Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS הרס לי את הלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי צריך לנסוע לחיפה מאור עקיבא, יצאתי לי לדרך, הפעלתי GPS, ואני כמו טיפש מקשיב ל-GPS, הוא הכניס אותי לחיפה דרך הרי הכרמל, בית אורן, מי שמכיר. איזה עליות מטורפות, אני נוסע ונוסע, ועיקולים מפחידים, וחושך אין מנורה, בסוף הגעתי ליעד אחרי שעה וחצי נסיעה, בגלל טיפשות של GPS מזל שהרכב חזק, נראה לי רכב אחר שופך שם מנוע

*ואני מרגיש הכי טיפש כי אני מכיר את הדרך עד הכניסה לחיפה אמרתי נזרום עם ה-GPS.

בהזדמנות זאת הבנתי למה חייב צמיגים טובים הייתה לי אחיזה מאוד טובה צמיגים חדשים לפני חודש.

אשמח לשמוע מה דעתכם:-(

תודה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזו תוכנת ניווט השתמשת?

שמעתי בזמן האחרון הרבה תלונות על תוכנת ניווט ספציפית שמאוד נפוצה.

תבדוק את סוג הניווט ששמת - המהיר ביותר או הקצר ביותר. יכול להיות שלפי ק״מ זה הכי קצר, אבל בזמן לקח לך שעה וחצי.

עוד אתה יכול לבחור מסלולי ניווט, אחרי שבחרת יעד.

ובקשר ל׳שפיכת מנוע׳, אין סיבה שרכב מתוחזק ישפוך מנוע, גם בכביש קשה והררי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

ואם בכל זאת בא לך לזרום עם ה GPS אתה יכול פעם אחת להתעלם ולהמשיך איך שאתה יודע

ואז הוא יחשב בשבילך מסלול חדש בהתאם.

פורסם

נראה שלא חסרות כאן הגזמות.

שום רכב לא שופך שם מנוע.

אני מכיר היטב את חיפה ואת הכביש האמור. נראה שמה שלא יהיה, לא לוקח שעה וחצי להגיע מאור עקיבא לשום מקום בחיפה גם דרך הכביש ההוא.

בכמה הארכת את הדרך איני יודע כי לא רשמת לאיזה איזור בחיפה נסעת?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1. אינך יודע ליהנות מכביש טוב כאשר אתה מגיע לאחד כזה.
  2. לא תאמין, אפילו רכב חלשלוש עם כ-40 כ"ס ו-903 סמ"ק שאוטוטו עובר לסטטוס אספנות צלח את הכביש הזה בהצלחה יתרה ולא שפך מנוע.
  3. תלמד כיצד להגדיר למכשיר הניווט שלך לקחת אותך מהדרך המהירה ביותר.
  4. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי הגיון המסלול הקצר ביותר לא אמור להיות המהיר ביותר ? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה ..

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

^ הסיפור הזה שמתואר פה הוא דוגמה מצוינת. ^

הכביש מבית אורן קצר יותר, אבל מהירות הנסיעה בכביש הזה איטית משמעותית מנסיעה על כביש החוף וכו'.

אגב, יכול להיות שהכביש היה קצר יותר בסך הכל בקילומטר אחד, לעומת החלופה, אבל בגלל שמחשב לא יודע להפעיל שיקול דעת אלא הוא מבין רק מספרים, אז הכביש הזה נבחר.

עזוב אם יש תנועה, גם במצב כזה של אמצע הלילה בלי רכבים בכלל, הכביש הזה מאוד מפותל, יש שם הייר-פינים מטורפים, זה ממש מסלול מבחינת התוואי רק בלי האספלט האיכותי, הקירות שסופגים אנרגיה, ושדה הראייה אז אנשים נוסעים שם נורא לאט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
  1. אינך יודע ליהנות מכביש טוב כאשר אתה מגיע לאחד כזה.
  2. לא תאמין, אפילו רכב חלשלוש עם כ-40 כ"ס ו-903 סמ"ק שאוטוטו עובר לסטטוס אספנות צלח את הכביש הזה בהצלחה יתרה ולא שפך מנוע.
  3. תלמד כיצד להגדיר למכשיר הניווט שלך לקחת אותך מהדרך המהירה ביותר.
  4. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

וואי חבל שלא ראיתי את השרשור אתמול. זה בדיוק מה שבאתי לכתוב. הבחור קיבל את בית אורן ריק, באמצע הלילה ולבד. על מה יש להתבכיין פה?

"הפילו אותי אל תוך ב.מ.וו M3 באמצע הנורבורגרינג, והרגשתי את הרכב ממש מתאמץ."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מפחיד לחשוב שנהגים אשכרה לא מסוגלים להתמודד עם כביש תקין, רק כי הוא קצת מפותל, חשוך ובעלייה.:shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפי הגיון המסלול הקצר ביותר לא אמור להיות המהיר ביותר ? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה ..

אתה רציני או שואל בציניות? :drinking:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...