Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט טולדו שנת 2003, מנוע 1.8 אוטומטית

ראשית אציין כי חיישן לחיצה על דוושת הברקס הוא לחצן בצבע ירוק (הוחלף לפני מספר שנים)

אני חווה בעיה מוזרה - יש סולונואיד שלא שאחראי על ידית ההילוכים ומאפשר להעביר הילוך בין P ל R ו D רק בלחיצה על דוושת הברקס.

כעת ניתן להעביר הילוכים "חופשי" גם ללא לחיצה על הברקס.

לכאור בעית לחצן המציג אולי שהוא במצב פתוח - אך לא !

אורות הברקס כבויים !

יתרה מזאת

כאשר אני לוחץ על דוושת הברקס רק מנורת הלד המרכזית דולקת ואילו שתי הנורות הצידיות לא דולקות.

בדקתי שהמנורות עובדות - זו לא תקלה בנורות

יצויין כי במצב סוויצ' דלוק, אור הלד המרכזי דלוק באור חלש מאוד (רואים רק בלילה) גם כאשר לא לוחצים על הדוושה ואילו כאשר לוחצים הוא נדלק נורמלי.

בדקתי את הפיוזים עם מד רציפות - כל הפיוזים הקשורים לברקסים ולאורות הברקס - תקינים.

ה ABS עובד נורמלי (בלמתי בחוזקה כדי לבדוק)

אני אובד עצות - מה לעשות ?

פורסם

עכשיו שמתי לב - כאשר מדליקים סוויצ' שומעים את הסולונואיד של ההילוכים נפתח אחרי שנייה והנורית בקרה של הלחיצה על הדוושה נדלקת לשניה ונכבית.

עצות ?

פורסם

דני שלום !

תודה על תגובתך - עזרת לי מאוד (בשל הצורך בבדיקה חוזרת) !

בדקתי שוב את הנורות וממבט על המגעים פתאום ראיתי שיש בתושבות בפנס עצמו חלודה והמנורה למעשה לא "ישבה" טוב

ניקיתי החלודה ועל הדרך החלפתי לנורות חדשות עם מגעים שנראו טוב יותר

הכל שב על מקומו בשלום !

אור הברקס עובד כמו שצריך וידית ההילוכים חזרה לתפקד כמקודם !!

יישר כח על העזרה

תודה לפורום

יוסי

• תוכן חדש...