Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור- לדעתי החלטה טובה.

יש לזכור לשקלל גם את עלויות האחזקה הגבוהות יותר ברכב היברידי. (אגב המצברים לא עולים 2K ש'. נסה פי שש מזה. ובזה לא מסתיימת אחזקת המערכת).

לא צריך להגזים. סוללה היברידית לא עולה 12K שקל יותר קרוב ל 7-8K שקל לסוללה מקורית אבל לפני כשבוע היה פה מישהו מחברה בשם priusbuilder שטען שהם מוכרים סוללות משופצות באזור ה 3600 שקל כולל התקנה.

לרכבים האלו יש 8 שנים אחריות לסוללה כך שאם הרכב 2007 ויש לו רק 100K ק"מ האחריות תיגמר רק במהלך 2015 ולא בסוף השנה הזו.

עקרונית עלויות אחזקה לפריוס לא גבוהות יותר מאלו של רכב רגיל והם אפילו זולות יותר מכיוון שהבלמים מחזיקים זמן רב יותר אין רצועת טיימינג וכמובן שאין צורך לציין את עיניין הדלק.

רק לא הבנתי איך בדיוק מזדה 3 הוא רכב פוזה לצעירים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם לא בארץ אבל בארה״ב אנשים מדווחים על מעבר של סביבות 500 אלף קילומטר, ו 10 שנים של נסיעות בפריוס,לפני שהרגישו ירידה בתפוקת הסוללות, ככה שבעניין הזה לרוב אתה יכול להיות רגוע. מלבד העניין הזה לא שמעתי על איזה שהם בעיות או מחלות ילדות. לרוב אמינות טויוטית טיפוסית.

ממה שידוע לי, הפריוסים במחירים האלה הם רכבים די מבוקשים, ואני לא חושב שתהיה לך בעיה למכור אחת כזאת גם אם היא תהיה יד רביעית

פורסם
רק לא הבנתי איך בדיוק מזדה 3 הוא רכב פוזה לצעירים.

:-Dאיפה ראית שמישהו כתב את זה?

ה-3 הוא רכב יחסית נוח לנהיגה, זול לקניה ולאחזקה (כל עוד הנסועה שלך לא משעבדת אותך לתחנת הדלק הקרובה).

מעבר לזה הוא רכב אפור, מאובזר בקמצנות, עם תא מטען לא יעיל (הפתח קטן) ולא מרווח במיוחד מאחור.

"פוזה" בטח שאין לו, וגם לא כח רב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה לכולם על כל הידע זה עוזר לי מאוד נראה לי שאני ילך על זה בנוגע לרכב פוזה לא בדיוק אבל בכל זאת גלגלי מגנסיום 17 חתך נמוך חלון שמש מנוע 2.0 ומערכת מולטמדיה מספיק פוזה לבן 17.B-)

פורסם

אוקי אז ככה הרכב נלקח לבדיקה ונמצאה קצה שילדה מקדימה הבנתי שזה לא משהו רציני עכשיו אפשר להחליף עם הרכב ראש בראש ואני לא צריך להוסיף כלום השאלה עם כדאי לי מה אתם אומרים אני מפחד מהסיפור הזה , מצד שני אני יכול לקחת את הרכב בעתיד ו"לדחוף אותו למגרש ולקחת פריוס יותר מתקדמת בעוד שנה שנתיים ? וואי אני בתסביך תעזרו לי פלייייייייז :)

פורסם

מה מחירון לוי יצחק משוקלל שלך ושלו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נפתחו כריות אויר?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עזבו ירדתי מזה הבחור סוחר רכב רמאי לא מוכן להתחייב לי שהוא לא סוחר או דרך סוחר הרכב גם לא על שמו

פורסם

טוב שבדקת ונזהרת, רק חבל שלא עשית את זה לפני שבזבזת זמן וכסף על בדיקה במכון. זה א'-ב' של בדיקת רכב לקנייה לפני לקיחה לבדיקה מקצועית.

שיהיה בהצלחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
טוב שבדקת ונזהרת, רק חבל שלא עשית את זה לפני שבזבזת זמן וכסף על בדיקה במכון. זה א'-ב' של בדיקת רכב לקנייה לפני לקיחה לבדיקה מקצועית.

שיהיה בהצלחה.

לא לקחתי את הרכב לבדיקה הוא הראה לי בדיקה שמישהו עשה לפני שבוע וביטל את הקניה בגלל התאונה אני תכננתי לקחת בעצמי אבל ירדתי מזה זה סתם היה ריצה בגלל התלהבות לשדרג למשהו חסכוני אני יסבול עוד קצת בתחנות דלק ואני ישדרג לצורה החדשה עוד מעט בע"ה תודה מראש לעוזרים

פורסם

שאלה לי אליכם ברישיון הרכב רשום ידיים פרטיות בבדיקה שעשיתי "מבפנים״ רשום שהרכב היה רשום על חברת ביטוח האם רמאות הזיופים יכולה להגיע לרמה כזאת ? זה כבר מפחיד לקנות רכב היום

פורסם

לא עניין של זיוף, פשוט ב2007 לא היתה חובת רישום בעלות ליסינג ברשיון הרכב. לא מעט רכבים עד 2008 מסתובבים עם רשיון של ידיים פרטיות לכאורה, כשלמעשה היו בליסינג. טוב שבדקת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...