Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש חברות שבהן אתה יכול לקחת ולוסטר. בדקת אם יש אופציה? לא ספורטיבית אבל אופציה לא משעממת.

כמו שכבר כתבתי כמה פעמים, את ה-i35 אני מכיר כבר יותר משנה וחצי, זאת המכונית ליסינג של אמא שלי ואני לוקח את הרכב הרבה.

את הפוקוס אני מכיר בצורה סבירה כי אני לוקח אותה מחבר בעבודה או כשהוא בחו"ל (גם ליסינג).

2 המכוניות סדאן, בערך 45K ק"מ, אוטומטיות בנות שנה וחצי

היונדאי מרגישה קצת חסרת מחץ. אין לי טענות ספציפיות אבל משהו מרגיש קצת חסר, מה שכן, זה ליסינג וגז בריצפה מאפשר לי לצאת ראשון כשאני רוצה. ראיתי שמישהו התלונן על דוושת גז מהריצפה, לא ממש מפריע.

לגבי הפוקוס, בזמן תנועה התחושה קצת יותר טובה מהיונדאי אבל בהאצות מהמקום הרגשתי שהיא כבדה מידי.

אסטרה - לא מכיר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני מסכים איתך,

אודה לך אם תסביר לי אם כן ממה נובעת ההתהבות סביב האוטו הזה?

מצד אחד - היא צפופה למדי, תא המטען שלה קטן ביחס למתחרות (גם בסטיישן) ותא הנוסעים עמוס משהו. ה-1.6 (לפחות בידני) מספק ביצועים טובים מזה של ה-1.2TSI (למעט זמינות כוח פחות מידית - חוסר טורבו). בהחלט הגיע הזמן שיחל יבוא ה-1.0EB.

מצד שני - נותנת הרבה איבזור גם בבסיס, החומרים בתא הנוסעים טובים ונעימים, נוחות הנסיעה שלה מצויינת, היא שקטה להפליא והיא מהנה לנהיגה בפער עצום מהמתחרות (היגוי מעולה, בלמים נשכניים ודי עמידים בפני נסיעה אגרסיבית, כיול מתלים ושלדה מצויין - וכל זה נותן לך משפחתית שמאוד כיף לנהוג בה מהר כשהדרכים מתפתלות).

בקיצור - יש בה הרבה הנאה מנהיגה, איבזור, נוחות ועידון (מבחינת השקט בתא הנוסעים). לטעמי - היא גם נאה מהותית (בהאצ'בק / סטיישן) מאשר ה-I35 / אסטרה הדי סתמיות למראה (גם בתא הנוסעים - בעיקר האסטרה שהיא העתק מושלם של הקרוז וזה מבזה).

אם היתרונות שלה קורצים לך - לך על זה. במידה והחסרונות שלה הם מהותיים בפנייך - תעשה סיבוב ותבדוק זאת בשנית אם זה רלוונטי - במידה ולא, גש אל המתחרות (הייתי בודק את האוקטביה החדשה, זוכה לביקורות מאוד מחמיאות באירופה).

לא מתחרט על רכישת הפוקוס, רק מתחרט שהחלטנו לנסות את ה-1.6 ולא את ה-1.6EB, בה היא זוכה ליחידת כוח מצויינת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תבדוק אם תוכל לקחת את הפוקוס עם המנוע 2 ליטר , מאוד מפתיעה אם הבדל משמעותי מאוד ביחד ל 1.6.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

סיכום קצר ויחסית מקצועי:

היו ברשותי די הרבה מכוניות - האחרונה לפני הליסינג מאזדה 3- ספורט 2000 סמ"ק שנת 2010, אוטו קצת רועש אבל אגדה של מכונית.

נהגתי כחודשיים על האסטרה- זבל של אוטו- בסך הכל המנוע 1400 עם טורבו בגודל אוזן (כמו שמישהו ציין) רוב התנהלות הרכב היא עד 1800 סל"ד כשהטורבו עדיין לא עובד. אם תנהג בהחלפת הילוכים ידנית ותשמור כל הזמן את המנוע מעל 2000 סל"ד- די מהנה. המושבים מאחור לדעתי מעץ- אתה יושב כמו על ספסל בפארק.

כעת אני נוסע על הפוקוס 1600 סטיישן, חוץ מזה שאתה יכול לשים 3 זוגות אופניים מאחור בלי לפרק גלגל - אין שום יתרונות ברכב הזה. לאחר 15000 ק"מ החליפו קלאץ, הספיק בידיוק לחודש, עכשיו אני מכניס את האוטו לתיקון שוב. בנסיעה בין עירונית רכב מנהלים מעולה. אסון להכנס לפקק או לעיר. יכול לעשות נזק לצוואר... עם הקפיצות.

מנסיעה די קצרה על היונדאי - לדעתי הכי נחמד.

• תוכן חדש...