Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להתקל בסרט הזה, מבית היוצר של ערוץ דיסקברי. כיף לראות את הגישות השונות לשיפוץ רכבים.

אני בכוונה פותח את השרשור בפורום כללי כי הדיון בין הגישות האלה מתאים גם לרכבים מודרניים יותר.

מבין הרכבים שמופיעים בסרט: אלפא רומיאו ג'וליה, ג'ולייטה קופה, ניסאן סקייליין GTR פיירליידי, אמילקאר, פורשה ועוד.

תהנו והביעו את דעתכם!

http://www.youtube.com/watch?v=AxvsRlHuEo8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על השיתוף. לצערי אני לא התרשמתי כ"כ לחיוב.

מדובר אמנם בהפקה מקומית של דיסקברי אסיה, אך למרבה הצער קל לראות שהיא נעשתה לפי תכתיבים מדוייקים מארה"ב. תכנית שטחית למדי, עמוסה בפרסום סמוי (כמה פעמים כבר אפשר היה לדחוף את ניסאן לפריים בלי להגיד מילה על שאר היצרניות המקומיות), מלאה בקריינות דרמטית של פסאודו-ריאליטי ("כל טעות יכולה לעלות מיליוני דולרים..."), מציגה ציוד מקצועי פשוט כאילו היה משהו מהחלל החיצון ("מכונה מתוחכמת שמתאימה צבעים לקבלת גוון ספציפי..." זה פאקינג ספקטרופוטומטר, מה נסגר?) מראה תופעות שאינן יחודיות בשום דרך או צורה ליפן ובסה"כ לא מעבירה שום מסר חדש למעט כמה מכוניות מגניבות שעדיין לא ראינו.

אפילו הדמויות הן אותן דמויות - בקטעים מסויימים הייתי מוכן להישבע שאני צופה בפרק של "הלוחש למכוניות או "Rick's Restorations" מרוב שהמשפטים נאמרו (או לפחות תורגמו) מילה במילה. כרגיל יש את החטיאר המתנשא שחי בסרט, מדבר שטויות ועדיין מרשה לעצמו ללכלך על המתחרים (לא חייבים להרחיק עד יפן, יש לנו כאלה גם בפורום אספנות), יש את הבוי-רייסר ואת המעצב שמעולם לא זכה להכרה, ומעל הכל - האדם שעבד על אקזוטיקה כמו למבורגיני ופרארי אבל עמוק בפנים עדיין חולם לשפץ מוסטנג 65'... נו באמת. :roll:

ערוץ דיסקברי היה פעם מקום מילוט מהטלוויזיה הרדודה והסתמית, משהו איכותי יחסית שאפשר היה ללמוד ממנו ולגלות דברים חדשים. בשנים האחרונות הם פשוט נהיו אותו זבל כמו כולם באריזה אחרת, ועוד במקום פרסומות משדרים מאתיים פעם את אותם פרומואים מפגרים. באמת שבקצב הזה כבר אין שום טעם להחזיק יס או כבלים בבית, עדיף לעבור לנטפליקס וזהו.

פורסם

אז למה צפית דריש? הרי ודאי היה לך משהו מעניין יותר לעשות בזמן הזה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

צפיתי כי:

א. עד לנקודה מסויימת קיוויתי שיהיה שיפור.

ב. ביקשת שנגיב, ואם כבר מגיבים אז צריך לראות עד הסוף.

ג.

כמה מכוניות מגניבות שעדיין לא ראינו.
פורסם

מכיר, ראיתי מזמן.

סרט יפה מאוד, נהנתי להכנס לאוירה ולראות גם מי נמצא מאחורי השמות הגדולים.

מצחיק שעד עכשיו אף אחד לא ממש הכיר את הקלאסיקות היפניות המדהימות האלה.

היפנים האלה... ואטאנאביז בכל מקום על כל רכב שני...

Honda civic EJ6

פורסם

התחלתי לראות, אסיים בטח יותר מאוחר.

אישית, ממה שראיתי, אני יותר מתחבר לגישה של אלו שמנסים לשחזר את הרכב למבנה המקורי שלו, ולא משדרגים למנועים חדשים או כל דבר דומה. אני מניח שזה גם יותר מסורבל מהרבה בחינות, אבל בסוף, זה כנראה מה שיאפשר לנהוג ברכב כמו שהוא היה אמור להיות, ולא רק בעטיפה ישנה למוצרים חדשים יותר..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...