Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר 5 ערוצים RockFox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!אני מחפש הרבה מידע על מגברים 5 ערוצים אך קשה למצוא..יש לי את המגבר המדובר ברכב:RockFox tp 5350.

זה מגבר ש"ירשתי"לפני שנתיים ברכב שקניתי עם סט קומפננט של JBL GTO 6507C ו6*9 מאחורה בנוסף לסאב ביתי.

אני מחפש ללא הצלחה למצוא מידע על המגבר או החברה הזו(כנראה חיקוי של רוק פורד או משהו)מישהו יכול לתת מידע על ההספק של המגבר?ואיך אפשר לעשות גישורים ל5 ערוצים?ולנצל אותו כמה שיותר?בסך הכל שומעים טוב ואיכותי.

תודה מראש

פורסם

כן אני מניח שיש למגבר הזה עוד כמה שמות.

כוונתי איזה אופציות יש לי לחיבור חוץ מאשר לחבר כל אחד מהרכיבים ליציאות המיועדות לו...כדי שאוכל לקבל את המקסימום מהמגבר,לדוגמא איך לתת לסאב את ההספק הכי גבוה מהמגבר(חוץ מהיציאת מונו שיש לו ).

תודה

פורסם

מגבר נותן הספק X בהנתן רמקול בהתנגדות Y ככול שההתנגדות של הרמקול נמוכה יותר כך ההספק

שהמגבר מסוגל לספק גבוהה יותר ,רוב המגברים מסוגלים לעבוד גם ב-2 אום ליציאה

ורוב המגברים 5 ערוצים מסוגלים לעבוד ב- 2 אום גם בערוץ הסאב.

הקומפוננט שלך אגב הוא בהתנגדות 2 אום {רוב הקומפוננטים באים בהתנגדות 4 אום }

כך שהמגבר מספק עבורו הספק מקסימום ,אני לא יודע איזה 6X9 יש לך אבל מדובר ברמקולים נצילים

בדרך כלל שלא דורשים הגברה חזקה במיוחד ,אני לא יודע איזה סאב יש לך ומה ההתנגדות שלו

כך שקשה לתת תשובה בעניין.

פורסם

קודם כל,תודה על תגובתך...אני מכיר את כל העניין של ההספק וההתנגדויות ומה זה אומר,ההתנגדות של הקומפננט אכן 2 אוהם וזה מאוד הפתיע כשראיתי את זה,הסאב הוא ביתי,של שרווד 200 rms 8 אוהם....ככה שהוא מקבל למעשה חצי מהכוח של היציאה שלו...והרמקןלים האחורים(היחידים שאני קניתי כי הקודמים אחד מהם נהרס)הם kenwood kfc-s6993 שמספק 120 rms,רדיו דיסק של lg דגם lac7900n..

פורסם

השאלה...איזה אופציות חיבור יש לי במגבר הזה בגישור על מנת לקבל הספק גבוה יותר..הכי חשוב לי שהסאב יקבל כמה שיותר...איזה גישור אפשר לעשות לסאב?תודה

פורסם

גישור = חיבור שני ערוצים לכדי ערוץ 1 בודד.

העניין הוא שהערוץ ה-5 במגבר שלך הוא ערוץ בודד כבר כעת ומתפקד כערוץ מונו.

ממה שאתה מציין הסאב הוא בהתנגדות 8 אום

השאלה היא האם מדובר בסליל בודד של 8 אום או שמדובר בשני סלילים של 4 אום {דאז ניתן לחבר אותם בחיבור מקבילי ל-2 אום}

שאלה נוספת היא האם הערוץ של הסאב מסוגל בכלל לעבוד ב-2 אום {אני לא מכיר את המגבר}.

פורסם

ועוד שאלה שהיא קצת יותר חשובה. לא קיימת אופציה להפוך את המגבר לערוץ אחד לסאב?הכוונה שכל כוחו ילך רק לסאבוופר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איך אני יודע כמה סלילים יש בו?

אם הוא רמקול ביתי, 99% שמדובר בסליל בודד וגם אם לא, לא תהיה לך אפשרות לחבר את הסלילים בנפרד כך שזה לא רלבנטי.

ועוד שאלה שהיא קצת יותר חשובה. לא קיימת אופציה להפוך את המגבר לערוץ אחד לסאב?הכוונה שכל כוחו ילך רק לסאבוופר

לא.

• תוכן חדש...