Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב דיזל, מעדיף שיהיה גדול יותר ממשפחתי וגם חסכוני - בגלל זה דיזל, רוב הנסיעות בין עירוניות

מאוד אהבתי את הסקודה סופרב, אבל אין הרבה כאלה ביד 2 משנת 2012

איזה מתחרות ראויות יש לה ? ואם אפשר קצת על ההבדלים

תודה

פורסם

מה עם פלואנס דיזל (חדשה) או ייטי 4X4 דיזל משומשת?

יש גם פוקוס סטיישן דיזל, או שאני ממש לא בכיוון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש גם את רנו לאטיטוד, פורד מונדאו דיזל מאייליון מוטורס וקיה אופטימה דיזל. יונדאי i40 דיזל למיטב זכרוני יקרה יותר ומגיעה רק בסטיישן.

הונדה אקורד ו-CRV גם הגיעו בדיזלים בכמויות קטנות מאוד.

אפשר לבדוק גם את יונדאי IX35 דיזל.

פורסם

הוולבו יחסית צפופה. גם ביחס למשפחתיות מלפני 7 שנים.

פאסאט דיזל הוא רכה מצויין. היה לי כזה במשפחה שעשה עבודה טובה, אם כי איכות גימור הפנים לא מרשימה במיוחד. אישית הייתי בוחר בקיה אופטימה דיזל, למרות שהיא לא חסכונית בצורה משמעותית.

אופציה נוספת היא סופרב דיזל. אין הרבה כאלו, אך אם תמצא כזו - רכב מצויין.

פורסם

אם תשאל לדעתי ,את התמורה הטובה ביותר תקבל מקיה אופטימה . היא לא חסכונית ,אך בכל מקרה תמיד תהיה לך "התנגשות" בין הצורך ברכב גדול לחסכוני.

ממליץ לך לבדוק ביד 2 בקטגורית מוניות .עד לא מזמן היו שם 2 רכבים עם קילומטראז' נמוך ועדיין באחריות.

נהגי מוניות שרוכשים רכבים מסוג זה ,שומרים על הרכב יותר מהממוצע.

ישאר לך עודף שתוכל להשקיע באפיקים אחרים.

מצאתי את אחת מהן :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=5898677de159a1c43d9d4299bfb32fe68e2&Code=d1f2225bf33b2f617dc73d3c7a39f927

עריכה :

כמובן שמרצדס E200 עדיפה ,ויכולה להכנס בתקציב (כמונית לשעבר)

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...