Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני 10 ימים מוצר קטן מאיביי שעולה 6.5 דולר.

ניתן לי מספר מעקב בדואר רשום, אך מבדיקה באתר עולה כי סטטוס הפריט כ"לא נמצא". מניסיוני הסטטוס הנ"ל מופיע לפני ששולחים את הפריט ואז זה מתעדכן, אך לא כך המצב כעת.

האם להמשיך לחכות? עד מתי אני יכול לפתוח קייס באיביי, חודש וחצי? האם לשלוח הודעה למוכר או להמתין?

המשלוח מסין.

תודה,

גיא.

פורסם

תן לי מספר מעקב יש לי אתר טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עושה רושם שהמספר לא נכון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סליחה על זה שאני מתעלק אני הזמנתי מגן לפלאפון שלי וזה עדיין לא הגיע ועבר מעל חודש ושבוע מעל התאריך יעד, השאלה מה לעשות?

קודם לפתוח תלונה או לשלוח למוכר הודעה או גם וגם?

פורסם
עושה רושם שהמספר לא נכון.

אז מה עושים במצב כזה? המספר לא נכון או שהוא עדיין לא שלח/שכח לשלוח?

סליחה על זה שאני מתעלק אני הזמנתי מגן לפלאפון שלי וזה עדיין לא הגיע ועבר מעל חודש ושבוע מעל התאריך יעד, השאלה מה לעשות?

קודם לפתוח תלונה או לשלוח למוכר הודעה או גם וגם?

כשאתה פונה למוכר בטענה שזה לא הגיע, אוטומטית נפתח קייס.

פורסם

אתה יכול לשלוח הודעה למוכר מבלי לפתוח קייס?

פורסם

אפשרי שעוד לא שלחו,עכשיו יש להם את החג שלהם (שנה חדשה וכו').

בכל מקרה תשובה מהמוכר תבהיר את העניין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איך אני שולח הודעה בלי לפתוח קייס? פעם קודמת ששלחו לי מצלמה פגומה שלחתי הודעה וזה פתח קייס לבד.

יש דבר כזה? אם לא, אני אוותר על שליחת ההודעה...

עכשיו אני נזכר שיש לי את המייל שלו. לשלוח לו מייל או לאתר דרך לפנות ע"י איביי לצורך תיעוד אם יש?

פורסם

אחרי שאתה כותב ושולח הודעה למוכר ישאלו אותך מה אתה רוצה לעשות.

פשוט תבחר באפשרות ללכת ל"איביי שלי".

תשתדל שכל ההתקשרות עם המוכר תעבור דרך אביי למקרה שתצטרך לפתוח קייס.

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי פעם אחת עם מוכר מסין. היה מספר מעקב, אבל הפריט לא נמצא באיתור הדואר הסיני.

פניתי אליו, מה שפתח קייס אוטומטית, והוא התנצל ואמר שהטעות היא מהצד שלו כיוון שהוא עשה איזושהי טעות במשלוח והדואר החזיר לו את המוצר. קצת הרגיז אותי שהוא לא פנה אליי מיוזמתו, אבל למחרת הוא כבר סיפק לי מס' מעקב חדש, והמוצר הגיע די מהר אח"כ. טוב שפנית אליו, אין שום סיבה לחכות, החבילה אמורה להיראות בתוצאות הדואר מקסימום יומיים-שלושה אחרי שקיבלת את מס' המעקב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני עוד לא שלחתי לו הודעה ולכן עוד לא נפתח קייס, אני מתלבט אם לעשות זאת בשלב הזה. אולי אני אחכה עד תאריך היעד של המשלוח, רק אם זה לא יגיע אני אשלח לו הודעה?

פורסם

לדואר מסין לוקח הרבה זמן להגיע, יכול להגיע גם לחודשיים ויותר.

פונים למוכר, אומרים ש 45 הימים של ביטוח דרך פייפאל עוד מעט נגמרים ושלא קיבלתם את המוצר. הוא מחזיר את הכסף וכשהמוצר יגיע (בד"כ הוא מגיע) תחזירו למוכר את הכסף.

• תוכן חדש...