Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוסע על במוו קומפקט 2003 מנוע 2000, אוטו מפנק אמין ומהנה, בשל אילוצים אישיים הם בבית והם בעבודה החלטתי להחליף לרכב קצת יותר גדול, ולאור השינויים שמחייבים אותי לנסוע משהו כמו 400-500 ק״מ בשבוע החלטתי לחפש רכב עם מנוע דיזל בתקציב עד 40000 שקל.

מצאתי גולף שנת 2005, מנוע 2.0 טורבו דיזל אוטומטית (dsg). שנסעה קרוב ל 200000ק״מ, ומטופלת בחברה מהיום הראשון.

האם המנוע הזה נחשב לאמין בשילוב עם גיר ה dsg ?

האם אני ארגיש בהפרש משמעותי מבחינת איכות הרכב בין הבמוו לגולף ?

ומה היא צריכת הדלק האמיתית של הרכב הזה ?

על מה לשים לב בבדיקה של האוטו ?

והאם המעבר מהבמוו שאני מאוד נהנה ממנה, לגולף שווה ?

אני מבקש סליחה על החפירה ורוצה את עזרתכם.

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

עם זה הדגם עם 140 הסוסים אז יש לי מנוע כזה בדיוק בטולדו 2006, הרכב עבר כבר 320000 ולפני 10 אלף בערך הוחלף אינגקטור בסביבות ה 6 אלף שקלים - חוץ מזה הרכב ללא בעיות. הצריכה בערך 1 ל 12 בעיר תלוי איך אתה נוסע. מחוץ לעיר בערך 1 ל17-18. הצריכה המשולבת לפי המחשב אצלי מראה 6 ליטר ל100 ק"מ כש 70% נסיעה אצלי זה מחוץ לעיר.

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...