Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה רשימה של מספר דגמים שיכנסו לך בתקציב :

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

D363 Diamond

T1652-S Rockford

מה הם רכיבי המערכת שלך.?

פורסם
יש פה רשימה של מספר דגמים שיכנסו לך בתקציב :

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

D363 Diamond

T1652-S Rockford

מה הם רכיבי המערכת שלך.?

הקומפוננטים יתחברו למגבר MBquart onx4.80

פורסם
כדאי לשמוע גם הרץ דגםESK. נכנסים בתקציב ויש הרבה אנשים שאוהבים אותם.

אישית, לדעתי הסט הזה נופל ברמתו מרוב הסטים שהומלצו ע"י AUDIO KING ועל כן אין סיבה אמיתית להעדיפו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

במה הוא נופל בדיוק? פירוט? יכולת ספיגה? נצילות? תאימות לעבודה בדלת? קלות התקנה? מיתוג? תמיכה?

תבדוק ותראה שיש לו מקום של כבוד בחלק העליון של הרשימה. ואני לא אומר את זה מנתונים, אלא משמיעה. לא כוכב, אבל ב 1000 שקל יהחה בקלות העדפה של רבים.

פורסם

מצטער, אך גם אני לא אומר זאת מנתונים.

אזכיר ואומר: "אישית, לדעתי".

זכותך לא להסכים, אך על הדרך תשתדל לכתוב תגובה בניסוח שתואם למה שכתבתי, ההתנשאות הזו לא תורמת לדבר.

במה הוא נופל לדעתי ? טוויטר צורם מדי שלא מציע פירוט יוצא דופן בסאונד שהוא מוציא. נקודות חיתוך לא מספיק טובות בקרוסים המובנים, תחום מיד שבהשוואה לחלק מהחברות (FOCAL\MOREL במקרה המדובר) לא ניתן להשוואה באיכות הצליל המופקת. יתרון אחד הוא שהוא יורד דיי נמוך בתחום הבאס. חסרון נוסף - לא ראיתי התקנה אחת שלו שהצליחו להגיע איתה לווליום גבוה בלי דיסטורשיין מובהק. זה לא סט שמייצג את הרץ במיטבם. מה לעשות, קורה.

זכותך לאהוב, לא לקטול. אינדיבידואלי לגמרי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אישית, לדעתי הסט הזה נופל ברמתו מרוב הסטים שהומלצו ע"י AUDIO KING ועל כן אין סיבה אמיתית להעדיפו.

לדעתי הסט הזה עדיף בהרבה על הווירטוס אז כן יש סיבה אמיתית להעדיפו.

סט מצויין למחירו וביחס למתחרים.

ואם כבר מדברים על טוויטרים צורמים,הטוויטרים של הווירטוס פשוט זוועה וצורמים בהרבה מאשר הטוויטרים של ההרץ,רק הטווטרים של ההיבריד נשמעו לי סבירים.

בכל מקרה צריך לשמוע את כל הסטים שאתה רוצה לקנות כדי להחליט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כיוון, כיוון, כיוון.

רק השבוע הרכבתי לחבר FOCAL PS165, לפני חודש וחצי שדרגתי לעצמי מורל וירטוס למורל הייבריד ולפני זה היו לי טמפו, מקסימו, PB וכמובן האנרג'י המדובר. הטוויטר של ההרץ, כשהEQ היה על FLAT, היה חד כמעט כמו הפוקל. וזה מאוד חד.

אתה שמעת טוויטרים צורמים בוירטוס ? אחלה, תבוא תשמע אותם עכשיו אצלי ברכב בו הם מותקנים עכשיו.

תיווכח לשמוע כמה הטוויטרים לא צורמים כשמכוונים את הסט כמו שצריך ומקבלים את אותו הסאונד המורלי הרך.

מה לעשות, יש אנשים שלא יודעים לכוון מערכות. צער ויגון. :|

פורסם

מבחינת עלות גרידא גם ה-Hertz ESK 165.5

ניכנס בתקציב ,מבחינת איכות השמע של כל סט זה עניין של טעם אישי

ולכל אחד יש את ההעדפות שלו.אני אישית אהבתי את הפוקל את הריינבו ואת ההייבירד אודיו.

פורסם

אם כבר להשוות וירטוס להרץ אז לדגם esk החדש שהוא עדיף על הישן

כמו שהוירטוס עדיף על הדוטק ככה גם האנרג׳י החדש עדיף על הישן וכדאי לקחת את זה בחשבון.

לדעתי כל עוד הסט נכנס לתקציב אפשר ורצוי להכניס אותו למשוואה.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

בתקציב שלך הייתי בודק את ההייבריד אודיו דגם אימגיין כמו שאודיו קינג הציע, מותקנים אצל אחי על מגבר רוקפורד 4.60 ונשמעים מעולה.

פורסם

כל הסטים פה לא מושלמים, וכל סט זה עניין של העדפה.

ציינתי שה ESK גם יכול להיכלל ברשימה, גם ברמה וגם בתקציב, כמובן שזה רק המלצה וכל אחד צריך לשמוע לפני קניה.

• תוכן חדש...