Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בשל נסיבות משמחות נוצרה לי הזדמנות לשבוע חופשת סולו (בלי האשה והילדים) וחשבתי לעשות משהו מעניין כמו לחוות נהיגה ברינג.

אשמח לקבל ייעוץ כללי ובדגש על השאלות הבאות:

1. האם יש טעם לנסוע לשם בחודש נובמבר? אני מניח שמזג האויר לא אידיאלי והמסלול רטוב.

2. האם חובה לקחת מדריך או שאפשר פשוט לשכור רכב ולשלם כניסה? אשמח לקבל המלצות על מדריכים.

3. האם הרינג פתוח לציבור בכל ימות השבוע? ראיתי מידע סותר באתר של הרינג ובאתר של RENT4RING

תודה

פורסם
שלום לחברי הפורום,

בשל נסיבות משמחות נוצרה לי הזדמנות לשבוע חופשת סולו (בלי האשה והילדים) וחשבתי לעשות משהו מעניין כמו לחוות נהיגה ברינג.

אשמח לקבל ייעוץ כללי ובדגש על השאלות הבאות:

1. האם יש טעם לנסוע לשם בחודש נובמבר? אני מניח שמזג האויר לא אידיאלי והמסלול רטוב.

2. האם חובה לקחת מדריך או שאפשר פשוט לשכור רכב ולשלם כניסה? אשמח לקבל המלצות על מדריכים.

3. האם הרינג פתוח לציבור בכל ימות השבוע? ראיתי מידע סותר באתר של הרינג ובאתר של RENT4RING

תודה

1. אם יורד שלג, המסלול כנראה יהיה סגור, וגם אם לא אז בטח שהוא יהיה מסוכן. שווה לבדוק את התחזית המשוערת לתאריך. בגדול, נובמבר בגרמניה זה חורף חורף (לא כמו כאן).

2. יש חברות ועסקים באזור המסלול שמשכירות רכב שמותאם למסלול. רצוי להכיר את המסלול בטח בתנאים כאלו. כל נזק לרכב או למסלול יכול להיות יקר. שווה לא להתפרע ולקחת רכב שתואם את יכולות הנהיגה שלך... אני מעריך שאפשר לקחת מדריך, תבדוק באינטרנט. לדעתי בכל מיקרה מדריך מנוסה ישדרג את החוויה. אפשר להתאמן גם ב PS

3. לא יודע.

פורסם

לא תקופה טובה, המון גשם בתקופה הזאת ולא מומלץ להעלות על המסלול רטוב.

תשכיר מSIXT BMW M3 במינכן ותעשה את המעברים באלפים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה על התגובות.

אני יודע שזה לא זמן אידיאלי אך אני מעונין לנסוע עכשיו כי בדיוק יש לי חלון של שבועיים (בין עבודות) שלא יהיה לי במועד אחר. ממה שקראתי לא צפוי שלג בשבוע הבא; הטמפ' עכשיו שם היא באזור 7 מעלות והרינג פתוח עקרונית חלק מהזמן.

האם מישהו יכול להמליץ לי על איזה קורס נהיגה באזור של הרינג? אני באמת חושש ממסלול רטוב (ראיתי כמה וכמה סרטוני יוטיוב); אין לי שום ניסיון על נהיגה על מסלול.

לא תקופה טובה, המון גשם בתקופה הזאת ולא מומלץ להעלות על המסלול רטוב.

תשכיר מSIXT BMW M3 במינכן ותעשה את המעברים באלפים.

זו אופציה ב' שלי.

פורסם

לפי SIXT גרמניה, מה-31/10 ה-M3 קופה אינה זמינה יותר להזמנות. תבדוק לגבי גרסת הקבריו - כשניסיתי לבדוק זמינות שלה לחודש ינואר, גם כן נכתב שהיא אינה זמינה יותר להזמנות. SIXT מרעננים את הצי, ה-M3 יוצאת מהשירות ולבינתיים הוכנסה ה-135M (כנראה עד שתוצג רשמית ה-M4).

הייתי לוקח ממינכן 135M ויורד עימה אל אוסטריה (איזור זלצבורג) - במידה והגרוסגלוקנר עוד פתוח לנהיגה (גם הוא אמור להסגר לקראת החורף).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכל המסייעים.

כרטיס טיסה לפרנקפורט נרכש היום. מסתבר שזה הסופ"ש האחרון שבו הרינג פתוח לקהל לפני פגרת החורף כך שהוא צפוי להיות ריק יחסית.

פורסם

:shock:

האמת, לא חשבתי שבאמת תעשה את זה. אלו לא בדיוק התנאים הכי טובים למתחילי רינג. במה אתה נוהג?

סע בזהירות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפחות בן-אדם יוכל לספר ש"היתי ברינג" ולקנות חולצה ומדבקות לאוטו...:?

ממה שהבנתי החוויה של הרינג אינה נחלת המקצוענים בלבד אלא גם של "העמך" שחלקם באים ברכב הפרטי או הוואן המשפחתי ואפילו באוטובוס תיירים. המטרה שלי היא אכן לחוות את הרינג ולא לשבור שיאי עולם. נראה לי שאוותר על המדבקה והחולצה.

רוני - חשבתי באמת לוותר על כל העניין בשל חוסר ניסיון על רכבי ספורט ועל נהיגת מסלול. אני מודע למגבלות שלי ואני אדם מאוד (מאוד) מחושב בד"כ. יחד עם זאת, שוחחתי עם כמה אנשים שהיו שם לרבות איש מקצוע שמלווה קבוצות מהארץ לשם והתרשמתי שאין טעם לוותר על החוויה הזו ובלבד שבאים בגישה הנכונה.

בכל מקרה אני מתכוון לעלות על המסלול על סוויפט/קליאו עם ליווי של נציג חברת ההשכרה. הם מציעים את השירות הזה, בתשלום כמובן.

פורסם
ממה שהבנתי החוויה של הרינג אינה נחלת המקצוענים בלבד אלא גם של "העמך" שחלקם באים ברכב הפרטי או הוואן המשפחתי ואפילו באוטובוס תיירים. המטרה שלי היא אכן לחוות את הרינג ולא לשבור שיאי עולם. נראה לי שאוותר על המדבקה והחולצה.

רוני - חשבתי באמת לוותר על כל העניין בשל חוסר ניסיון על רכבי ספורט ועל נהיגת מסלול. אני מודע למגבלות שלי ואני אדם מאוד (מאוד) מחושב בד"כ. יחד עם זאת, שוחחתי עם כמה אנשים שהיו שם לרבות איש מקצוע שמלווה קבוצות מהארץ לשם והתרשמתי שאין טעם לוותר על החוויה הזו ובלבד שבאים בגישה הנכונה.

בכל מקרה אני מתכוון לעלות על המסלול על סוויפט/קליאו עם ליווי של נציג חברת ההשכרה. הם מציעים את השירות הזה, בתשלום כמובן.

תהנה!

פורסם

עדכון קצר (אני עדיין בגרמניה ומנצל כמה דקות פנויות)-

לקחתי צ'אנס, קניתי כרטיס וטסתי לפרקנפורט. אלת המזל היתה לצידי ובאופן לא לגמרי צפוי המסלול היה פתוח בימים שישי-ראשון (סופ"ש אחרון לשנה הזו).

שכרתי רכב מחברת Rent4Ring. לאור ההמלצות הרבות התחלתי בצנוע - סוויפט ספורט STAGE 2 קטנה וחמודה (היתרון המרכזי של שכירת סוויפט על פני שכירת קליאו מ- RSR הוא שההשתתפות העצמית ב- Rent4Ring במקרה של תאונה נמוכה בהרבה - 2500 יורו מול 8000 יורו; דבר שצריך לקחת בחשבון). לדעתי אין טעם להתחיל עם רכב בשרני יותר מהסוויפט- מעבר לנושא המחיר (זה סיפור לא זול!) המסלול כ"כ מאתגר כך שגם סוויפט נותנת בשלב הראשון מענה למה שצריך.

מכיוון שאין לי ניסיון קודם על מסלול, נהגתי בשתי ההקפות הראשונות עם מדריך של Rent4Ring (סיפור של 50 יורו להקפה). המדריך משרה בטחון על המסלול אך לא מלמד את עקרונות הנהיגה. חבל. אגב, את הזמן הטוב ביותר שלי השגתי עם המדריך ולא לבד.

בגלל שמדובר באמצע נובמבר, המסלול ביום שישי היה כמעט ריק דבר שאיפשר לי להתנסות על מסלול כמעט פרטי. בכל הקפה נתקלתי ברכב אחד או שניים. נהדר. בימים שבת וראשון המסלול התמלא ביותר רכבים, אך עדיין לא בסדרי הגודל של הקיץ.

אני חייב לציין שסיימתי את יום הנהיגה בתחושת החמצה גדולה. מצד אחד אין ספק שמדובר בחוויה ענקית. מנגד, הפחד מהנהיגה על המסלול האפיל על ההנאה. אני ממליץ בחום לכל מי שמתכוון לנסוע לשם להתנסות קודם לכן בנהיגה על מסלול בארץ או על מסלול פשוט יותר בחו"ל ולנסוע לרינג רק לאחר שיש כבר ניסיון (וביטחון!!!).

למזלי הרב החוויה לא הסתיימה כאן. לאחר שהשלמתי את ההקפות שלי, רציתי לחוות נסיעה על המסלול כנוסע לצד נהג בעל ניסיון (הרצון הזה התחזק מאוד כשצפיתי במסלול מנקודת התצפית שממוקמת בערך בק"מ ה-16 - משם ניתן להבחין בביצועי נהיגה מרשימים ביותר). זיהיתי את המקום שבו מתכנסים החברה הקבועים ופניתי למישהו עם מגאן RS בבקשה להצטרף אליו. לשמחתי הוא הסכים. כשעשינו פעמינו לעבר תחילת המסלול שאלתי אותו בתמימות האם יש לו הרבה ניסיון ברינג והוא ענה בחיוך שהוא גר 20 דקות מהמסלול ועושה יותר מ- 300 הקפות בכל שנה (הוא בן 34, אפשר להבין באיזה סדרי גודל של כמות הקפות מדובר). לא הספקתי לעכל את מה שהוא אומר ונדבקתי לכיסא (עד לסוף המסלול...). הבחור נוהג כ"כ חזק וכ"כ מדויק שפשוט נכנסתי להלם. זו היתה חוויה מטלטלת (תרתי משמע). לא האמנתי שאפשר להגיע לרמות נהיגה שכאלה. רק אז הבנתי מה המשמעות של לעשות את המסלול ב-0800 דק. To make a long story short -אני והבחור התידדנו ואת יתר הזמן שלי ברינג בילתי לצידו כנוסע. בשבילי, החוויה כנוסע לצידו היתה הרבה יותר גדולה מאשר החוויה כנהג. זו חווית הרינג שאני אנצור!

יש לי עוד הרבה מה לכתוב על הרינג, ועל המסביב לרינג (שזו חוויה בפני עצמה) ועל כבישי גרמניה (המדהימים!!!!) ועל הנהיגה בגרמניה עם בת לוויה חביבה הקרויה אופל אינסינגיה ביטורבו, אך את זה אני נאלץ להשאיר לפעם אחרת.

פורסם

הרינג הוא מסלול מאתגר ומסוכן מאוד.

מומלץ לבוא לשם בפעם הראשונה עם מדריך/משהו שיש לו ניסיון ברינג (מסלול אחר לא נחשב, הרינג לא דומה לאף מסלול אחר)

אני למשל בפעם הראשונה הייתי עם חבר מהארץ שהיה שם כבר 13 פעמים.

פעם אחרונה הייתי שם לפני חודש ופעם הבאה מתוכנן לאפריל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

טוב שהחלטת לטוס בכל מקרה.

זו חוויה כייפית, גם אם אתה מרגיש אתה לא ממצה ושאתה לא נוהג סופר מהיר. לי לקח בערך 2-3 הקפות עד שהתחלתי להרגיש שאני באמת מצליח לנהוג, ועדיין זה היה מפחיד מאוד בקטעים מסויימים, והייתי צריך להכריח את עצמי ללחוץ על הגז :)

יאללה, בעזרת השם עוד פעם שנה הבאה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...