Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

ברשותי רכב מסוג Fiat Punto Spice Young 60 2001. הרכב סה"כ במצב טוב אבל יש בעיה אחת

שקצת מציקה לי - כשמכניסים משאבת דלק למיכל על מנת לתדלק את הרכב, גם כאשר המיכל כמעט ריק, המשאבה קופצת ומפסיקה לתדלק אחרי מספר שניות, כמו שקורה כאשר מתדלקים מיכל מלא וזה מגיע לסוף המיכל. לפעמים אפשר לתדלק כמו שצריך תדלוק רציף ורגיל אחרי שמשחקים קצת עם המשאבה ומיכל הדלק ומחפשים נקודה כלשהי שזה לא קורה בה אבל זה נורא נעצבן להתחיל לשבור אל הראש בכל פעם שרוצים לתדלק את הרכב.

האם מישהו נתקל בדבר כזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לקבל עזרה בבקשה.

בברכה ושבת שלום,

חנן

פורסם

הייתה לי בעיה דומה,כשאתה מתדלק או מתדלקים לך תדאג שעוצמת הזרם תהייה בינונית ולא יותר.

כלומר תשים את התופסן שמחזיק את ההדק של האקדח על האמצע או תחזיק עם היד עד לאמצע הדרך של ההדק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קודם כל תודה על התגובות והעזרה. אנסה פעם הבאה חתדלק עם המשאבה הפוך, אבל לפי מה שאני זוכר זה קפץ לי גם

על המהירות הבינונית. מכירים אולי ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ואיך מטפלים בה?

פורסם

גם בבעלותי פונטו וזאת בעיה ידועה , אי אפשר לתדלק כמו מכונית נורמלית אלא רק להכניס בהטייה את המשאבה , אם תכניס רגיל כול כמה שניות היא תקפוץ וזה בלתי אפשרי ככה ,

בקיצור זה בעיה קטנה , רק צריך להתרגל לתדלק בהטייה

פורסם

אולי אתה לא מתדלק כמו שצריך, ואני יסביר

שאתה מכניס את הפיה, אתה חייב להשאיר מקום לגזים של הדלק לצאת

כלומר, אם תכניס את הפיה עד הסוף ותנסה לתדלק(עם הקליפס שמחזיק את ה"הדק" כדי שימשיך לזרום דלק לבד), המשאבה תקפוץ מאוד מהר

מה שאתה צריך לעשות זה לקחת טיפה אחורה את הצינור , שיהיה טיפה רפוי

פורסם

הבנתי.. מוזר היו לי כבר 2 מכוניות לפני זו והשתמשתי גם ב2 נוספות ובחיים לא נתקלתי בזה.

תודה לכולכם על העזרה, אשתמש בכל מה שכתבתם!

שבת שלום ושבוע טוב:)

• תוכן חדש...