Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לדעתי זה הפורום המתאים לנושא - תקנו אותי אם לא.

יש לי ברכב מעיכות קלות בכנף האחורית ובתא המטען, כתוצאה מתאונה קלה.

השאלה מה לדעתכם עדיף, לתקן עכשיו או לחכות ובבוא היום שארצה למכור את הרכב אתחשבן עם הקונה.

הדילמה שלי נובעת מכך שהמעיכות לא רציניות, וגם אם אתקן סביר להניח שבבדיקה במכון יירשמו כל הריגקטים, ואני מעדיף שהקונה העתידי יראה במה מדובר ולא יחשוב שמא הרכב עבר תאונה קשה יותר.

בתור קונים, מה הייתם מעדיפים, לראות את המכה במו עיניכם או לראות רכב דנדש ובבדיקה לראות שהוחלף כנף אחורית וכו'..?

פורסם

זה תלוי בגיל הרכב, ערכו, כמה שנים אתה מתכנן להיות איתו והאם הפגיעות מפריעות לך (כנראה שלא).

1. כמה שהרכב ישן יותר, כך הקונים פחות רגישים למכות פח.

2. כמה שהרכב זול יותר כחדש, כך הקונים פחות רגישים למכות פח.

3. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב עוד הרבה זמן, כנראה שהמשמעות של סעיפים 1 ו-2 יגדלו ואין סיבה לתקן.

4. אם זה מפריע לך בעין, תתקן. אם לא אכפת לך, תחליט לפי הסעיפים למעלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם זה משהוא קטן לא הייתי מתקן,במיוחד לא ברכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם המכה לא בטיחותית ולא בעלת מראה איום ןנורא,

בתור קונה הייתי מעדיף להפחית את מחיר התיקון ממחיר הקניה (וכנראה לא מתקן אף פעם)

פורסם

תודה.

אבל מה הייתם מעדיפים לראות בתור קונים -

את המכה עצמה, או את טופס הבדיקה שבו רשום"הוחלפה כנף אחורית"?

או יותר נכון, מה יהיה מרתיע פחות?

פורסם

גם אם תתקן וגם אם לא יורידו לך על זה במכירה. וכמו שאמר קודמיי, אם זה מפריע לך תתקן ואם לא שישאר

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אם הייתי שומע על החלפת כנף הייתי חושד שכניראה הייתה מכה חזקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי עדיף לתקן.

הלא, בכל מקרה יורידו לך על זה במכירה

אז, מדוע לא להנות מרכב בעל מראה אסטטי וללא דפיקות?

רצוי, לצלם את האזור טרם התיקון על מנת להראות לקונה העתידי

שאין מדובר בפגיעת שלדה.

פורסם

אלא אם מדובר על רכב כמעט חדש שצריך להיות מושלם,לא רואה צורך להוריד על כמה מכות קטנות.

פורסם
אלא אם מדובר על רכב כמעט חדש שצריך להיות מושלם,לא רואה צורך להוריד על כמה מכות קטנות.

אין הרבה כמוך..

ומסכים לגבי המשמעות של החלפת כנף, אבל לצורך העניין אין לי ביעה להחליף כנף למכה קטנה אם זה על החשבון הביטוח, למשל..

ואז בדוח הבדיקה זה נשמע הרבה יותר חמור ממה זה באמת

פורסם

תצלם את המכה ותצלם בזמן ההחלפה שהקונה העתידי יראה החלפת כנף מהסיבה של המכה (כנף ישנה מול החדשה)... ככה אתה גם נשאר עם רכב שנראה יותר טוב וקל גם יותר למכור וגם מסיר כל ספק מהקונה לגבי אופי החלפת הכנף.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אצלי בגטס הוחלפה כנף. כשאני קניתי לא הזיז לי שזה הוחלף. גם לבחור שקנה ממני לא היה אכפת. ולשאלתך אני הייתי מעדיף רכב שנראה טוב בלי מכה מאשר רכב עם מכה שאני אחר כך אצטרך להתרוצץ ולסדר. כמובן שאם זה משהו מיניאטורי לא היה אכפת לי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לדעתי כדי לתקן ולא לחכות למכירה

הרי בכל מקרה עלות התיקון תחול עלייך אז עדיף לנהוג ברכב שנראה טוב יותר כבר מעכשיו...

בנוסף כמו שאמרו במידה ואתה מחליט לתקן תדאג לצלם את הפגיעות בכדי שתוכל להראות לקונה העתידי

פורסם

לדעתי,תצלם את המכה,ככה אפשר יהיה להמליץ לך לתקן או לא.

• תוכן חדש...