Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מערכת חדשה לגרנדה פונטו 08 שקניתי לא מזמן, כרגע יש בה רדיו דיסק ישן שלא קורא אפילו mp3.

בנוסף אני מעוניין להתקין דיבורית ולכן חשבתי שאולי כדאי להתקין מערכת שמשולבת בדיבורית BT כדי ששתי המערכות יהיו מתואמות (הנמכת המוזיקה בעת קבלת שיחה, הופעת המס' על הצג וכו'...)

בנוסף, הדיבורית צריכה להיות עם מיקרופון נפרד שניתן למקם על מגן השמש לדוגמה.

קודם כל, האם לדעתכם זוהי אופציה עדיפה על פני התקנה של מערכת בנפרד ודיבורית בנפרד?

דבר שני- המלצה על דגם:

התקציב הוא עד איזור ה700.

כרגע ברכב יש רמקולים וטוויטרים של בוסטון שבעל הרכב הקודם התקין (את המערכת הוא השאיר אצלו).

אני לא מעוניין במגברים/סאב וכו', רק בHU.

משיטוט באינטרנט ראיתי Pioneer DEH4550BT. שאפשר לקנות ב600 ש"ח. תומכת בכל סוגי החיבורים (USB, AUX, SD), יש לה מיקרופון נפרד ומסנן רעשים.

אשמח לשמוע את דעתכם,

יוגב

פורסם (נערך)

לפי ניסיון שלי עדיף hu עם בלוטות׳ מובנה.

היתרונות הם השמעת מוזיקה מהפלאפון, עצירת המוזיקה (מכל מקור) בזמן צלצול/שיחה ומראה נקי יותר בתוך האוטו.

יש לי ניסיון מעולה עם ה4400 של פיוניר!

אני מתאר לעצמי שכל הדגמים הקרובים אותו דבר מבחינת הבלוטות׳ (4450,4500,4550), והשוני הוא בפיצ׳רים קטנים.

בשלי אין sd.

אפשר לקנות גם קלריון בתקציב הזה, אבל מצאתי יותר מידי חוות דעת לא טובות על המכשירים הזולים של קלריון מבחינת אמינות.

תתחדש :-)

עריכה אחרונה על ידי SPLiT

172

פורסם

בדיוק חקרתי את הנושא כי רכשתי HU חדש. בגדול - מאוד מומלץ מהסיבות שהזכרת. בנוסף, כל היחידות החדשות תומכות גם בסטרימינג של אודיו מעל BT - כך שניתן להשתמש במגוון האפליקציות בנייד להשמיע מוזיקה ב-HU.

בגדול המכשיר הטוב ביותר לדעתי בתקציב הוא ה-6650 - חנות בשם אלכסנדר מוכרת אותו בתקצב שלך לדעתי... זה דגם חדש (2014) כולל BT ואפילו תמיכה בסירי (אם יש לך אייפון). ה-6550 גם יכנס (אותה סדרה, דגם 2013) הסדרות שמתחילות ב-4 הן סדרה נמוכה יותר, קח בחשבון ש-4650 זה החדש (2014) ו-4550 זה ישן יותר (2013).

חיפושים בגוגל יובילו אותך לכל הפיצ'רים. אבל אם כל מה שמעניין אותך זה ה-BT והמחיר, ה-4550 יהיה אחלה קניה, אבל לא מאמין שצריך לשלם יותר מ-500 ש"ח.

• תוכן חדש...