Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Porsche 918 Spyder Nürburgring Record Run .

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לעלות את זה, אבל פחדתי מאז שרשור האזהרה על כתבות מYNET. כמוהן שעכשיו, כשמצאת דרך לעקוף את החוקים, אני לא מפחד. אגב, לפי ויקיפדיה זה לא הזמן המהיר ביותר למכונית סדרתית. שם כתוב שהראדיקל עשתה זאת יותר מהר, תחת הסעיף של מכוניות כביש. יחד עם זאת, מדובר במכונית מדהימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עקפתי חוקים...?

ההיפך, אני חושב שלאור מה שכתבת, נראה שיש כתב שניכס לעצמו סרטון.

מגיע לחברים להנות מהמסלול הזה. במיוחד עם יצירה כזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

http://904.porsche.com/microsite/918/international.aspx?ws=1

chapter-8.jpg?r=1379015235296

frame_0036.jpg?r=1379015235250

slide-3.3.1.jpg?r=1379015235296

אגב, מי שרוצה להתנסות ברדיקל - הדבר אפשרי והמחיר אינו בשמים : http://www.radicalsportscars.com/uk/the-radical-experience/trialdays.aspx

פורסם

כמעט נרדמתי משעמום. באמת. אין שום דבר שובה עין בראן הזה. נצחון של המחשבים והטכנולוגיה על האספלט והנהג.

צפיתי בעשרות הקפות הרבה יותר איטיות והרבה יותר מעניינות, שניתן להסיק מהן על טכניקה, ריכוז ושליטה ברכב.

פורסם

אני בטוח ששניכם הייתם מגיעים לזמן הזה, אם הייתם נוהגים ברכב.

רוב סרטוני ההקפות שאני ראיתי גרמו למסלול להראות קל. אז מה? ככה זה כשנהג מקצועי, שעשה את המסלול הזה עשרות או מאות פעמים, מדגים מה הוא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כמעט נרדמתי משעמום. באמת. אין שום דבר שובה עין בראן הזה. נצחון של המחשבים והטכנולוגיה על האספלט והנהג.

צפיתי בעשרות הקפות הרבה יותר איטיות והרבה יותר מעניינות, שניתן להסיק מהן על טכניקה, ריכוז ושליטה ברכב.

זה דווקא טבעי להיות עייף בשעה כזו :wink:

אכן לא חסרים סרטונים שהנהיגה בהן היא העניין.

פה פשוט עשו תוצאה טובה.

אגב, עם קצב כזה, למרות כל הטכנולוגיה, לא כל נהג מסוגל להתמודד.

עריכה: יבגניפ - הקדמת אותי ולא ראיתי את תגובתך. הרעיון של שנינו דומה...

פורסם

אני מסכים. הם גורמים לזה להיראות קל מדי, וזה ממש לא. למרות הטכנלוגיה, יש עדיין הרבה דברים שצריך להקפיד עליהם, וטעות מחוסר ריכוז עלולה לעלות בזמנים. מעניין כמה הקפות לקח לו כדי להגיע לזמן הזה.

מישהו אולי מכיר היכן ניתן למצוא זמני הקפות של רכבים לפי קטגוריות? למשל, רכבי הנעה קדמית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
וטעות מחוסר ריכוז עלולה לעלות בזמנים.

או בחיים...

פורסם

יש נושא מעניין באתר Team speed

ובכלל האתר הזה מומלץ מאוד לכל אוהבי המכוניות.

בקשר לתוצאה,היא מטורפת לחלוטין,ואני מבין את אלה שמעדיפים הישג של ה"נהג" על פני הישג של "הטכנולוגיה" אבל יש פה שני צדדים,והצד השני חוץ מיוכלת הנהיגה זה המהנדסים שהתעלו על עצמם ובנו פה משהו מטורף במשך המון שנים,זה ראוי להערכה.

בגלל שאנחו בפורום של "נהגים" אז פחות ההתלהבות הזו,אבל כל איש שעובד בתחום הפיתוח יבין כמה השקעה יש כאן...

מי שנהג ברינג יכול להבין איזו בכלל תוצאה דמיונית זאת,ולקזז אותה אפילו בחצי שניה זה עניין של עוד המון המון עבודה,

אני מחכה לתוצאה רשמית של מקלארן,הם פשוט ימותו\לא יפרסמו בכלל אם הם לא יקזזו מהזמן הזה...

• תוכן חדש...