Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב חדש בצבע לבן פנינה, אני מתכנן לשמור על הצבע ולעשות לו וקס או משהו אחר, אני כבר לא מעודכן במוצרים חדשים כמו גלייז/אוטם או ווקס, מה כדאי לעשות? איזה מוצרים כדאי לרכוש ומה התהליך, חיפשתי לפני ולא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש כי מדובר על פוליש, פלסטלינה, וקס ואני מתעניין ברכב חדש לגמרי שלא יצתרך פוליש

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רכב חדש יכול לקבל טיפול פלסטלינה ,פוליש עדין מאוד(!) ואוטם צבע.

על הפוליש אפשר לוותר אם אתה לא חולה בראש.

המלצות על מוצרים וטכניקות עבודה יש מספיק בשפע בחיפוש.

פורסם

תלוי במצב של הצבע,יכול מאד להיות שיהיו פגמים בצבע,ויהיה צורך לעשות פוליש לרכב.

אחר כך וקס/סילנט/COATING,כדי להגן על הצבע.

פורסם

כמו ש GUGY אמר וצדק, בהחלט תלוי במצב.

דינו של רכב חדש שיוצא מסוכנות מרצדס אינו כמו דין רכב שיוצא מדלק מוטורס (גם אם מדובר בBMW!)

ואני אומר זאת כדי להמחיש לך שיש הבדלים גדולים בתפיסה של יבואני רכב בכל הנוגע למסירת רכב חדש.

דלק מוטורס זה פס יצור אחד גדול, ולכן יש המון מקרים בהם אנשים שמקבלים שם רכב חדש נדהמים מכמות ה Swirls ומהשטיפה הזולה שהרכב עבר.

לעומתם, יש סוכנויות שמוסרות רכב לאחר שעבר תהליך ניקוי קפדני שכולל לעיתים גם פוליש מקצועי.

מה מצב הרכב?

פורסם

הקניה מתבצעת בטורונטו והרכב מגיע הישר מקנטוקי (המפעל) וזה יהיה 10 ימים לדרך משם לדילר, אני חושב שלא אצתרך פוליש, איזה חומרים מומלצים לפלסטלינה ולסילנט, גלייז?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש לך הרבה אפשריות (בגלל שאתה לא בארץ), תעשה סיור באתר אוטוגיק http://www.autogeek.net/ זה אתר אמריקאי (אני לא מכיר אתרים קנדיים)

(דרך אגב, איך המחירים של משלוחים מארה"ב לקנדה ביחס לישראל ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא יקר מידי, לא הזמנתי לארץ אז לא יודע

פורסם

איזה רכב הזמנת? שתף אותנו :) איזה כיף לך שהוא מגיע ישר מהמפעל, אין ספק שלא תצטרך פוליש, גם בארץ לאחר שהרכב עובר דרך הים ויושב שנה בחוץ לא תמיד צריך פוליש אז אצלך בטוח שלא.. כדאי שתבדוק אולי אוטם צבע רציני כמו Opti Coat שמחזיק לפחות שנתיים על הרכב, הוא יוצר שכבה חזקה מאוד אבל צריך לדעת לעבוד איתו כי אחרי שמיישמים אי אפשר להוריד אותו, אולי רק בפוליש

פורסם

מדובר על 2013 Toyota Venza V6 AWD, בצבע לבן פנינה בגרסת TOURING עם JBL שזה הכי מפואר שניתן להזמין, 2 סאן רופים (גג פאנורמי), עוד בהיר, ניווט מקורי, מצלמה, JBL 13 רמקולים, הוזמן כבר עם וו גרירה וציפוי נגד חלודה ועוד מלא אופציות, אעלה תמונות בהמשך כשאקבל את הרכב

אני מחפש חומרים שיהיה לי קל לעבוד איתם, אני לא מקצוען, אני עכשיו רוצה לעשות הזמנה התחלתי ב ONR ו בקבוק ספריי, ועכשיו מנסה להבין מה אני עוד צריך

פורסם

אביתר בגלל שהרכב שלך מגיע מקנטקי לטורנטו אני מניח שהוא מגיע ברכבת (כנהוג בארה'ב) לכן אני ממליץ לך לבקש מהדילר המקומי לא להכין את הרכב למסירה (לא להסיר את המדבקות ולשטוף) אלא אם אתה מברר ממנו על התהליך, והוא מתחייב לשטיפה בשני דלאים ועבודה עם חומרים איכותיים ומוכרים! נגיד שהוא לא מתחייב, מה שהכי חשוב זה פלסטלינה ועוד יותר מפלסטלינה זה IRON X בגלל אבק הבלמים ושחיקת הגלגלים של הרכבת עצמה! אני גם מביא לך לינק להמחשה של רכב חדש שהגיע ברכבת וטופל ב iron x כדי שתבין את חשיבות הדבר.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=311392

תתחדש ובהצלחה ידידי!:wink:

פורסם

מה שהוא אמר ^.

בזמנו קראתי סיפור על 2 אנשים ששלמו לדילר כמה לירות בנוסף, על מנת שהוא ישים על הרכב כיסוי איכותי.

הרכבים הגיעו באמת ברכבת ובנוסף ל 2 רכבים שהיו עם כיסוי (תמורת תשלום נוסף) היה רכב שלישי ללא כיסוי.

שלושת הרכבים הגיעו למכון דיטיילינג אחד וההבדלים בין הרכבים המכוסים לרכב הלא מכוסה היו עצומים, ההכנה שהדיטיילר עשה לרכב הלא מכוסה עלתה יותר מעלות של כיסוי + עלות ההכנה של הרכבים המכוסים.

כמו כן נאמר בפוסט ההוא שאין צורך להיות אופטימיים וסביר להניח ש90% מהדילרים לא יספקו שירות כזה למרות שאני מאמין שכסף קונה הכל.

בנוסף לשלב ה De-iron מומלץ לעשות שלב De-tar

מוצר מומלץ עבור שלב ה-De-tar הוא AUTOSMART TARDIS, על פי ביקורות הוא הטוב ביותר בתחומו ומחירו די זול.

שווה לבדוק האם הוא נמכר באזור מגורייך.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב הגיע אחרי המתנה של יותר מחודש עקב הזמנות רבות, לא הספקתי לצלם יותר מידי את הרכב, עשיתי בזריז כמה תמונות בבוקר בעבודה, בהמשך אני אפתח שרשור עם פרטים על הרכב ויותר תמונות, לגבי הדיטיילינג הדילר הציע לי תוכנית Paint protection שזה אוטם צבע שטויוטה שמה וכל פעם שצריך לחדש או יש מופיע משהו על הצבע כמו נקודות שפלסטלינה מורידה או כל דבר אחר הם מחדשים וככה לכל חיי הרכב, החבילה הזאת עולה 500$ אבל כמו כל ישראלי אפילו לשעבר הוצאתי חינם על ההמתנה הארוכה שלא הודיעו לי עליה והבטיחו הרבה לפני.

הצבע מרגיש מאוד טוב ולא בגלל שהוא חדש, האוטם הזה לא רע, בדקתי בדיוק אותו רכב אחרי שסיימו להכין אותו ללקוח בלי החבילה הזאת וההבדל מאוד מורגש

970153_187783348064612_285658468_n.jpg

970965_187783261397954_1871948171_n.jpg

1068949_187783384731275_1725215037_n.jpg

971379_187783221397958_2105975876_n.jpg

996880_187783304731283_2083737152_n.jpg

פורסם

תודה, כמו שאמרתי התמונות היו ממש לפני העבודה ומהנייד

• תוכן חדש...