Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קניתי לא מזמן יונדאי סנטה פה, הכנסתי אותו לתיקון במוסך המרכזי של יונדאי בנובמבר ולא אמרו לי שאחרי 100,000 ק"מ

אני צריכה להחליף שרשרת טיימינג או לעשות טיפולים אחרים באוטו.

בעקבות זאת הלך לי המנוע באוטו בנזק של יותר מ15,000 ש"ח

ורציתי לשאול במקרה כזה האם באחריות המוסך ליידע את בעל הרכב על טיפולים הכרחיים למניעת נזק קריטי?

תודה רבה לעונים,

פורסם

מוזר ותמוה עד מאוד.

מכיוון שברשותי רכב יונדאי גם כן,שטופל עד לפני חצי שנה במורשה בעכו לא כך הדבר.

כאשר לקוח מגיע לטיפול הוא מקבל הצעת מחיר של מה כולל הטיפול בדיוק.

הדברים היחידים,שיכולים להתווסף הם החלפת בלמים ואם ראו משהו חריג כמו בולמים נוזלים,גומיות קרועות וכד').

גם מוזר, ששרשרת הטיימינג נקרעה בכזה ק"מ (לא בטוח שברכב הזה יש שרשרת ואולי זו דווקא חגורה).

מאיזה שנה הרכב ? ייתכן,שהוחלף תזמון פעם אחת לפני מס' שנים והיה צריך להחליף שוב (לפי זמן ולא לפי ק"מ) אבל אם מדובר במוסך יבואן,היו צריכים לדעת את זה וליידע את הלקוח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במוסך המרכזי, כאשר אתה מביא את הרכב שלך לטיפול הם עושים את הטיפול שנדרש לרכב לפי פרק הזמן/מס ק"מ שחלפו מאז הטיפול האחרון.

הטיפול מתבצע לפי הוראות היצרן, ומחליפים שם הכל לפי הספר (גם לדעתי מתי שלא צריך...) ולהבדיל, אם אינך מעוניין בכל מיני "תוספות" (נוזל שמשות מקורי בעלות של 38 ש"ח לליטר וכדומה...) אתה צריך לבקש זאת, ומראש.

ולכן הסיפור שלך מאוד מוזר....וגם לא ברור.

פורסם
היי קניתי לא מזמן יונדאי סנטה פה, הכנסתי אותו לתיקון במוסך המרכזי של יונדאי בנובמבר ולא אמרו לי שאחרי 100,000 ק"מ

אני צריכה להחליף שרשרת טיימינג או לעשות טיפולים אחרים באוטו.

בעקבות זאת הלך לי המנוע באוטו בנזק של יותר מ15,000 ש"ח

ורציתי לשאול במקרה כזה האם באחריות המוסך ליידע את בעל הרכב על טיפולים הכרחיים למניעת נזק קריטי?

תודה רבה לעונים,

אני מניח שהגברת התכוונה לחגורה, ולא לשרשרת, והיא טעתה במינוח, בואו נסלח לה.

מסתמן שהיה כשל , בהתנהגות מוסך מרכזי, שהיה אמור ללכת "לפי הספר" ולהתריע לפחות על הצורך, וכדאויות החלפת חגורת טיימינג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מחילה, אבל הכיצד ניתן לקבוע שיש כשל של המוסך המרכזי?

לו הגברת הייתה רושמת "שהכניסה את הרכב ליישור קו וביקשה לעשות טיפול 100 אלף, ורשום בספר רכב שלה שיש להחליף חגורת טיימיניג בטיפול זה וזה לא נעשתה" אזי הייתי מסכים איתך שיש רשלנות של המוסך המרכזי.

אבל ככה הדברים לא מפורטים בפוסט שלה.

היא רשמה שברכישת הרכב, היא הכניסה את הרכב למוסך מרכזי "לתיקון".

לא צויין איזה תיקון...אולי לתיקון נקודתי ללא קשר לטיפול שוטף? יכול להיות גם תיקון למזגן....

פורסם

מחילה אוויר רעות והמוסך המרכזי !

אכן אוויר 306 אתה אכן צודק, למטבע יש שני צדדים, לא שמענו את גרסת המוסך, ואת פירוט הסיבות של כניסתה למוסך, האם לשם ישור קו, האם לשם טיפול 100,000, או לשם תקון יזום של תקלה ספציפית.

בוא נמתין לתגובתה והבהרתה של רעות בנידון, וחליט ונשפוט בדעה אוביקטיבית בהתאם לנסיבות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...