלי לא יהיה ג׳יפון, הספיק לי וכי הרכב הבא יהיה סטיישן (המועמדת היא האוקטביה 1.8 קומבי ולכן האוקטביה סדאן לא באמת רלבנטית, אלא אם כן הטויוטה פריוס החדשה שתוצג בשנת 2015 תשכנע אותי במיוחד, מטעמי חסכון כמובן).

דרך אגב, אני קראתי לאחרונה כי נרכשו 64 אוקטביה rs, לי זה נראה הזמנות ולא רכישות בפועל.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
וואלה - לא קראתי את העניין הזה - אתה מוכן לפרט? או להפנות... אולי עלינו פה על משהו...

בבקשה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4524790,00.html

פורסם

כבר שום דבר מהכתובת ההיא אינו יכול לזכות להגדרה "מדהים"... הייתי במשך שנים ארוכות לקוח מרוצה שלהם. אבל, הכמות של הסיפורים שעולים פה...

בכל אופן - ההחתמה על סודיות בעניין ההוא, מלמדת שאיפה שאפשר משחילים... זו שיטה! לא טעות.

פורסם

זה גם נותן מענה לכל אלא שטוענים "אני לא שמעתי על לקוח אחד ששילם כסף על DSG/ מותחן טיימינג/ מנוע/ וכו'.

בטח לא תשמע, "מילה לא במקום ותגיד שלום".

פורסם

רעיון נחמד.. לא הייתי מתנגד כי הסטנדרט שלי זה מנוע 2000 ומעלה ;)

הולך?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
כבר שום דבר מהכתובת ההיא אינו יכול לזכות להגדרה "מדהים"... הייתי במשך שנים ארוכות לקוח מרוצה שלהם. אבל, הכמות של הסיפורים שעולים פה...

בכל אופן - ההחתמה על סודיות בעניין ההוא, מלמדת שאיפה שאפשר משחילים... זו שיטה! לא טעות.

אני מבין את ההרגשה. אני כבר הרבה שנים עם הוט, ורק מחכה ליום שינסו לעשות עליי קומבינה. הם אפילו הציעו לי מתנה שכללה פתיחה של כלל הערוצים לשלושה חודשים בחינם, ואחר כך החזירו הכל לקדמותו מבלי לנסות ולזמבר אותי. יום יבוא, יום יבוא, הוא הולך וקרב מטבעו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני הזמנתי ידנית ובסוף ביטלתי לפני שלושה שבועות .

סקודה לא רצו לתת לי את ההנחה שביקשתי. מועד ההגעה והמחיר של הידני היה מעורפל ולכן ביטלתי.

• תוכן חדש...