Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי Citroen c3 2007 ברצוני לדעת:

1. האם אפשר לעבור מחצי סינטטי לסינטטי מלא (עזבו הקשר למחיר)?

2. איזה שמן מומלץ להשתמש לרכב ואיזה שמן טוב (איכותי מאוד) אפשר לשים במקום? (אם אפשר לינק לאיפה אפשר לקנות יהיה מעולה).

3. האם רצוי להשתמש במצתים מקוריים או שיש כדאיות לעבור למצתים של KBL (או משהו כזה לא זוכר את השם)? ואיזה מצתים צריך לרכב בעיקרון?

4. איזה נוזל קירור הכי טוב לרכב אפשר למצוא?

5. איזה תוספים יש בשוק לרכב? ואיזה מומלצים? (מערכת הזרקה, פליטה, דלק וכד').

פורסם

לא ציינת איזה דגם , אבל עקרונית אפשר לעבור לשמן סינתטי.

באתרים שונים מחו"ל ראיתי כי לרכבי C3 בנזין עד שנת 2009 מציעים שמן 5W-40. משנת 2009 ואילך 5W-30.

אני לא מוצא ייתרון למעבר לשמן סינתטי.

הרכב שלי מסתפק ב- 10W-40 Valvoline Durablend המוחלף כל 12 חודש.

בעיקרון התקן של PSA לשמן מנוע מבוסס על ACEA A3/B4

אם אתה מחפש שמן לפי מפרט של סיטרואן - התקן החדש (2009) הוא PSA B71 2296

פלגים: רק מן הדגמים המאושרים על ידי הייצרן.

לא צריך תוספים למערכת ההזרקה והפליטה.

פורסם

האם הVALVOLINE 5 40 הינו טוב ויכול להחליף את השמן המומלץ של חברת היצרן בלי לפגוע במנוע?

כי נראה לי הוא יותר איכותי מה מקורי הסטנדרטי של החברה?

פורסם

בדרך כלל במכוניות PSA זו חברת TOTAL אבל זה לא ממש משנה, כל שמן של יצרן רציני העונה לתקן של PSA או לתקן ACEA שכתוב בספר הרכב שלך יהיה מצויין.

בטבלה שבקישור תוכל לראות איזה שמן של Valvoline עונה לתקנים של היצרנים השונים. שים לב שהתקן 2290 B71 של PSA מתייחס למנועי דיזל.

http://www.commercial-oils.co.uk/files/7313/2268/3145/Valvoline_Cars.pdf

• תוכן חדש...