Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שקיבלתי בעקבות שרשור אחר לגמרי.

בשנות השבעים והשמונים לא היה נער או ילד חובב רכב שכיבד את עצמו שלא מילא את קירות (ותקרת) החדר שלו בפוסטרים של מכוניות ואופנועים.

אתם מוזמנים לכמה רגעי נוסטלגיה מתוקים, לחלוק עם כולם את הרשימה של המכוניות שתליתם על הקירות.

המשקיעים מוזמנים להוסיף סיפור מעניין אם יש ואפילו את התמונה המקורית.

בתור הפותח אתחיל בכמה משלי:

פורשה 959 - כי אף פעם לא באמת אהבתי את פרארי F40 עם חלונות הפלסטיק שלה, ולמבורגיני קונטאש הייתה ועדיין נראית לי כמו משהו שתכננו מלוחות קרטון ביצוע על ידי מישהו שלא שמע מעודו על צורות עגולות. וגם כי 959 היא הייתה ווילדע חייה אמיתית מתחת לגוף המקומר שלה.

GMC צייקלון - כי למשך שנה אחת בלבד ב-1991 מישהו נרדם בשמירה והרשה לסונומה מקוצרת לקבל הנעה כפולה, מגדש טורבו של מיצובישי על מנוע ה-V6 בנפח 4.3 ליטר, אם אני לא טועה היו שם גם כמה חלקים מהקורבט. וכל זה עם 280 כ"ס העיף אותו למאה קמ"ש ב-4.3 שניות. עד היום אני מתרגש ממנו

לוטוס 7 - כי איך אפשר בלי, כמובן שהפוסטר היה מתוכנית הטלוויזיה "האסיר"

הייתה גם טרנס אם, שבמקור הגיעה עם בחורה מסכנה שלא היה לה מספיק כסף לבגדים (היא בטח בזבזה הכל על המכונית), בתור ילד דתי, היא כמובן נגזרה החוצה, כך שמבחינתי לטרנס אם אין חלק אחורי...

פלימות' ברקודה ודייטונה עם הכנף הענקית ורואד ראנר הציפור.

אופל אומגה לוטוס-קלרטון

והאל הטוב יודע למה, גם קאדילק אלנטה שהיום לא הייתי מכסה איתה אפילו כתם של רטיבות בקיר...

תורכם.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי כילד היו 3 פוסטרים על קירות החדר (המשותף לי ולאחי הגדול ממני ב-7 שנים):

למבורגיני קונטאש אדומה- מכונית שנולדה כאגדה, כילד היא היתה נראית כמו איזו חללית מכוכב אחר עם הקוים החדים האלה והעיצוב המוזר, אם אני לא טועה קיבלתי אותה במתנה מהורי שהבינו פחות ממני במכוניות וכנראה היו סבורים שזה הפוסטר של פרארי שכל כך רציתי.

:wink:

שברולט קורבט שחורה- כמה פינטזתי על הרכב הזה, אני חושב שאפילו יותר מעל הלמבורגיני (הייתי ילד...), מבחינתי כילד הקורבט היתה ה-רכב והדבר היחיד מבחינתי שהצליח להתעלות עליה היה כל רכב שנושא בחרטומו מגן צהוב עם סוס צוהל (פריק של פרארי מגיל אפס).

סמנטה פוקס- כבר בתור ילד ידעתי שמכוניות וכוסיות הולכות טוב ביחד ובאותה תקופה היא היתה הדבר הכי חם, לא ברור לי איך אמא שלי הסכימה שבתור ילד בערך בן 9 יהיה לי פוסטר שלה בלבוש מינימלי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למבורגיני קונטאש אדומה- מכונית שנולדה כאגדה, כילד היא היתה נראית כמו איזו חללית מכוכב אחר עם הקוים החדים האלה והעיצוב המוזר, אם אני לא טועה קיבלתי אותה במתנה מהורי שהבינו פחות ממני במכוניות וכנראה היו סבורים שזה הפוסטר של פרארי שכל כך רציתי.

:wink:

+ פרארי טסטהרוסה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פוסטר אמנם היה לי רק אחד- למבורגיני מורצ'לגו

MPW-20653

אבל בנוסף לזה היו לי שלל דגמי 1:18 בחדר (סביבות ה-20) ובערך 200 מגזינים של מכוניות (בעיקר אוטו).

כשעברתי לגור עם החברה קיבלתי וטו על הוצאת תכולת החדר לדירה החדשה/ במקום זה התפשרנו על תמונות של ונציה, אמסטרדם, פינק פלויד וביטלס :wink:

תכולת החדר הועברה בירושה לאחי הקטן.

פורסם

את ה- F40 שהוזכרה:

2284547-ferrari_f40_1.jpg

ואת הלנצ'יה דלתא אינטגרלה 1988 (יש מצב שזה היה מתוך מגזין אוטו):

1988_Lancia_Delta_HF_Integrale_16v_rally_002_2224.jpg

השאר היו פוסטרים של מטוסי קרב שונים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

למבורגיני דיאבלו 2001 - VT6.0 - צהובה, תמונה שצולמה ופיתחו לי ההורים בתור מתנה לחדר :p

לפניה הקונטאש האגדית האדומה שהיתה בהמון חדרי ילדים שנולדו בשנות ה 80+

Opel Adam S 2017

פורסם

Porsche Carrera GT עם חתימה של המעצב

Peugeot 306 קבריולט עם סנדי בר

Citroen Xsara עם קלאודיה שיפר

Lamborghini Diablo

אם השרשור יהיה רלוונטי עד שבת, אני אצלם את הפוסטרים הישנים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
פוסטר אמנם היה לי רק אחד- למבורגיני מורצ'לגו

MPW-20653

אבל בנוסף לזה היו לי שלל דגמי 1:18 בחדר (סביבות ה-20) ובערך 200 מגזינים של מכוניות (בעיקר אוטו).

כשעברתי לגור עם החברה קיבלתי וטו על הוצאת תכולת החדר לדירה החדשה/ במקום זה התפשרנו על תמונות של ונציה, אמסטרדם, פינק פלויד וביטלס :wink:

תכולת החדר הועברה בירושה לאחי הקטן.

למבורגיני מורצ׳לגו, בדיוק הפוסטר הזה היה תלוי לי על הדלת מגיל קטן.

• תוכן חדש...