Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור לחבר, לא רק כי הוא חבר, אלא כי מאחורי הפרוייקט הזה עומד סיפור אישי ולא רק בצע כסף. בעיני זה לא המקום לפרט ומי שסקרן במיוחד יכול לשאול אותי בהודעה פרטית.

בכל אופן -

חבר פיתח אפליקציה של ברכות אלקטרוניות תלת-מימדיות. בעיניי הגרפיקה די מרשימה וזה חמוד בסה"כ. לדעתי, לקהל הישראלי זה פחות רלוונטי...

לצערי אין לי מכשיר עם מערכת הפעלה תומכת ולא יצא לי לשחק עם זה אלא רק לראות הדגמות שלו מתקופת הפיתוח.

הבנתי שחלק מהברכות חינמיות וחלק בתשלום או לחליופין שיש שבלונה חינמית ואם עושים לה התאמה אישית (טקסט, קול, שילוב

תמונה) זה עולה כסף.

אין לי מושג אם זה יצליח (אישית אני חושב שבארץ פחות) אבל הגעתי למסקנה שגם אם משיקים אפליקציה מעניינת ומושלמת מכל הבחינות - ללא חשיפה היא פשוט תיעלם בתוך ים האפליקציות האחרות שמושקות באותו יום (שלא לדבר על שבוע).

אני לא מרוויח מהסיפור הזה שום דבר ואני לא קורא לאף אחד להשתמש בזה או לשלם ממיטב כספו תמורת השירות הזה.

יחד עם זאת, אני מבקש ממי שיכול ורוצה להוריד את האפליקציה (ולא למחוק אותה תקופה כלשהי ואם תסמנו 5 כוכבים זה בכלל יהיה חלומי) וזאת בכדי להעלות את מספר המשתמשים ולגרום לאפליקציה להיות מוצגת ב"חנות".

בצורה כזו, מי שזה כן מעניין עבורו, עלול להיחשף ואז יווצר מצב של "ניתן לקהל לשפוט".

אני מודה מראש למערכת הפורום ולכל מי שטרח לקרוא ומודה כפליים למי שנרתם!

ביקורת תתקבל בברכה אף היא ואדאג להעביר לו את התרשמותם של אנשים.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iogift.mood&hl=en

נ.ב. - קראתי את כללי הפורום. ההודעה לדעתי איננה בתקן "מכירות". יחד עם זאת, אם היא חורגת מהכללים, אני מתנצל ומקבל את הסרתה בהבנתה מוחלטת.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...