Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ איתכם לגבי דוחות מהירות.

חברה שלי קיבלה דוח מהירות בכביש החוף (נסעה 127 במקום 90).

לפי הדוח, העבירה בוצעה בחודש יוני האחרון.

שבועיים אחר כך, שוב קיבלה דוח, מאותה המצלמה, בעבירה שנעשתה חודש אחר כך.

בשני המקרים היא קיבלה בנוסף 8 נק' על כל דוח.

יש לציין שאין לה כל עבירות תנועה אחרות וגם לא נקודות.

האם ניתן לעשות עם הדוחות האלו משהו בכל טענה שהיא? בטענה שלא ידעה? בטענה שלא שמה לב? בטענה שלא יקרה שוב ומספיקה פעם אחת?

פורסם

אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש, ולמרות שהוכח שמהירות היא גורם נמוך משמעותית לתאונות מאשר שאר הדברים הבאמת רלוונטים, אין מנוס מלבקש המרת הדוח לאזהרה, זאת במקרה וקיים אצלה 10 שנות אחזקת רשיון..לפחות

מנסיון. אני קיבלתי 6 נקודות ו 500 ש"ח על פרסה במקום שלא ידעתי שאסור, מול שוטר, לא וויתר. (כביש חד סטרי שלא נראה כך, לא תתווכח)

אכלתי את זה בשקט.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי שאלה, למה לקח כל כלהרבה זמן לקבלת הדוח?

האם זו מצלמה ישנה? אמרו שבמצלמות החדשות הדוח מגיע תוך 4 ימים (96 שעות). סך הכל יש לה 16 נקודות ותצטרך לעבור קורס רענון, תשתדל להסביר לה שלא תעבור את ה 22

אחרי שנתיים ימחקו שזו תקופת הצבירה

פורסם

פורום משפטי. שם יש יותר סיכוי שתקבל תגובה ממישהו שמבין בנושא.

בכדי לדעת באיזו מצלמה היא צולמה, נצטרך שתאמר לנו היכן זה קרה, או שתעלה לכאן סריקה של הדו"ח ללא פרטים מזהים.

כעקרון, אין הרבה מה לעשות, זה שהיא קיבלה דו"ח שבועיים לפני לא אומר שיוותרו על דו"ח נוסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה זמן יש לה רשיון?

אם היא עומדת בקריטריונים להמרת דו"ח באזהרה, שווה לבקש זאת על הדו"ח הראשון מבין השניים ובמידה ותתקבל תשובה חיובית מלבד הקנס שלא תצטרכו לשלם, גם הנקודות יהיו על דו"ח אחד ולא על שניים מה שאומר שהיא לא תצטרך לעבור רענון.

בנוגע לתקופה שעברה, אם זה רכב בבעלות פרטית, הדו"ח צריך להישלח עד ארבעה חודשים מיום ביצוע העבירה.

פורסם

במידה והיא זכאית לאזהרה שתלך במסלול ההזהרה.

בהנחה שאינה עומדת בתנאים להמרת הדוח הראשון לאזהרה.

היא יכולה לבקש להישפט בשני הדוחות, במועד הסמוך למועד המשפט לפנות לתביעה כדי להגיע להסדר טיעון במסגרתו התביעה תבצע איחוד אישומים והיא תודה באישום המאוחד, כל זאת כמובן תוך רצון בחסכון זמן שיפוטי יקר.

לציין שהיא עומדת בתנאים הקבועים בחוק ס86 הקובע :

ס 86 לחד"פ קובע :

מותר לצרף בכתב אישום אחד כמה אישומים אם הם מבוססים על אותן עובדות או על עובדות דומות או על סדרת מעשים הקשורים זה לזה עד שהם מהווים פרשה אחת; בצירוף אישומים כאמור מותר, על אף כל דין אחר, לצרף לאישום בבית משפט מחוזי גם אישום בעבירה שאינה פשע.

להוסיף :

יש כאן סיכון ברור שהתביע לא תסכים לבצע איחוד.

בד"כ לפני ישיבת ההקראה התביעה מאפשרת לחזור מהכפירה ולשלם את הדוח המקורי כך שיש סיכון נמוך ובעצם אין הרבה מה להפסיד, אבל צריך לקחת בחשבון שזו אינה חובתה.

פורסם

זה קרה במחלף זכרון בכבישה 2.

יש לה רק 5 שנים רישיון.

הרכב הוא רכב חברה וכנראה בגלל זה לקח כל כך הרבה זמן (עדיין, פאקינג 3+ חודשים)

הקטע הוא, שהיא מפחד שבזמן שעבר היא המשיכה לנהוג בכזו מהירות, ואז זה בכלל ידפוק אותה.

אחלה מדינה:bad-word:

פורסם

יש לה רק 5 שנים רישיון.

הקטע הוא, שהיא מפחד שבזמן שעבר היא המשיכה לנהוג בכזו מהירות, ואז זה בכלל ידפוק אותה.

באמת, למה אין שוטר בכל פינה שעוצר מיד כל עבריין תנועה, מושיב אותו בניידת למשך חצי שעה ומלמד אותו את כל החוקים, מבצע מבחן להבנת החומר, מבחן מעשי ליישומו ושולח את הנהג לדרכו שקט ובטוח שלא ימשיך ויבצע עבירות תנועה.

איזה כיף יש ברכב חברה אם אסור לקרוע את הכביש??

רק במדינה הזו מכריחים אנשים לקחת אחריות על התנהגותם (נו טוף, רק בכביש בינתיים)

מה לעשות, Shit happens. לשלם ולזכור

פורסם

יש לה רק 5 שנים רישיון.

אם זה רכב חברה לא ברור איך הדוחות הגיעו אליה אלה אם מישהו עשה הסבה של הדוח על שמה מבלי שהיא תדע על כך.

זה גם מסביר את חלוף הזמן , כיוון שהדוח הגיע לחברה ומישהו בחברה הסגיר את הנהג והסב את הדוח על שמו.

פורסם
באמת, למה אין שוטר בכל פינה שעוצר מיד כל עבריין תנועה, מושיב אותו בניידת למשך חצי שעה ומלמד אותו את כל החוקים, מבצע מבחן להבנת החומר, מבחן מעשי ליישומו ושולח את הנהג לדרכו שקט ובטוח שלא ימשיך ויבצע עבירות תנועה.

איזה כיף יש ברכב חברה אם אסור לקרוע את הכביש??

רק במדינה הזו מכריחים אנשים לקחת אחריות על התנהגותם (נו טוף, רק בכביש בינתיים)

מה לעשות, Shit happens. לשלם ולזכור

זה ממש לא כיף.

אבל כשנהג מבצע עבירת מהירת ועוצר אותו שוטר ונותן לו דוח על אתר, מדובר בפעולה מחנכת או לכל הפחות מרתיעה ובד"כ נהג סביר הגם שאינו מייחס חשיבות לעבירת המהירות ישתדל להמנע.

אבל כשיש קופה רושמת בצורת מצלמת מהירות שמתקתקת בקצב של עשרות בשניה אין חינוך ואין הרתעה עד שמגיעה חבילת דוחות מהירות בשרשרת.

פורסם
זה ממש לא כיף.

אבל כשנהג מבצע עבירת מהירת ועוצר אותו שוטר ונותן לו דוח על אתר, מדובר בפעולה מחנכת או לכל הפחות מרתיעה ובד"כ נהג סביר הגם שאינו מייחס חשיבות לעבירת המהירות ישתדל להמנע.

אבל כשיש קופה רושמת בצורת מצלמת מהירות שמתקתקת בקצב של עשרות בשניה אין חינוך ואין הרתעה עד שמגיעה חבילת דוחות מהירות בשרשרת.

יגאל,

כל הקטע הציני היה על האמירה "אחלה מדינה"

הקטע הציני האחר היה על נהגי הליסינג למיניהם שניתן לזהות אותם מקילומטר עוד לפני שזיהית את הלוגו על דופן הרכב.

אני מדבר על זריקת האחריות להתנהלות חברתית על המדינה ולאי לקיחת אחריות על ידי כל פרט.

אני מסכים לכך ששיטת המצלמות היא בעייתית והמצלמות החדשות עשויות לקצר משמעותית את פרק הזמן מעבירה לענישה ובכך להגביר מודעות.

יחד עם זאת, אתה ואני יודעים היטב כי אפילו לקופות הרושמות יש סובלנות מסויימת (לא נכנס למספרים מדויקים) והסרט לא נע כל כך מהר.

חתני קיבל 3 דוחות בזה אחר זה ביציאה מכביש 6 דרומה לכיוון צומת מגן (לטעמי מקום בזוי להצבת מצלמה) ושילם אותם כמו ילד טוב, כולל הפנמה ויישום הלקח. לא שמעתי ממנו אמירה קרובה אפילו לטרוניה שהפגין פותח השרשור.

פורסם

לצורך הבהרת העניין לעתיד - בעניין עבירות תעבורה פרק זמן קצר הוא במקסימום כמה שעות, לא חודש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יגאל,

כל הקטע הציני היה על האמירה "אחלה מדינה"

הקטע הציני האחר היה על נהגי הליסינג למיניהם שניתן לזהות אותם מקילומטר עוד לפני שזיהית את הלוגו על דופן הרכב.

אני מדבר על זריקת האחריות להתנהלות חברתית על המדינה ולאי לקיחת אחריות על ידי כל פרט.

אני מסכים לכך ששיטת המצלמות היא בעייתית והמצלמות החדשות עשויות לקצר משמעותית את פרק הזמן מעבירה לענישה ובכך להגביר מודעות.

יחד עם זאת, אתה ואני יודעים היטב כי אפילו לקופות הרושמות יש סובלנות מסויימת (לא נכנס למספרים מדויקים) והסרט לא נע כל כך מהר.

חתני קיבל 3 דוחות בזה אחר זה ביציאה מכביש 6 דרומה לכיוון צומת מגן (לטעמי מקום בזוי להצבת מצלמה) ושילם אותם כמו ילד טוב, כולל הפנמה ויישום הלקח. לא שמעתי ממנו אמירה קרובה אפילו לטרוניה שהפגין פותח השרשור.

לחתנך היתה הזכות לבקש להשפט כדי "להנות" מהליך צירוף האישומים המעוגן בחוק, אולי התובע היה נעתר לבקשתו ובכך חתנך היה סופג את הנקודות פעם אחת ולא שלוש פעמים.

הזכות להשמיע טרוניות שמורה לו בכל מקרה גם אחרי תשלום הדוחות וביצוע קורסים למיניהם :-D

פורסם

נמאס כבר לשמוע את הקיטורים על "המדינה" בכל פעם שמישהו נתפס בעבירת מהירות.

רובנו (חוץ מכמה צדיקים) נוהגים באופן מודע מעל המהירות המותרת.

מי שנוהג בקביעות במהירות גבוהה נוטל סיכון שיתפס. כשמדובר במקום בו מותקנת מצלמה קבועה ומוכרת , יש כאן גם לא מעט טפשות.

מה הקשר ל"אחלה מדינה"?

• תוכן חדש...