Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי לשלם על רכב חדש 0 ק"N

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש 0 ק"מ מחברת ליסינג בעסקת מזומן (אחת מהחברות הגדולות)

בהסכם מודגש שאני רוכש רכב משנת 2014

שילמתי מקדמה של כמה עשרות אלפי שקלים ובהסכם מצויין שאת היתרה אני אמור לשלם עם קבלת הרכב

נאמר לי שאני אקבל את הרכב "מתי שהוא בינואר" ושהם לא יכולים להתחייב לתאריך, כי זה תלוי ביבואן

חברת הליסינג לוחצים עלי לסיים לשלם את התשלום המלא על הרכב עוד לפני סוף השנה. הם אומרים שהם מחוייבים לשלם את התשלום המלא ליבואן מסיבות שונות (כמו לדוגמה, כדי "לשמור על מחירי 2013, למרות שמדובר ברכב מ 2014")

האם הבקשה סבירה? האם אני צריך לשלם את מלוא הסכום בשלב כל כך מוקדם?

פורסם

באיזו חברה מדובר? אם זאת חברה גדולה ומסודרת אז הסיכון קטן יחסית אבל הבקשה, לפחות לדעתי, לא סבירה.

אם זאת הגישה חכה לינואר. אני מאמין שההפרש במחירים, אם בכלל יהיה כזה, לא יהיה גדול בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם בחוזה כתוב שאת היתרה תשלם עם קבלת הרכב, אז אל תיכנע ללחצים שלהם - שלח אותם לקרוא את החוזה ושב וחכה לרכב.

באיזו חברה מדובר?

פורסם

+1 ^

יש חוזה ויש לפעול ע"פ החוזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...