Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירים עם באס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בכמה מפגשים ושמעתי שירים עם באס יפים אבל יש משו צפציפי שאני מחפש סגנון כזה של שחורה כבדה עם באסים עמוקים וחזקים

במיוחד שמעתי את זה מההוא אני לא זוכר את השם שלא עם הלנצייה psi 18

תודה לכם

פורסם

לא בדיוק התכוונתי לשירים הרבה יותר כבדים ואיטיים כאלה אבל בכל זאת תודה אשמח להמלצות של זה עם הpsi

פורסם

הכל נקי מקליפינג - וזה מה שחשוב.

מן הסתם שאני לא ינגן שירים של 96K. אבל אני לא רואה בעיה ב192

ואני חייב לציין שכל השירים האלו חוקיים להורדה מהסיבה הפשוטה שהכל מגיע ממיקסטייפים שמופצים בחינם על ידי האמנים.

אז לפעמים זוכים לאיכות טוב ולפעמים לא.

פורסם

ישראל ג'וניור ישראל ג'וניור אני מחפש שיר שהיה אצלך משהו משהו ביי ביי ביי(לא ביי שלום אלא BAY BAY BAY)

תודה רבה לעוזר למצוא :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תודה רבה על השם וגם על החבילה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

REZ0

תשמע אין לי מושג איך הבאת את זה אבל תודה חיפשתי אוסף כזה שנים. ואם תוכל למצוא לי כזה אוסף ישראלי אוו אלקטרו/מינסטריים אתה תצא אחד התותחים.:-o

פורסם

אני לא שומע מוזיקה ישראלי או אלקטרו.

אני שומע שחורה ובעיקר את מה שפרסמתי כבר תקופה של כמה שנים. כל המערכת שלי בנויה ומתוכננת סביב הסגנון מוזיקה הזה.

אני לא יודע אם תתחבר לדאבסטפ אבל אם אתה מעוניין כנס לsoundcloud ותחפש משתמש בשם bass4days, יש שם שירים עם שפע באס וחלקים אף מסוכנים לסאבוופר הסטנדרטי.

יש לי עוד דברים שלא זמינים באינטרנט, מי שרוצה לקחת חלק שיגיע אליי למפגש עם מחשב נייד.

• תוכן חדש...