Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתרים הישראלים אתה צריך 100 צפיות כדי שיפנו אליך.

ב OkCupid אתה צריך ש5-6 ייצפו בך בשביל שייפנו אליך. פחות סנוביות.

ברור שיש סוג מסוים של אנשים שמתאימים יותר לאתר הזה (לא יודע מה הסוג) אבל זה יותר טוב מאתרים ישראלים.

נסה לדבר עם מישהי ולהסתכל על פרופילים. זה עוזר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שייצא לך מאתרי היכרויות זה חור בכיס, לבחורה יש איזה 3000 הודעות, כשהיא מגיעה לדייט - היא מיד פוסלת, הרי יש עוד 2999 הודעות של מתעניינים.

מה גם שחלקן מתוסבכות ברמות לא הגיוניות (מניסיון של חברים), ככה שהסיכוי שאתה תהיה ה'אחד' בשבילה הוא אפסי. מה גם ש'הסחורה' עצמה שם לא משהו בכלל, לרובן הייתי מזמין אמבולנס במקום. :-P

השיטה הכי טובה להכיר היא דרך חברים, בתור בדואר, במחלקת הירקות בסופר, בחדר כושר וכו'..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מתוך סקרנות, כמה אתם מדברים עם בחורה מאתר הכרויות לפני שמגיעים לדייט?

הח"מ מצא את אשתו (יותר נכון נמצא על ידיה) באתר הכרויות, היא הדייט הראשון שהוא יצא אליו מהאתר, והעביר מס' שבועות בצ'יטוט איתה לפני הדייט הראשון. סינון מוקדם ובדיקה שאכן יש נושאי שיחה משותפים ושהבחורה לא פצועה/דפוקה/לא סגורה על עצמה, והחיים קלים יותר.

גילוי נאות: זה לא היה בארץ, אלא במקום בו הדשא ירוק יותר, המשכורות גבוהות יותר, המחיה זולה יותר, הפוליטיקאים מדברים אמת וכל הבחורות בול**ת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

(יותר נכון נמצא על ידיה) באתר הכרויות

זה לא היה בארץ

רואה למה עדיף סחורה תוצרת חוץ? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

You missed one

כל הבחורות בול**ת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי זה בד"כ קצר מאד ואז עובר לחיים האמיתיים. מצד שני, בינתיים אחוזי ההצלחה נמוכים למדי והשיחה נגמרת מהר כשכל נושא הבלי*ה עולה. אולי כדאי שאפסיק לדבר על הדברים האלה בדייט הראשון. :roll:

פורסם
הדבר היחיד שייצא לך מאתרי היכרויות זה חור בכיס, לבחורה יש איזה 3000 הודעות, כשהיא מגיעה לדייט - היא מיד פוסלת, הרי יש עוד 2999 הודעות של מתעניינים.

מה גם שחלקן מתוסבכות ברמות לא הגיוניות (מניסיון של חברים), ככה שהסיכוי שאתה תהיה ה'אחד' בשבילה הוא אפסי. מה גם ש'הסחורה' עצמה שם לא משהו בכלל, לרובן הייתי מזמין אמבולנס במקום. :-P

השיטה הכי טובה להכיר היא דרך חברים, בתור בדואר, במחלקת הירקות בסופר, בחדר כושר וכו'..

כ"כ נכון וכ"כ עצוב שזה המצב...

פורסם

אין זמן קבוע, במיוחד לא כששני הצדדים גרושים ויש את המגבלה שצריך לתאם יום בו שני הצדדים חופשיים מילדים בכדי להיפגש.

יש מקרים שכבר אחרי שיחה קצרה מרגישים שמתאים להיפגש או לחילופין, שאין בכלל רצון להיפגש.

יש מקרים שהשיחות נמשכות ונמשכות אל תוך הלילה עד שמסתדר לצאת לדייט.

בכל פעם, זה משתנה.

הח"מ מצא את אשתו (יותר נכון נמצא על ידיה) באתר הכרויות

מעניין שגם אצלי מסתמן דפוס דומה.

אם אני כבר מוצא פרופיל שטרחו לכתוב בו משהו בכלל או משהו שונה מ

• "אני בחורה עם ראש על הכתפיים" - באמת? אין לך צוואר?
  • "לא כל כך יפה, ולא בת 16" - איזה יופי, את יודעת לצטט.
  • "מה כבר הספר" - מעבר לזה שאת כותבת עם שגיאות ומתנסחת בשיא הרדידות? לא באמת מעניין אותי
  • "אני אוהבת את החיים והם אותי" - וואוו.. נותרתי חסר מילים
  • "בן אדם נורמלי לחלוטין עם יתרונות וחסרונות" - נו.. אז איך זה באמת שאת רווקה בת 44?
  • "מחפשת גבר שיאהב את הילדים שלי" - נו, באמת.. זה אתר הכרויות, תהיי יצירתית

והפרופיל מדבר אלי - אני שולח הודעה.. אבל בסופו של דבר, תמיד יוצא שהקשרים המוצלחים שלי הם דווקא אלה בהם הייתי "ניצוד"

פורסם

אני מבין שאני בין הבודדים שסולדים מכל אתרי ההיכרויות האלה. אמנם מעולם לא התנסתי ולא אתנסה אך מה הסיכוי באמת למצוא את "האחת" בשוק הזה?

בשלוש פעמים היחידות שיצא לי להכיר מישהי במרשתת זה היה אחת בפורום הזה ועוד שתיים בפורום אחר, חוץ מהכרות אחת, איך אומר זאת בעדינות, פשוט חבל שעניתי לאותן הודעות פרטיות שקיבלתי. אנשים מאוד פגומים, מ-א-ו-ד :|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא חייבים לחפש את האחת (למעשה אפילו עדיף שלא, כגודל הציפיות וגו'). מכל מערכת יחסים אפשר ללמוד משהו חדש ולהעביר זמן איכות ביחד. אפשר גם לעשות את כל הטעויות האפשריות בדרך וכך להיות מוכן יותר כאשר האחת כבר תגיע.

אתרי היכרויות הם אטרקטיביים כי הם נותנים את האפשרות לעשות את ההיכרות הראשונית מבלי לצאת מהבית, כמו בערוץ הקניות. לאנשים עם קצת יותר עומק (כמוך למשל) זה יכול גם להיות עדיף במידה רבה על האלטרנטיבה - להכיר אנשים בעולם האמיתי זה מאד מגביל כי באופן טבעי אתה נמשך בעיקר למאפיינים הפיזיים שלהם ולא זוכה להכירם אישית מבעוד מועד. כשאתה מכיר מישהו בפורום או אפילו באתר יעודי, אתה מקבל סוג של קו"ח וגם הרבה יותר קל להתחיל בשיחה על נושא משותף.

לגבי השתיים שהזכרת מהפורום האחר, זה לא ממש רלוונטי. הדיון פה הוא על היכרות למטרות זוגיות, לא ידידות אפלטונית (שגם כבודה במקומה מונח).

פורסם
את הדייט שהכרת בפורום הזה - הכרת בגיבוב?

מישהו סביר?

מישהו????? :shock: מישהי dude מישהי!

מבחינת חזות - סבירה ביותר, אפילו מאוד אבל זה הרי חייב להיות to good to be true ואכן כך היה המצב.

דריש, ידידות או לא, מסתובבים באינטרנט אנשים מאוד מוזרים והזויים, אתה אכן צודק בכל נושא הסינון וההיכרות הראשונית אך לרוב זה לא מתקדם טוב, לפחות מהניסיון שלי, שהוא די מועט.

נ.ב

להגנתי יאמר, ממש לא אפלטונית (:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...