Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמה שמחתי כשנכנסתי לאוטו דיפו וראיתי מוצרים של מגוויארס בארץ.

קניתי את הזול ביותר, 70 ש"ח, meguiars's cleaner wax. חשבתי לעצמי "מגוויארס", חברה עם מוניטין, זה בטוח יותר טוב מהווקס ב20 ש"ח שפעם קניתי באיזה חנות לאביזרי רכב.

אני בדר"כ משתמש באוטם צבע של KLASSE ללא ווקס אחריו, אבל הפעם החלטתי לנסות להעניק עוד ברק.

שמתי שכבה דקה של הווקס ונתתי לו להתייבש לפי ההוראות, אך אבוי, כאשר ניסיתי להסיר ביד (זה ווקס שלפי האתר שלהם מתאים לעבודת יד) לא היה אפשר. ידעתי לפי הביקורות שזה ווקס שקשה להסיר, אבל לא ידעתי עד כמה. אני רגיל להסרה של אוטם צבע של קלאס שהוא נדבק כ"כ טוב לצבע ומתקשה חזק, שחייבים לשים שכבה דקיקה אחרת נשארים סימנים שנשארים גם שנה אחרי.

בקיצור, אי אפשר להסיר את הזבל הזה בלי להפעיל המון כח. בתהליך כל הזמן נוצרים פירורים שחייבים להעיף אחרת שורטים את הצבע. גם אחרי שמצליחים להסיר נשארים כתמים לא אחידים בצבע והאטו נראה יותר גרוע מלפני הווקס. שנייה לפני שאני משתגע מכיוון שהייתי חייב להסיר את הווקס שרק כיער את הרכב, שמתי עוד שכבה דקה של ווקס כדי להמיס את הישנה והפעם לא חיכיתי יותר מדקה, פשוט הסרתי והפעם זה הלך ביותר קלות וההבדלים הגדולים, החברבורות האלה שהיו בצבע,הטשטשו אבל עדיין קיימים.

לסיכום, הרכב נראה עכשיו קצת יותר מבריק אבל עם חברבורות צבע עליו. הצבע בטוח נשרט בגלל הפירורים הרבים, אני צריך להסתכל בהזדמנות.

הווקס ב20 ש"ח שפעם קניתי היה הרבה יותר טוב גם ליישום וגם במראה. העיקר על זה כתוב "מגוויארס". פשו איכס, לא להתקרב..

ציון 1 מתוך 10.

עריכה אחרונה על ידי vpvi
פורסם

תודה על השיתוף,מוזר שקרו לך כאלה דברים,מעניין יהיה לשמוע עוד דעות מחברים שהשתמשו בו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבלי להכיר את המוצר הזה ומבלי לערער על חוות דעתך ומבלי שיש ל אינטרס כלשהו להגנת מוצרי מגיוורס, אגיד שמניסיוני מרבית "הפשלות" נובעות משימוש לא נכון ומאי הכרת המוצר ותכונותיו.

פעמים רבות רכשתי מוצרים זולים ויקרים שאחרים פסלו רק לצורך הבדיקה וגיליתי שהקשר בין המלצות המשתמשים לבין יעילותו של המוצר לרוב מקרי בהחלט..

גיליתי בנוסף שלא כולם קוראים הוראות שימוש ולא כולם עובדים בצורה מסודרת, בתנאים מסודרים (חום, שמש ישירה, קור לחות, ניקיון איכותי לפני, פדים נוחים ליישום ומגבות באפינג טובות).

ובלי קשר קבל טיפ-

כשאתה מחפש ווקס - רכוש ווקס ללא תוספות, ללא גרגירים וללא הפתעות.

כשאתה מחפש יכולות חיתוך - רכוש פוליש נוח לעבודה ידנית

כשאתה מחפש משהו באמצע - רכוש Autoglym - Super Resin Polish

והטיפ החשוב ביותר שאני משתדל תמיד ליישם- תנסה לבחון את המוצר בכמה הזדמנויות, בטכניקות שונות ורק אחר כך תסיק אודותיו מסקנות.

אני מאמין שעשית 2 טעויות עיקריות

שמת יותר מדי חומר

המתנת יותר מדי זמן..

אם אתה מגיע לאזור חדרה, תשלח הודעה ואני אקנה ממך במחיר סמלי מעט מהחומר רק לצורך הניסוי ולא כי אני חושב שהוא מציאה גדולה או משהו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

Cleaner wax זה סוג של חומר שמיוצר גם עי יצרנים אחרים,אפילו זימול.

זה לא וקס טהור,זה שילוב של וקס עשיר בסולוונטים ופוליש,איזשהי ואריציה של AIO,שכולל חומר אחד לכאורה,שמבצע יותר מפעולה אחת,במקרה הזה,כמו השם,הוא מנקה את הצבע מלכלוך ש"נתפס" בתוך הצבע ולא יורד בשטיפה רגילה,וגם נותן שכבה מגנה[של וקס].

אם היית קורא את ההוראות לא היית מבצע את הטעיות שביצעת ביישום החומר.

בכל מקרה מדובר בחומר זול ואחד המוצרים הפחות מוצלחים של מגס.

אם יש לי כלל בחיים שלמדתי בדרך הקשה,זה לעולם לא להפוך את "זול" למטרה.

זול זה תמיד תמיד יוצא יקר ובגלל זה אני עובד רק עם חומרים ברמה הכי גבוהה שכבר הוכיחו את עצמם,אני לא מקנא בצבע של הרכב שלך אחרי ייישום החומר ובטוח שנגרם איזשהו נזק.

אם תעלה תמונות איכותיות של הצבע ננסה לעזור לך [לא רק אני] להבין מה המצב של הצבע ואיך להתמודד עם החומר.

בהצלחה.

פורסם

בכללי מוצרים שהכול כולל בהם תמיד יהיו נחותים ממוצרים שמיועדים למטרה אחת.

אני בדרך כלל מתרחק ממוצרים כאלו. מעבר לזה מגווירס לא ידועים בווקסים איכותיים במיוחד (לניסיוני)

הפולישים שלהם דווקא טובים.

פורסם

היו כאן כבר לא מעט חוות דעת (כולל אחת שלי) שאצל רובן - אם לא כולן - הוואקסים של מגווירס יצאו לא טוב, בפוסט שכתבתי ציינתי את דעתי השלילית על הוואקסים שהם משווקים - עד כדי כך שלילית שאין בכוונתי להשתמש בבקבוקי וואקס חדשים שברשותי וגם אין לי עניין למכור אותם כי אינני יכול להסכים לקבל כסף תמורת מוצר שלדעתי כל כך גרוע - בקיצור לא מופתע בכלל מחוות הדעת שלך.

פורסם

אתה מתכוון לזה נכון? http://www.autostore.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-Liquid-Wax-0-473L.html

לא יודע מה איתך אבל זה אחד הווקסים הטובים שלהם, אין לי מלה אחת רעה להגיד עליו, אני משתמש בו מעל ל3 שנים. יורד בקלות, כנראה באמת שמת שכבה עבה.

צריך לשים שכה ממש דקה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...