Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאן-לון! נכון! אתה לא מבין איך זה ישב לי בראש כמה ימים ולא

הצלחתי להזכר. תודה רבה!

לגבי הבניין מעל הקניון:

אני לא יודע מה מצבו היום, אך כשהייתי בתיכון לקחתי לשם בחורה לדייט.

כלומר, לקחתי אותה לגג הבניין בשעת שקיעה. הדייט היה מוצלח מאוד.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה יש לכם אתם, "הולך הבית" זה ביטוי מעולה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

"מים קר" זה חדש, בחיים לא שמעתי מישהו אומר את זה.

חוץ מזה אף אחת לא "עונדת שתי עגילי זהב", אם כבר זה "שמה שתי עגילים זהב".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לו חברה שלי הייתה הולכת הבית, יושנת, לובשת מכנס קצר, עונדת שתי עגילי זהב ושותה מים קר - החיים שלי במדינה הזו היו הרבה יותר פשוטים.

:beerchug:

כמוני כמוך.

פורסם

עולם קטן, כהרגלנו.

בבניין שמעל קניון אשדוד הי"ד גר עד לא מזמן חבר טוב שלי, שגם הוזכר בפורום לא פעם. יש שם דירות קטנות ונעימות, וסיפורו של הקניון הוא דוגמה מודרנית לסיפור מגדל בבל. קורבן נוסף של חוסר הבנה מסחרית מצד היזמים ומשחקי כח בינם לבין הרשות המקומית, שבסופו של דבר גרמו לקריסת הפרוייקט במקום שיזכה לממש את הפוטנציאל העצום שלו (בעיקר לאור המיקום - על החוף, קרוב לנמל ולכניסה לעיר).

פורסם

ברוב המקרים אני מתייחס למצית כאל "זיפו" וזהו, בלי להיכנס להאם מצית זה זכר, נקבה או ג'אסטין ביבר.

אבל, אם אדבר בלשון הנכונה, אף אחד לא יבין אותי בדברים מסויימים. אז אני זורם...

לפעמים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמובן שאני מדבר על שנות ה 80, רובע א' היה המקום בה' הידיעה

והבניין הזה באופן יחסי נחשב ל"היי סוסייטי".

קניון אשדוד אכן מגולל בתוכו סיפור מוזר, כבר מההתחלה הוא נחשב לכשלון, אף אחד לא חשב לרגע שהוא יביס את קניון לב אשדוד.

Gn'f'R

פורסם
ההגיון שלך מוזר, אם .....

זה, על רגל אחת, קוד ההתנהגות של אנשים שהמצית שלהם היא נקבה.

שוב, אין לי בעיה ואני מקבל את זה אם זה מה שעושה לך טוב, אבל תחשוב אם אתה מוכן לסוויץ' הזה בחיים...

אני במלון בטבריה עם 1000 כאלו סביבי. אנשים עילאיים ומתנשאים אבל מהסוף :D

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ההגיון שלך מוזר, אם היא נקבה אז היא מציתה ולא מצית. :roll:

בכל אופן אני מקבל את החריגה הזאת אם זה מה שעושה לך טוב, אבל תבין שזה בא עם תג מחיר:

1. אתה תצטרך לשנות את תמונת הפרופיל בפייסבוק לתמונה שלך בבריכה, שלחיצה עליה תוביל לאלבום "אילת 2009 עם החבר'ה" ושם נוכל לראות תמונות של אנשים נוספים באותה בריכה ובאותה פוזה (עם חצי גוף עליון בחוץ, נשען על הדופן) ובסוף תמונה של כולכם ביחד באקט הומו-ארוטי שאומר "וואו איך אנחנו נהנים איש מחברת רעהו".

2. אתה תצטרך לקנות הל בשביל הקפה, גם אם אתה לא שותה קפה. עכשיו תתחיל. הקפה יהווה חלק גדול מהשיח היומי שלך, תוכל לדבר עליו שעות וכמעט בכל סיטואציה. היתרון הוא שמעתה כל קונפליקט שתיתקל בו בחיים יוכל להיפתר באמעצות שימוש מושכל במילים "אחי" "אפנק אותך" ו-"קפה". ככה זה עובד אצל האנשים האלה שהמצית שלהם היא נקבה.

היי, אני שותה שחור רק עם הל. מאוד אנין טעם בקפה שחור ואעדיף בכל רגע נתון כל דבר אחר על קפה שחור רע. לא שותה כמעט קפה שחור ביומיום, אבל הדבר הראשון שאארוז לטיול יהיה פק"ל הקפה. יכול לדבר על קפה פרקי זמן משמעותיים, אבל בד"כ זה סתם כדי להוכיח לעצמי (שוב) כמה שהדיבור עושה את הקפה מוצלח יותר בעיני אחרים.

במילואים כבר יודעים כולם שאני מביא פק"ל קפה, אני מכין, ובאופן כללי כדאי להיות בהאמר שלי.

3. אם תרצה לשלוח ידך בתחום מכני כגון שיפוץ או הרכבה של משהו, לא תוכל יותר ללכת לחנות ולקנות בורג ואום (OM). מעתה ימכרו לך רק בורג ואום (UM) והאום תהיה נקבה גם כן. זה לבד יכול להבטיח כשלון של כל פרוייקט, גם כזה שתוכנן על ידי פרופסור בטכניון.

האמת שאני בהחלט קורא לו UM. בזכר כמובן, יש גבול. לא חושב ששמעתי OM כמשהו נפוץ.

4. אני מצטער לבשר לך את זה, אבל מישהו מחברי המשפחה שלך יצטרך לחלות במחלה כרונית. זה לא יפריע לו כ"כ ביומיום אבל כשתספר על זה לאחרים זה ישמע כאילו הוא על ערש דווי כבר עשרים שנה והביטוח הלאומי רק ממשיך לדפוק אותו.

אני פצוע כרגע ובימי מחלה והביטוח הלאומי מז**ן אותי יופי יופי.

5. כלל ראשון לקנית רכב, דירה, או כל השקעה רצינית נוספת שתעשה מעתה: המוכר צריך להיות "בן אדם ז-ה-ב". למרבה הצער זה אומר שהוא בד"כ ידפוק אותך עם סחורה גרועה במחיר מופקע, אבל איזה גבר אה?

6. את הסעיף הקודם תוכל ברוב המקרים לבדוק על כוס קפה. עם הל.

7. המשכורת שלך לעולם לא תגיע לחמש ספרות.

זה, על רגל אחת, קוד ההתנהגות של אנשים שהמצית שלהם היא נקבה.

שוב, אין לי בעיה ואני מקבל את זה אם זה מה שעושה לך טוב, אבל תחשוב אם אתה מוכן לסוויץ' הזה בחיים...

שלוש מתוך שבע, למעשה מתוך שש אם מתעלמים מסעיף שש. זה 50%. אולי בכל זאת יש לי תקווה כישראלי אסלי. אני חייב להתארגן על איזו חופשה טובה באילת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ושם יין על האקדמיה.

תשים יין על האקדמיה ומתוך שיכרות הם יאשרו יושנת, מצת כנקבה ועוד...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...