Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם חייבים לנסות משהו בשם f.lux

זו תוכנה שמשנה את צבעי המסך (טמפרטורת הצבע) אוטומטית בשקיעה. הטענה היא שאור רגיל ממסכי מחשב נראה למערכות שלנו כאור יום ומשבש את מחזורי השינה. בהתחלה, בלילה, המסך יראה לכם מעט מוזר, אבל מתרגלים תוך שעה-שעתיים ואי אפשר לחזור אחורה (מסך בצבעים הרגילים פתאום יראה לכם בלתי אפשרי לצפיה, כשחשוך). זה עובד (עובד טוב כלכך ששמתי משהו בשם Twilight, עם פונקציונליות דומה, בטאבלטים שלי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יבגני, זה מיועד למי שעובד מול המחשב בשעות הערב והלילה, התוכנה משנה את טמפרטורת הצבעים במסך כדי לא לפגוע בתזמון של השעון הביולוגי שלנו - ש"חושב" שאנחנו בשעות הבוקר עקב הצבעים במסך.

מי שהלך לישון וכיבה את המסך נמצא בשלב אחר מהשלב בו התוכנה הזו מטפלת :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה לא מתאים אם אתה מנסה להעביר "all nighter" , זה דווקא אמור להרדים אותך ולגרום לך להפסיק לשתמש במחשב.

אני עובד איתה כבר יותר משנה, כבר התרגלתי ואני לא שם לב אליה בכלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זהו, המטרה שלה זה להנעים ולהרדים יותר...

אבל במידה ועובדים איתה קבוע? לצערי אפקט הזיכרון וההתרגלות מכה בחוזקה והתוצאות הן? שמתרגלים לזה ומשאירים את הגוף ער בכל מקרה.

זה חמוד ונחמד, אנסה את זה אצלי.

פורסם

אבל במידה ועובדים איתה קבוע? לצערי אפקט הזיכרון וההתרגלות מכה בחוזקה והתוצאות הן? שמתרגלים לזה ומשאירים את הגוף ער בכל מקרה.

לא ממש, לפני התוכנה לא הייתי מרגיש שאני הולך להירדם , גם אחרי השעות הקטנות של הלילה. עכשיו אני תמיד מרגיש רדום יותר והעיניים נסגרות לאט לאט.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

התוכנה מיועדת למי שעובד עם המחשב בלילה, לא למחשב שסתם עומד דולק.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תודה, בהחלט שימושי.

אצלי אישית הבעיה נפתרה לפני שנים ע"י הדלקת אור קטן בסלון כבר משעות הערב, כך שגם בעת השקיעה וגם בזריחה אני לא ממש מרגיש את ההבדל והשעון הביולוגי עובד כהרגלו. מעולם לא הקדשתי לזה מחשבה, מעניין איך לפעמים אנו מוצאים פתרונות טכנולוגיים כאלה באופן אינסטינקטיבי לחלוטין.

פורסם

התקנתי את התוכנה עקב השרשור,

אני משתמש בה כחצי שעה וכבר התרגלתי.

המסך הרגיל נראה לי כ"כ צורב בעיניים פתאום.

אני גם מרגיש נורא עייף, בד"כ לא קורה לי לפחות עד השעה 2 בלילה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אגב, אפשר לכבות את התוכנה זמנית (לשעה) עם alt+end ואפשר לשנות את בהירות המסך עם alt+pagedown וalt+pageup.

לרגע כיביתי אותה וזה מזעזע, אבל יש לי הרבה שטח תצוגה כאן...

פורסם

יש כזה לאנדרואיד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...