Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

מחיפוש כאן בפורום הבנתי שישנה אפשרות לאפס את האזעקה-שהיא אגב מקורית של הרכב , מכיוון שכאשר אני נועל את הרכב אני לא שומע "קוויק-קוויק"

וגם כאשר אני פותח אין אזעקה.

בנוסף בעבר אם הרכב עמד מס' דק' ללא הכנסת קוד הקודן הרכב הזעיק ,כיום לא .

אשמח לעזרה.

פורסם

יכול להיות שנתקו את החוטים מהרמקול הקטן של האעזקה ,וזאת הסיבה.

הוספת תקנה 10א

אחרי תקנה 10 לתקנות העיקריות יבוא- "איסור על מערכת אזעקה קולית ברכב 10א. לא יתקין ולא יפעיל אדם, בין בעצמו ובין על ידי אחר, מערכת אזעקה קולית ברכב, הגורמת לרעש. לעניין זה, 'הפעלה' - לרבות דריכת מערכת האזעקה בעת נעילת הרכב או בדרך אחרת".

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

הלוואי, אבל זו לא הסיבה, היא פעלה עד לפני כמה זמן ופתאום הפסיקה לפעול, נאמר כאן משהו על מפלי מתח שמנתקים לפעמים את האזעקה

פורסם

הרבה זמן אנחנו לא מתקינים אזעקות . אולי אזעקות ביפר ללא סירנה.(לא חוקי כמו שהחבר בפורום אמר )

כאשר אתה נכנס לטיפול ,האזעקה נדרכת כל הזמן . אז הם מקישים קוד שרות ומנטרלים את האזעקה.

בדרך כלל לאחר נסיעה קצרה המערכת חוזרת למצב הרגיל. יכול להיות שברכב שלך זה אחרת (דבר עם המוסך )

• תוכן חדש...