Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוקדש לבנצי.

ga7u8yga.jpg

su4u9u6y.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בגלל שאתם חסרי חיים ותקועים בגיבוב שלכם כל הזמן, היא מזוהה כבחורה מיומה הראשון כאן בפורום.

בדקת לו\לה?

יש הוכחה שמדובר בבחורה?

התמונה עליך, האבטיחים עליה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לאחרונה נרשמו כמה פטנטים מגניבים לגמרי בתחום דחיית נוזלים,

בדיוק על זה דיברתי כשציינתי כימיקלים מסוכנים לשימוש ולהפקה.

ראה הסבר כאן, כולל ניסוי מאד רלוונטי לדיון הנ"ל.

פורסם
אנלוגי,

כיצד מזג האוויר משפיע על העבודה שלך? זאת הסיבה להעדרות שלך לאחרונה?

הקור לא מפריע, לפחות לא לי. גם לא היה ממש גשם, רק מן טפטוף עדין כזה, המשכתי לעבוד. באיזשהו שלב הוא התחזק אז עישנתי סיגריה באוטו, והמשכתי אחריה. כל פעם מדהים אותי איך אנשים מפחדים מהגשם כאילו הם עשויים סוכר. כל עוד לא מדובר על מבול, גם לא נרטבים באמת, ואין יותר כיף מלנשום שדה בגשם.

איך אמרו? העבודה משחררת (והוסיף ערן צור ״מטעמה של החמצה״). באמת שאין לי שום דבר לפרוק, כי כלום לא נצבר. ימים טובים עד מצויינים.

בתור חקלאי צעיר, בעיקרון, כשיש גשם לא עובדים כ"כ כי יש בוץ ואין יותר מידי מה לעשות (ההשקיה היא אוטומטית ואם לא היא מופעלת מרחוק), ואין ממש מה להסתכל על השתילים כי זה לא יזרז את העניין, בחורף בעיקר משפצים וצובעים כלים, מסדרים את המחסנים וכו', זה ממה שאני יודע, יכול להיות שהוא בחפיפה ומראים לו את כל הדברים ובוחנים אותו.

רופני אני מרגיש קצת לא נעים להגיד לך אבל אומר בכל זאת - אין שום דבר נכון (לפחות לגבי) במה שכתבת. מצטער. בעצם יש אחד - יש בוץ. זה נכון. רובו נוצר מהממטרות ולאו דווקא מהגשם. היום תפרתי שביל בוצי (אם כי מהודק) עם הרכב, היה משעשע. עוד אין לי 4X4 (יאללה שיביאו כבר!), אז הלכתי עם המתכון המנצח של בחירת נתיב זהירה ושמירה על אחיזה. הבעיה עם כל המכוניות המודרניות האלה, בקרת המשיכה/יציבות/וואטאבר רק מזהה תחילת התחפרות וחותכת את הגז, מה שאומר שמאבדים מומנטום. אז כן, שקעתי קלות. ביטלתי בקרות, נדנדה קלה קדימה אחורה וגז בראבאק קדימה. יש התקדמות תוך פרפורים עצבניים. הגעתי לחוף מבטחים. לפני היה עוד קטע כזה לעבור, אז ליתר ביטחון ביקשתי מחבר שהיה עם 4X4 להיכנס לפני, כדי שאם אשקע שיוכל לתת לי משיכה. הוא הצליח לאבד קצת שליטה ולרדת מהשביל המהודק לקטע תחוח ולשקוע. אני חלפתי על פניו בגז וסילוני בוץ. בשביל להוציא אותו כבר הבאנו טרקטור...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
עוד לא, לא בעיה לבחור, אני די מתמצא בתחום.

אטריד אותך כשזה יהיה רלוונטי יותר.

אבל אני סקרן, מה הכיוון שבו תוכל לעזור?

במה מדובר ? Alienware ?

או סתם דל/HP?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

עוד יום עבר..

המסקנה העיקרית שלי היום (בעקבות מקרה מקומם בחדר כושר ) היא:

"חזיות פוש-אפ צריכות להחשב כהונאה"

בחורה ששמה חזיות\גופיות ספורט עם פיגומים יחשבו כמוליכות שולל ושרלטניות.

וצריכה להיות אפשרות חוקית לתבוע אותן.

that is all..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
נו לא מצאת שום עבודה? מה אתה עושה כל היום? :)

אתה בא לעשות דיטיילינג לאוטו שלי?

ישן, מביא ביד ואוכל (ולאחרונה גם עושה קצת טלפונים).

יש לך את הציוד או שאתה רוצה שאני אביא דברים ? (כי כדי להביא דברים אני צריך אוטו וזה לא יהיה בקרוב כנראה)

הקור לא מפריע, לפחות לא לי. גם לא היה ממש גשם, רק מן טפטוף עדין כזה, המשכתי לעבוד. באיזשהו שלב הוא התחזק אז עישנתי סיגריה באוטו, והמשכתי אחריה. כל פעם מדהים אותי איך אנשים מפחדים מהגשם כאילו הם עשויים סוכר. כל עוד לא מדובר על מבול, גם לא נרטבים באמת, ואין יותר כיף מלנשום שדה בגשם.

איך אמרו? העבודה משחררת (והוסיף ערן צור ״מטעמה של החמצה״). באמת שאין לי שום דבר לפרוק, כי כלום לא נצבר. ימים טובים עד מצויינים.

רופני אני מרגיש קצת לא נעים להגיד לך אבל אומר בכל זאת - אין שום דבר נכון (לפחות לגבי) במה שכתבת. מצטער. בעצם יש אחד - יש בוץ. זה נכון. רובו נוצר מהממטרות ולאו דווקא מהגשם. היום תפרתי שביל בוצי (אם כי מהודק) עם הרכב, היה משעשע. עוד אין לי 4X4 (יאללה שיביאו כבר!), אז הלכתי עם המתכון המנצח של בחירת נתיב זהירה ושמירה על אחיזה. הבעיה עם כל המכוניות המודרניות האלה, בקרת המשיכה/יציבות/וואטאבר רק מזהה תחילת התחפרות וחותכת את הגז, מה שאומר שמאבדים מומנטום. אז כן, שקעתי קלות. ביטלתי בקרות, נדנדה קלה קדימה אחורה וגז בראבאק קדימה. יש התקדמות תוך פרפורים עצבניים. הגעתי לחוף מבטחים. לפני היה עוד קטע כזה לעבור, אז ליתר ביטחון ביקשתי מחבר שהיה עם 4X4 להיכנס לפני, כדי שאם אשקע שיוכל לתת לי משיכה. הוא הצליח לאבד קצת שליטה ולרדת מהשביל המהודק לקטע תחוח ולשקוע. אני חלפתי על פניו בגז וסילוני בוץ. בשביל להוציא אותו כבר הבאנו טרקטור...

בעניין הגשם מסכים איתך, זה הכי כיף, בדיוק חזרתי מאימון ריצה בגשם, בהתחלה היה גשם קל אבל אז הוא התחזק, האמת נהנתי :-D

בעניין הטעות, אל תרגיש לא נעים (אתה גם יכול לכתוב שאני עדיין צעיר ולא מבין, אני רגיל משומאכר) הגידול שלכם בתוך חממות מנילון לא ? אז זה שונה, כזה אין אצלנו (וגם אתם עושים משהו אחר ממה שאני עשיתי אז כנראה שזה שונה) אבל בפעולות בחקלאיות עם טרקטורים עושים משהו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניטש י'זין איך אני מקנא בך אם אתה לקחת את התמונה....

מה יש לי פה?

5ejevysa.jpg

gu9azy8u.jpg

ubu4aqu2.jpg

לגבי אסלות ואסלוניות....

את הלשון של האסלונית שמים מאחור מכיוון שהיא יורדת עד לקו המים והיא צריכה להיות קרובה למיכל ההדחה, בזמן הדחה הזרם מושך את האסלונית פנימה.

פעם היה לי קטע של לחרבן בכל קניון, משהו שקשור לשירותים של הפנימיה ששם לפעמים יש גם קקי על הקירות, אז בשנות נעוריי כשאני וחברים היינו מגיעים לאיזה קניון, נכנסים כולנו ותופסים את כל האסלות לחירבון קבוצתי.

אישית אני לא משתמש באסלוניות, אפילו לא שם נייר טואלט, מעביר ניגוב לפני, גם על האסלה עצמה ולא רק על המושב, החלק הפנימי של האסלה חייב ניגוב כי תמיד הזין שלי יורד ככה שהוא נדבק לאסלה בלחץ, כמו פרצוף דבוק לשמשה.

יש היום בשוק אסלות מצויינות שגם חרבון זיקוקים לא ישאיר בהן סימן, הרכבתי אז 2 כאלו בבית, המברשת בצד עמדה שם רק לקישוט, לחיצה על ידית ההדחה מוציאה זרם שמסתובב כמו מערבולת ומורידה איזה 10 ליטר מים תוך שניה. אפילו אחרי סעודה הודית האסלה מבריקה.

לא נופל מtoto למרות שאני מתקין אותם המון, בעיקר בגלל השם.

גיבוב זה יצא מגופי ביחד עם יציקת בוקר חביבה בזמן ישיבה על אסלה.

אה ותוך כדי ישיבה עלה בי הרעיון לאסלה מיוחדת, במקום לפסק בשביל לאפר, לסכן את בנצי הקטן, צריך אסלה עם מאפרה בילט אין, משהו כזה בצד שגם נשטף עם זרם נפרד, מעין אסלה מיני כזאת.

haters will hate

פורסם

צילמתי בעצמי היום אחרי הצהריים. גם הוא היה שם:

yzyta7yn.jpg

למי שלא מצליח לקרוא, זה ג'ים מוריסון.

סחה על מרילין.

בכלל, זה בית הקברות הכי מגניב שהייתי בו. קבורים בו בני דתות שונות, אנשים שנקברו לפני מאות שנים כולל גנרלים נפוליאונים ונכסי צאן ברזל תרבותיים לצד אנשים רגילים.

רוב הקברים הם משפחתיים בכלל, ובניגוד לכל העיר שמלאה ביונים, שם יש עורבים שחורים במיוחד היישר מסרטי אימה שיושבים על הקטקומבות ונותנים בך מבט חודר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
(שזה קצת משעשע כי אנחנו עוסקים בחלקים משלימים של אותו התחום)

מי מתכנת ומי QA? (איזה שילוב אללה איסטור)

בנצי,

כשהייתי בסאן חוזה בעקבות איזה תערוכה בעבודה (וגם ביקור ראשון ב USA) גיליתי את האסלות שלכם.

מפלצת אמיתי, כול הדחה מרגישה כאילו איזה ענק נתן שאיבה מקשית.

ממש התלהבתי.

הם צורכות הרבה מים?

מה זה אופן הפעולה המוזר הזה (גם שואב שם מזרים גם יש מים מלמעלה)?

אולי תשלח לי אחת בפדקס הביתה, פשוט תענוג אחרי כול ישיבה, מסיים ומרגיש כול יכול.

האמת שבימים האחרון יש לי פחות על מה לגובב, היום בפעם הראשונה מזה שנתיים וחודש לקחתי יום חופש בשביל ארוחת פרידה מחבר שעובר ללונדון. היום גם קראה "תאונת מפזר החום 2" , מעבר לזה אני לא אפרט, דמיינו מה שאתם רוצים אבל זה כאב ברמות על.

ד"א, הבידוד רעשים באימפרזה ביזיוני, מעל 100-110 קמש כבר מתחילים לשמוע רעשי רוח ברמה מציקה (בוולוסטר במהירות של 100 (מייל לשעה) היה הרבה יותר שקט)

ממש בושה שמתמחרים את הרכב הזה ב127K , פשוט בושה.

nitch, עכשיו אנחנו יודעים איפה אתה גר... מקווה לקפוץ לשם לכמה ימים בספטמבר לתערוכת רכב (אם כמובן אני לא אהיה בעוד נסיעה לארהב - אם אני אהיה שוב בקאלי בנצי יקבל ממני ביקור [בהסכמה מלאה])

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מי אמר שאני גר פה? אני איש מאוד נייד :p

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
ישן, מביא ביד ואוכל (ולאחרונה גם עושה קצת טלפונים).

יש לך את הציוד או שאתה רוצה שאני אביא דברים ? (כי כדי להביא דברים אני צריך אוטו וזה לא יהיה בקרוב כנראה)

יש לך פולישר ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא.

אבל למה אתה צריך אותי בכלל ? יש לידך את M.L שהוא תותח לא קטן (אני לא זוכר אם יש לו פולישר)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...