Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שגם המחיר הזה לא שווה את ההשקעה בקופסת הפח הזאת על גלגלים. אמנם חדש מהניילונים, אבל פשוט אוטו צעצוע מינימליסטי ומעפן. סורי שברולט.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוץ מזה מתי יהיה מחיר של חמישים אלף לאנשים שנוהגים ומעדיפים רכב אוטומט? מכוניות ידניות אפשר בהילט להשיג במחירים יפים.

זה הקאץ', רוצה רכב בזול- תתחיל לאמן את יד ימין.

זה עדיף על המצב שהיה לפני 4 שנים לא משנה באיזו תיבה היית בוחר היית צריך לשלם הרבה יותר על רכב.

מאז שהאלטו התחילה את המהפך בשוק המיני מחירי המכוניות הקטנות ירדו, ובנוסף, התחילו לייבא דגמים ידניים מוזלים לרוב המכוניות שעד אז לא חשבו אפילו שמישהו בארץ יחשוב לקנות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ואת רגל שמאל גם לאמן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אח שלי הזמין סיאט MII ידנית 3 דלתות צהובה עם ג'אנטים מקוריים, 55 אלף כולל הכל על הכביש, יד ראשונה הסוכנות (יש להם עוד כמה כאלה). קצת יותר יקר אבל לפחות לא שברולט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני חושב שגם המחיר הזה לא שווה את ההשקעה בקופסת הפח הזאת על גלגלים. אמנם חדש מהניילונים, אבל פשוט אוטו צעצוע מינימליסטי ומעפן. סורי שברולט.

אז מה האלטרנטיבה שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אח שלי הזמין סיאט MII ידנית 3 דלתות צהובה עם ג'אנטים מקוריים, 55 אלף כולל הכל על הכביש, יד ראשונה הסוכנות (יש להם עוד כמה כאלה). קצת יותר יקר אבל לפחות לא שברולט.

זו למשל..

פורסם

לי אישית 3 דלתות מהווה רכב פחות פרקטי,במיוחד אם ילד קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באותו מחיר?

פורסם

עזוב אותך שברולט רמאים. אל תקנו ספארק.

ובנימה אחרת שממש לא קשורה:

מישהו רוצה לקנות את הספארק שלנו? רכב מצויין! 8)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כי הרכב בן שנתיים וחצי וכדאי להחליף לפני שיהיו בעיות

:shock:

אחרי שנתיים וחצי אמורות להתחיל בעיות? חשבתי שאחרי שעליתי ארצה מחבר העמים, הלאדה נשארה שם :roll:

לדעתי רכב חדש מיצרן שמכבד את עצמו אמור לתת לך שקט לפחות ל150-200 אלף ק"מ (כמובן בתנאי שטופל כראוי), זה למה אנשים קונים רכבים חדשים בארץ, למרות העובדה שבמחיר שאתה משלם, אתה קונה אוטו לעצמך, ועוד אוטו למדינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאיזה סוכנות ומתיי?

פורסם

יתרון חשוב לספארק מול מיי / סיטיגו : 5 מושבים לעומת 4.

נכון שהיא לא מתוכננת להסיע 5 מבוגרים גדולים בנוחות אבל 3 ילדים מאחור כן, מה שמיי לא יכולה לעשות.

• תוכן חדש...