Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעלה כאן שאלה שנשאלתי ע"י בן משפחה שמעוניין ברכב חדש

מה עדיף הוורסו או הג'אז ?(לא היברידית )

מהנתונים שלו הצריכה היא בסביבות 12 אלף בשנה בעיקר בתוך העיר

עם נסיעות אחת ל שבועיים מחוץ לעיר לא מרחקים

ישמש כרכב הסעות לאמא צעירה עם 2 ילדים (+עגלה)

בהתחשב בזה ששתי הרכבים מיוצרים ביפן ומשתמשים באותה טכניקה של גיר רציף

לגבי המחיר והאבזור אכן יש הבדלים ביניהם

פורסם

זאת שאלה טובה ואם תחפש גם קצת באתר תמצא מבחן דרך שפרסמנו לפני שנה כמעט שדן בדיוק בשאלה הזאת (וגם הכניס למשוואה את ה C3 פיקאסו). אנסה להביא לינק בהזדמנות, כשאהיה ליד מחשב.

הספייס ורסו הוא רכב נהדר לדעתי. אולי לא חסכוני כמו הג׳אז אבל מרגיש יותר כמו ״משפחתי״ וגם תנוחת הישיבה בו גבוהה יותר (בג׳אז הישיבה נמוכה מאוד). ההונדה גם מצוינת אבל היא לקראת החלפה (דגם חדש יגיע בשנה הבאה) ואני באופן אישי פחות אהבתי אותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זאת שאלה טובה ואם תחפש גם קצת באתר תמצא מבחן דרך שפרסמנו לפני שנה כמעט שדן בדיוק בשאלה הזאת (וגם הכניס למשוואה את ה C3 פיקאסו). אנסה להביא לינק בהזדמנות, כשאהיה ליד מחשב.

הספייס ורסו הוא רכב נהדר לדעתי. אולי לא חסכוני כמו הג׳אז אבל מרגיש יותר כמו ״משפחתי״ וגם תנוחת הישיבה בו גבוהה יותר (בג׳אז הישיבה נמוכה מאוד). ההונדה גם מצוינת אבל היא לקראת החלפה (דגם חדש יגיע בשנה הבאה) ואני באופן אישי פחות אהבתי אותה.

תודה ניסיתי לחפש את המבחן אך לא מצאתי ,

לגבי החלפתה של הJAZZ היא לא עברה מתיחת פנים לאחרונה ?

פורסם

לא יודע להגיד לגביי הוורסו, אבל הג׳אז הוא רכב מצוין- מרווח בצורה בלתי רגילה, חסכוני והישיבה בו גבוהה עם שדה ראיה מצוין. אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי בו.

פורסם

אני גם התלבטתי ביניהן. כבר שלושה חודשים מבטיחים לי נסיעת מבחן בספייס ורסו אבל אין עדיין מועד. דיברתי שם עם המון נציגים, פארסה שלמה. השבוע הזמנתי את הג׳אז המוזלת, תגיע עוד חודש

פורסם

תודה ,

למרות שמדובר במבחן של ההיברידית ,

בדיוק על זה הסתכלנו באולם תצוגה >

"מעט מאחוריה, בהפרש זעום, הונדה ג'אז ההיברידית. מה שהכריע את הכף יותר מכל עבורנו היה נפח תא המטען, שאולי מקבל ציון עובר בסגמנט הסופר-מיני אך יתקשה לספק את צריכה של משפחה עם עגלת תינוק. ובכל זאת, למרות המקום השני, מדובר במכונית טובה מאוד שמהווה אלטרנטיבה מעניינת ומשתלמת למי שאינו זקוק לתא מטען גדול ואינו מחפש את תנוחת הישיבה הגבוהה"

ואכן בתא המטען של ההיברידי מאבדים הרבה מקום לעומת האוטומטית .

הוא ביצע נסיעת מבחן על הורסו והחיסרון הראשון שעלה הוא מה שכתוב בכתבה רעש לא נעים של המנוע

בטורים שעולים על 3500 ס"לד .

והחיסרון השני הבולט לעיין הוא שכרגע משווק רק הדגם הפשוט "טטרה " שמגיע ממש ממש ערום :roll: .

פורסם
אני גם התלבטתי ביניהן. כבר שלושה חודשים מבטיחים לי נסיעת מבחן בספייס ורסו אבל אין עדיין מועד. דיברתי שם עם המון נציגים, פארסה שלמה. השבוע הזמנתי את הג׳אז המוזלת, תגיע עוד חודש

הוא ביצע נסיעת מבחן על הורסו בחיפה ב

מ.ת.מ. מוטורס בע"מ

חת נחום 16 חיפה

פורסם

בדיוק על זה הסתכלנו באולם תצוגה >

"מעט מאחוריה, בהפרש זעום, הונדה ג'אז ההיברידית. מה שהכריע את הכף יותר מכל עבורנו היה נפח תא המטען, שאולי מקבל ציון עובר בסגמנט הסופר-מיני אך יתקשה לספק את צריכה של משפחה עם עגלת תינוק. ובכל זאת, למרות המקום השני, מדובר במכונית טובה מאוד שמהווה אלטרנטיבה מעניינת ומשתלמת למי שאינו זקוק לתא מטען גדול ואינו מחפש את תנוחת הישיבה הגבוהה"

ואכן בתא המטען של ההיברידי מאבדים הרבה מקום לעומת האוטומטית .

בתא המטען שלי נכנסת עגלת תינוק ללא כל בעיה. בהיברידית זה קצת יותר מורכב.

פורסם

חלק מהעגלות ייכנסו גם בהיברידית אבל אין ספק שתא המטען באוטומטית גדול כמעט כמו משפחתית חמש דלתות

פורסם
ערום אבל עם מערכת מולטימדיה חינם

אכן כן אבל בטויוטה אפילו לא יודעים להגיד את החברה של מערכת המולטימדיה

כך שאין לצפות למשהו מדהים באיכותו .

חלק מהעגלות ייכנסו גם בהיברידית אבל אין ספק שתא המטען באוטומטית גדול כמעט כמו משפחתית חמש דלתות

בנוסף באוטומטית יש תא מתחת למדף התחתון שמחולק לשלוש תאים קטנים שלא קיים בכלל בהיברידי .

פורסם

הג'אז מרווחת לא פחות מהספייס וורסו, ולמרות שהיא נמוכה יותר היא עדיין גבוהה יותר מהמשפחתיות הנפוצות.

לגבי "הישיבה בה נמוכה מאוד" זה לגמרי לא נכון, אלא אם כן למי שרגיל ליסוע רק על רכבי שטח ולא על משפחתיות...

אני נוהג במשך שנים על הג'אז הקודמת שהיא באותו הגובה ומרגיש שאני יושב על הכביש גבוה יותר ממכוניות משפחתיות אחרות,

וזאת למרות שאני מכוון את הכיסא לגובה הכי נמוך...(כי אני גבוה..)

הבגאז' של הג'אז החדשה (הרגילה, לא ההיברדית) הוא של 400 ליטר שזה יותר מכל מכנית משפחתית קומפקטית עם 5 דלתות.

הבגאז' של הספייס וורסו יכול להגיע ל-430 ליטר, אבל רק אם מזיזים את המושב האחורי קדימה ומקטינים את מרווח הרגליים ליושבים מאחור,

שבג'אז הוא הכי מרווח, יותר מהמרווח הקיים ברוב מכוניות המנהלים, וזאת בגלל תכנון חכם של מהנדסי הונדה.

אם המושב האחורי בספייס-וורסו נמצא במצב הרגיל, הבגאז' שלה דומה/קטן יותר מזה של הג'אז.

הג'אז קצת יותר זריזה וטיפה פחות חסכונית, אבל בנסיעה חסכונית עדיין אפשר להוציא ממנה בקלות ממוצע של 15 ק"מ לליטר וגם יותר.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

ועוד הערה: כתבת על הספייס-ורסו שהוא "אולי לא חסכוני כמו הג׳אז" וזה נכון רק בהשוואה לג'אז ההיברידית ולא בהשוואה לג'אז הרגילה,

שהיא זאת שבאה בחשבון בגלל הצורך בתא מטען גדול שקיים רק בג'אז הרגילה, שעולה היום 113K ש"ח לאחר הוזלה של 10K ש"ח.

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2717-2013-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-89,900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

• תוכן חדש...