Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר הייתי עם סיוויק משנת 2009 ,עליה לכביש בסוף נובמבר בבדיקה במכון יד יצחק בראש העין. הרכב גמע רק 38,500 ק"מ והיה של זוג מבוגר יחסית. אבקש להתייחס לסעיף העברת הכח .

1) האם זה הכסת"ח הרגיל של המכון או שיש בעיה אמיתית? העברות ההילוכים לפעמים לא חלקות ברכב (מן רעידה כזאת) וכהמזגן עובד הטורים לפעמים יורדים קצת ואז יש רעידה גם. האם זה אופייני לסיוויק מהשנתון הזה?

2) קורוזיה ונזילות ממערכת קירור. (נאמר לי ב 50K להחליף רק את מי הקירור).

תודה מראש לעונים.

20130515_080638.jpg

פורסם

לפי דעתי בלבד: אני לא מבין את כל הבדיקות האלה: כל מה שכתוב שם יכול להיות רלוונטי לגבי כל רכב, לבדוק מצבר,דיסקיות שחוקות...נו באמת. אני אומר הכל כסתח.

500 שקל לפח.

לא היה לך עדיף לקחת למוסך שאתה מכיר,שיבדוק לך ובמקרה וחיובי הטיפולים אצלו: וב 500 שקל האלה להוסיף עליהם עוד 500, ולעשות טיפול....לא מבין את זה?!

לפחות תוריד לו 500 שקל על "כאילו" ליקויים שתרוויח את הבדיקה הזאת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הבדיקה נראית כמו כסת״ח אחד גדול....

על פניו הרכב נראה בסדר , בשביל להיות שקט קח אותו לבדיקה במוסך הונדה

הצלב בין הפרטים שהבעלים מסר עליהם מול מה שרשום במוסך, בעלות ראשונה,הסטוריית טיפולים.

אם הכל נראה בסדר לא נראה שיש מניעה מביצוע עסקה, בהצלחה.

פורסם

תתייחס לעניין הצמיגים (הרכב בן 4 או קצת יותר,תלוי במועד העלייה על הכביש) ולמצבר.

השאר כנראה- גיבוב של שטויות בשביל הכסת"ח שלהם.

הרי רצועת טיימינג( גם אם ישנה ברכב הזה ואין שרשרת),צריכה להיות מטופלת לרוב ברכבים היפניים אחת ל-5 שנים או 90,000 הקודם מביניהם ולגבי הגיר,אם הק"מ אמיתי אין ממה לחשוש.

בניגוד לאלו שהגיבו נגד לקחת לבדיקה רכב יחסית חדיש-עדיף לקחת לבדיקה ושלא יתברר אחר כך,שנפלת על רכב מזוייף,עם מס' מנוע/שילדה לא תואם,רכב שעבר תאונת שלדה כלשהי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נקנה כבר . הורדו עוד 2000 ש"ח בגלל צמיגים. אולי כדאי לקפוץ למוסך מורשה הונדה לברר היסטוריה ומצב תושבת גיר למרות שניתנו לי כל הקבלות על הטיפולים ויש חתימות בספר.

• תוכן חדש...