Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הקסם נעלם עם השנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הE46 שלך הייתה עם חבילת ספורט? הE46 היחידה שממש נהנתי ואמרתי שהיה לה טאץ' של בימר ישנה יותר זאת 330 מיובאת עם חבילת ספורט ZHP מלאה שכוללת הנמכה, בולמים אחרים, מסרק הגה בין הקצרים שבמוו יצרו, גאנטים 18 שתי מידות ועוד הרבה דברים, הE46 הזאת גם נחותה בנוחות מכל E46 אחרת שנסעתי בה והשילוב הזה כנראה עושה את ההבדל.

הE30 לטעמי ולטעם רבים אחרים, מהנה יותר מכל שאר הדורות, במיוחד בשילוב שאני בניתי באוטו שלי שבעצם שיפרתי את הנקודות החלשות בהם הE30 נפלה, אך E30 לא אוטו מודרני ולכן אני עדיין נשאר בדעה שהאיזון הוא בE36, למרות שזה הדור הכי פחות אהוב עלי מבחינה עיצובית.

שלי ספציפית היתה עם M PACKAGE מקורי שכולל בערך את אותם דברים שב-ZHP: שילדה מונמכת מהמפעל (אייבך) על בולמים ספורטיביים, הגה מעט קצר וכבד יותר, אצלי היא גם ישבה על 18 אינץ׳.

יחד עם זאת, היתה ברשותי גם E46 330 רגילה ללא שום חבילה ספורטיבית, היא היתה לא פחות מהנה מ-E36 שהיתה ברשותי.

אני מסכים איתך שה-E30 היא משהוא אחר, היא שייכת ל-old school.

גם ה-E36 וגם ה-E46 מהנות ״מהמפעל״ אבל כדי לממש את הפוטנציאל האמיתי של השלדות הנפלאות האלה היית צריך לקנות את הרכב עם חבילת ספורט מקורית או לחילופין לשדרג כמה מכלולים, אבל כסטנדרט- אין בינהן הבדל תהומי בהתנהגות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלי ספציפית היתה עם M PACKAGE מקורי שכולל בערך את אותם דברים שב-ZHP: שילדה מונמכת מהמפעל (אייבך) על בולמים ספורטיביים, הגה מעט קצר וכבד יותר, אצלי היא גם ישבה על 18 אינץ׳.

יחד עם זאת, היתה ברשותי גם E46 330 רגילה ללא שום חבילה ספורטיבית, היא היתה לא פחות מהנה מ-E36 שהיתה ברשותי.

אני מסכים איתך שה-E30 היא משהוא אחר, היא שייכת ל-old school.

גם ה-E36 וגם ה-E46 מהנות ״מהמפעל״ אבל כדי לממש את הפוטנציאל האמיתי של השלדות הנפלאות האלה היית צריך לקנות את הרכב עם חבילת ספורט מקורית או לחילופין לשדרג כמה מכלולים, אבל כסטנדרט- אין בינהן הבדל תהומי בהתנהגות.

אני עדיין מתלבט,אני חושב ש36 שהייתה לי יותר "טהורה" וגם לדעתי יותר קלילה מה46,לדעתי גם תנוחת הישיבה ב36 הייתה טובה יותר.

אבל בסופו של יום אין הרבה הבדל,אה ול330 יש עוד 60 סוסים מתחת למנוע:).

Porsche 944 turbo

פורסם

ב-2 הרכבים מצאתי בקלות תנוחת ישיבה נוחה ונכונה, חלק מתחושת הקלילות ב36 נובע מכך שזה רכב פחות מודרני ואין לו את התחושת מוצקות שיש ברכב חדש יותר.

בוא נגיד את זה כך:

אם מבין השלשה (E30, E36, E46) אחפש את מכונת הנהיגה אלך על ה-30, אם אחפש את זו שנותנת את החבילה השלמה יותר מבחינת הנאה ומודרניות אלך על ה-46.

אגב, ה-E36 פעם היתה ״פנטזיה שלי״, עם הזמן טועמים דברים ושאיפות משתנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ב-2 הרכבים מצאתי בקלות תנוחת ישיבה נוחה ונכונה, חלק מתחושת הקלילות ב36 נובע מכך שזה רכב פחות מודרני ואין לו את התחושת מוצקות שיש ברכב חדש יותר.

בוא נגיד את זה כך:

אם מבין השלשה (E30, E36, E46) אחפש את מכונת הנהיגה אלך על ה-30, אם אחפש את זו שנותנת את החבילה השלמה יותר מבחינת הנאה ומודרניות אלך על ה-46.

אגב, ה-E36 פעם היתה ״פנטזיה שלי״, עם הזמן טועמים דברים ושאיפות משתנות.

מסכים,אגב דבר נוסף, ה36 לדעתי היא היפב מכולם אך זה כבר טעם אישי.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...