Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פרטים:

מאזדה לאנטיס 2003, 195K, טופל תמיד בזמן במוסך מורשה, טיפול אחרון לפני כשלושה שבועות (טיפול קטן).

אני מנסה להתניע את הרכב, הרכב מונע בקלות אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות, כשאני מנסה שוב להניע מיד הוא כבר לא ממש מצליח.

אחרי 5 ד' נסיון שני- שוב הוא מניע בקלות, הסל"ד יציב ואני מרגיש רעידות קטנטת של חוסר יציבות של הסל"ד והמנוע נכבה.

בנסיונות הבאים (עם מרווח זמן בין נסיון לבא אחריו) אני גם מפמפם קצת גז אחרי שהוא מניע, אבל זה לא עוזר לאורך זמן,שוב הסל"ד יורד ומרגיש שהמנוע נחנק ונכבה אחרי כ- 15 שניות.

מה הבעייה ? זה לעולם לא קרה לי :-(

פורסם
הקטע שאני לא מצליח, גם אחרי שאני מתניע ואני מנסה לתת גז ולשמור על סל"ד מרגישים שאחרי 20 שניות המנוע נחנק ולא מגיב ללחיצות על הגז והוא כמובן נכבה:oops:

מהקל לקשה, בדוק כניסת אוויר למנוע החל מפילטר האוויר ועד למצערת חפש חורים וצינורות משוחררות.

פורסם

מאור30 - התשובה חיובית.

פתחתי את המכסה מנוע ונראה שהכל תקין- אין דברים משוחררים, הכל מחובר היטב, פתחתי גם את קופסת הפילטר אויר והכל נראה מצויין (החלפתי לפני כחודשיים לפיטר אויר של K&N).

תודה על העזרה.

פורסם
עד כמה שידוע לי הפילטר דלק נמצא בתוך המיכל ולא פשוט להחליף אותו.

תוסף 44K יוכל לעזור?

44k הוא לא קסם אבל הוא גם לא יזיק.

ההתנעה היומית הייתה קלה יותר?

אני שואל זאת מכיוון שהיום היה יותר חם וזה יכול להסביר את הבעיה שנתקלת בה.

כמו כן האם זה החורף הראשון שלך עם הרכב הנוכחי?

פורסם

עדיין לא יצא לי להניע את הרכב מאז (התקררות+דלקת עיניים), מחר אני ינסה ויוסיף גם 44K.

חקרתי עכשיו אודות מנוע צעדים ולא נראה לי שזו הבעייה מכיוון שגם אחרי שהכנסתי הילוך והתחלתי לנסוע קצת המנוע נכבה.

כנראה שייש קשר ישיר לקור שהיה ואני מניח שייש בעייה באחת החיישנים או בקריאה שלהם.

נ.ב. אני מחזיק את הרכב כבר מעל 8 שנים וזה לא קרה, אולי בחורף הקודם הייתי צריך קצת לחמם את המנוע עוד כחצי דקה ולא יותר מזה.

הרכב תמיד היה טס לי ומאיץ מהר ולפתע לפני שלושה חודשים האוטו סוחב פחות, חשבתי שהחלפת שמן ופילטר מנוע יחזיר את הרכב לקדמותו.... אבל זה לא עזר:?

פורסם

מנסיון עם בעיות דומות בעבר, יכול להיות כמו שנאמר בריחה של ואקום מסעפת היניקה, ואולי שסתום EGR תקוע.

גם חיישן טמפ' יכול להסביר חלק מהתופעה.

פורסם

נתק חיישן בפילטר אויר ונסה להניע , אם מניע הבעיה בחיישן.

אל תשלול את זה ככה זה היה במאזדה של ההורים, אין סיבה שפיאט/גולף/יונדאי יניעו בקור

ומאזדה לא, אצלך קיימת בעיה וצריך לטפל בה.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

לצערי לא הצלחתי להניע היום את הרכב למרות שהוא עמד בשמש כמה שעות.

ניתקתי גם את החיבור של החיישן אויר והרכב לא הניע....

לא תיהיה לי ברירה אלא לגרור אותו למוסך :cry:

פורסם
לצערי לא הצלחתי להניע היום את הרכב למרות שהוא עמד בשמש כמה שעות.

ניתקתי גם את החיבור של החיישן אויר והרכב לא הניע....

לא תיהיה לי ברירה אלא לגרור אותו למוסך :cry:

לפני בזבוז כסף על מוסכניק, מהיכן אתה?

פורסם

אני מנתניה

יש לי שירותי רכב וגרר מהביטוח, אז הגיע אלי היום מכונאי/חשמלאי ולפי הבדיקה שלו הבעייה היא הקודן :shock:, בהחלט נשמע הגיוני (הרכב מניע ואח"כ נכבה) , הוא ניסה לאפס אותו לנטרל אותו אבל לא הצליח:x ("לא מצא את העלוקה"), כך שבכל אופן אני יצטרך לגרור אותו למוסך.....

• תוכן חדש...