Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לנסוע לכנס מקצועי בארה"ב באמצע נובמבר. אני מוזמן מטעם מקום עבודה ועל חשבונם.

1. בשנת 1995 הוצאתי ויזה לארה"ב, ושהיתי שם מספר חודשים. הויזה ניתנה לעשר שנים ותוקפה פג ב-2005.

האם כרגע עלי להוציא ויזה חדשה, או בעצם לחדש את זו שכבר פגה לפני מספר שנים?

2. ב-1995 לא עברתי שום ראיון. האם הפעם עלי לעשות זאת (החמרת הביורוקרטיה אחרי 11/9)?

3. האם יש מספיק זמן עד שאקבל את הויזה? יש עוד חודש וחצי עד אז.

4. האם זה נכון שעלות הוצאת ויזה בערך 600 שקל (בהתאם לשער הדולר)?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הסיפור די מורכב. קדם כל עליך להכנס לאתר של שגרירות ארה"ב ולקרוא את ההסברים. יהיה עליך למלא טופס די מסובך שחובה למלא ברשת, וכן לשלם תמות הטיפול בבקשתך ולקבוע תור לראיון בשגרירות. לראיון עליך להגיע בזמן הנקוב ולהביא את הדרכון ואולי מסמכים נוספים. הדרכון ישאר בשגרירות וישלח אליך עם הויזה. בכל מקרה - אני ממליץ לך להביא את ההזמנה לכנס המקצועי (ולקחת אותה גם כאשר אתה טס - יתכן שפקיד ההגירה ירצה לארות אותה בביקורת הדרכונים).

הבעיה העיקרית שבה נתקלתי כאשר מילאתי את הטופס עבור אשתי (לפני איז 2-3 שנים) היתה שחובה לספק כתובת של אזרח ארה"ב שיכול לזהות אותך, והמערכת לא מוכנה להתקדם בלי שתכניס כתובת כזו. אין לי מושג מה עושה מישהו שאין לו קרוב משפחה בארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני אמור לנסוע לכנס מקצועי בארה"ב באמצע נובמבר. אני מוזמן מטעם מקום עבודה ועל חשבונם.

1. בשנת 1995 הוצאתי ויזה לארה"ב, ושהיתי שם מספר חודשים. הויזה ניתנה לעשר שנים ותוקפה פג ב-2005.

האם כרגע עלי להוציא ויזה חדשה, או בעצם לחדש את זו שכבר פגה לפני מספר שנים?

אתה צריך להוציא חדשה.

2. ב-1995 לא עברתי שום ראיון. האם הפעם עלי לעשות זאת (החמרת הביורוקרטיה אחרי 11/9)?

אכן יש ריאיון, ולפי מה שאני זוכר היה גם ב95, לא יודע למה לא עשית.

3. האם יש מספיק זמן עד שאקבל את הויזה? יש עוד חודש וחצי עד אז.

גבולי מאוד, הכל תלוי בתאריךשתוכל לקבוע את הריאיון כי את הויזה מקבלים בUPS בערך שבוע אחרי הריאיון.

4. האם זה נכון שעלות הוצאת ויזה בערך 600 שקל (בהתאם לשער הדולר)?

זה פחות או יותר הסכום הנכון.

בהצלחה.

פורסם

אני חושב שיש ויזה בדיוק לסוג הזה של הדברים, למטרות מקצועיות, אקדמיות וכי"וב. הן ניתנות בד"כ (על פי הזכור לי) לתאריכים המתאימים לצרכי השהיה הספציפית.

חיפוש מהיר על US visa confrence הניב שאתה צריך לבקש ויזה מסוג B1/B2

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071221131116AAIjh7e

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ויזה B1/B2 היא ויזת התיירים הסטנדרטית - אשר כוללת גם ביקורי עסקים, השתתפות בכנסים וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה העיקרית שבה נתקלתי כאשר מילאתי את הטופס עבור אשתי (לפני איז 2-3 שנים) היתה שחובה לספק כתובת של אזרח ארה"ב שיכול לזהות אותך, והמערכת לא מוכנה להתקדם בלי שתכניס כתובת כזו. אין לי מושג מה עושה מישהו שאין לו קרוב משפחה בארה"ב.

מה באמת עושה מישהו בלי קרובי משפחה? איזה מוזר זה?

ואם אני רוצה רק לטוס כדי לטייל חודש ולחזור? מאיפה אני יקריץ להם עכשיו קרובי משפחה?

פורסם

אני הוצאתי ויזה לפני כ3 שנים בזמן שהייתי חייל בסדיר (בדיוק הייתי בקורס קצינים).

אני קיבלתי ויזה ללא בעיות וללא עיכובים.

מצורת הראיון הבנתי שבעצם הפחד הכי גדול שלהם הוא שתהגר לשם מסיבות עבודה, עובדה שחששתי ממנה מכיוון שאני צעיר וכל הצעירים שנוסעים לעבוד בצורה בלתי חוקית קורה בדיוק אז.. חברתי שפשוט יחשיבו אותי ב״קבוצת סיכון״.

מה שאני עשיתי היה פשוט להראות להם שאני לא מתכוון לעזוב את ישראל, טוב לי כאן ואין לי קרובי משפחה בארה״ב - חתמו לי בשנייה. כנ״ל לחברה שלי.

פורסם

לא חייבים בן משפחה בארהב, ניתן גם לרשום סתם מכר.

כל עוד לא תיתן להם סיבה לחשוב שאתה הולך לבצע דברים לא חוקיים (בעיקר הגירה לא חוקית למטרות עבודה), אין סיבה שיפסלו אותך.

תביא איתך את כל הטפסים שאתה יכול על מנת להראות כוונות לחזרה לארץ (לימודים, עבודה, נכסים, התחייבויות כאלו ואחרות), לא בטוח שבכלל יבקשו משהו כזה, אבל תמיד טוב לציין ולהראות במידת הצורך.

אגב, תביא איתך את הדרכון הישן עם הויזה שפגה, זה גם יכול לעזור.

אני הגעתי עם הדרכונים הקודמים שלי, לא שאלו אותי בכלל שאלות ופשוט אישרו.

(ויזה שלישית ברציפות ללא תקלות וללא שאלות מיותרות)

פורסם

יש חברות שעושות לך את כל הניירת וקובעות לך תור בשגרירות. כל העלות של השרות עולה 100-130 שקל.

חוסך לך כאב ראש אם אתה לא בדיוק יודע מה למלא ואיך להתקדם בניירת.

אני תוך שבועיים הוצאתי ויזה, אין לי מכרים בארה"ב.

כל הסיפור עלה לי 700 שקל בערך

פורסם
יש חברות שעושות לך את כל הניירת וקובעות לך תור בשגרירות. כל העלות של השרות עולה 100-130 שקל.

חוסך לך כאב ראש אם אתה לא בדיוק יודע מה למלא ואיך להתקדם בניירת.

אני תוך שבועיים הוצאתי ויזה, אין לי מכרים בארה"ב.

כל הסיפור עלה לי 700 שקל בערך

כנ"ל,עשיתי זאת דרך הסוכנות נסיעה שממנה הזמנתי את הכרטיס טיסה לשבוע הבא :)

מצורת הראיון הבנתי שבעצם הפחד הכי גדול שלהם הוא שתהגר לשם מסיבות עבודה, עובדה שחששתי ממנה מכיוון שאני צעיר וכל הצעירים שנוסעים לעבוד בצורה בלתי חוקית קורה בדיוק אז.. חברתי שפשוט יחשיבו אותי ב״קבוצת סיכון״.

מה שאני עשיתי היה פשוט להראות להם שאני לא מתכוון לעזוב את ישראל, טוב לי כאן ואין לי קרובי משפחה בארה״ב - חתמו לי בשנייה. כנ״ל לחברה שלי.

מחזק,זה מה שבעצם מעניין אותם (אם אתה נוסע לעבוד שם,ואיך,וכו')

גם אני הבאתי בזמנו (לפני שנתיים) קלסר חצי קילו של ניירת עם כל דבר שהם עלולים לבקש :),מיותר לציין שלא בקשו כלום וכל הראיון היה אולי חצי דקה בלחץ.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המלצה שלי - תערוך ראיון בעברית ולא באנגלית.

אני עשיתי ראיון באנגלית ובגלל הלחץ וההתרגשות לא הייתי ממש מפוקס ולפרקים השגרירה חשבה שאני הולך לעבוד שם בעגלות יחד עם חבר שכבר שם :-)

בסופו של דבר התאפסתי על עצמי והיא הבינה כמו שצריך ואישרה לי את הויזה.

• תוכן חדש...