Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התפנה לי קצת זמן בסופ"ש והחלטתי שהגיע הזמן ליישם את 2 החומרים של 22PLE שהזמנתי מבעוד מועד:

VX1 PRO SIGNATURE GLASS COAT- אוטם צבע

VM1 SIGNATURE RIM AND METAL COAT- אוטם לג'אנטים וחלקי מתכת אחרים

התכנון המקורי היה לבצע בעצמי דיטיילינג מלא כולל האוטמים אבל מחוסר זמן הפקדתי את מלאכת הדיטיילינג בידי חברה מתמחה.

בגמר העבודה שלהם קיבלתי את הרכב ונסעתי הביתה ונתתי לו להתקרר.

לאחר שהתקרר עברתי על כל הרכב עם QUICK DETAILER של מגוויר'ס ומטלית מייקרופייבר כדי לנקות את הצבע משאריות וקס וכו' ולהכין אותו לקליטת האוטם.

יישום האוטם מאוד פשוט- שמים מספר טיפות על פד יישום ועוברים על משטח אחד בצורה ייסודית כך שכולו יהיה מכוסה ויישאר לח בסוף היישום, אין צורך להפעיל כח.

לאחר 3-5 דקות שהחומר נח על הפח עוברים עם מטלית מייקרופייבר ומייבשים את שאריות החומר.

זה הכל.

אותו הליך בדיוק לגבי אוטם הג'אנטים.

ככתוב, היישום מאוד קל ומהיר, החומר עצמו מתאחה על הפח תוך כ-3 שעות כאשר איחויי מלא יקרה רק לאחר 5 ימים, אז גם (לפי רשמים של אנשים שעבדו עם החומר) רואים באמת את תוצאותיו מבחינה וויזואלית.

אין תמונות של ההליך כיוון שהמצלמה שלי לא איתי אבל צילמתי כמה תמונות לפני ואחרי, סליחה על האיכות (מצלמה של גלקסי):

המון שריטות וסוורלים לפני הדיטיילינג:

73144_10151437543989962_299218283_n.jpg

במהלך הדיטיילינג, החלק מצד שמאל ועד מרכז התמונה נקי והחלק ממרכז התמונה וימינה לפני ניקוי:

67905_10151437543899962_1975885720_n.jpg

אותו איזור מהתמונה הראשונה לאחר הדיטיילינג:

644282_10151437544239962_312754672_n.jpg

תמונה של מכסה המנוע:

59207_10151437544129962_1011817756_n.jpg

תמונות מסוף התהליך לאחר יישום האוטמים:

564327_10151437544419962_8176889_n.jpg

547539_10151437544354962_1711748786_n.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נסלח לך על התמונות ה"סופר איכותיות".

מהתמונה הלפני אחרונה ניתן להתרשם מברק עמוק ויפה.

מאוד מעניין יהיה להתרשם מהעמידות... נחכה לעדכונים.

מעניין מה החומר לג'אנטים יעשה... תספר בבקשה. אני מחפש פיתרון שיחסוך לי את טקס המברשות.

האם יש הנחיות לגבי אופן השטיפה בעתיד? חומר מיוחד, מכונת שטיפה (רחמנא ליצלן), יישום נוסף לאחר תקופה מסויימת?

תודה על העדכון. אחד החומרים המעניינים. אני יישמתי wolf hb. טוענים לשנתיים אך יש המלצה לשימוש ב QD ושמפו שלהם. (רכשתי).

התוצאה לפחות לפי החודש הראשון, מדהימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין הוראות שטיפה מיוחדות לאחר היישום למעט איסור שטיפה או הרטבת הרכב במשך 5 ימים (עד איחוי מלא של החומר).

ניתן ליישם שכבה נוספת לאחר כ-6 שעות, אני משער שמחר בבוקר אקום ובאמת אתן עוד שכבה לרכב, ככה ללכת על ה-safe side.

הם מצהירים על עמידות של כשנה וחצי, אני לא בונה על כך וגם תוצאה של 6 חודשים תיהיה בסדר גמור מבחינתי.

החומר לג'אנטים לא אמור למנוע את בעיית אבק הרפידות, האבק עדיין יידבק, הוא כן אמור להקל על שטיפת האבק המדובר.

הג'אנטים אצלי אמנם קלים לניקוי בגלל שאין בהם יותר מדי צלעות ופינות שקשה להגיע אליהן אבל יחד עם זאת מלפנים יש מערכת בלימה "די" גדולה שגורמת להמון אבק.

משער שבשבוע הבא יהיו כבר רשמים אודות החומר הזה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, מקבלים כמות מזערית. אני מבין שמספיקות טיפות כדי לכסות שטחים גדולים.

כמה מכוניות להערכתך אפשר ליישם עם האריזה שקיבלת?

פורסם

אכן, המוצרים נמכרים בבקבוקונים קטנטנים של 20 מ"ל עד 40 (או 50, לא בטוח) מ"ל.

בגלל שמדובר ברכב די גדול קניתי את הבקבוקון של 30 מ"ל והופתעתי שבגמר התהליך השתמשתי בפחות משליש בקבוק.

אני איישם עוד שכבה ומאמין שיישאר מספיק חומר גם בשביל יישום שלישי.

מי שמחזיק רכב קטן משלי יכול בהחלט להסתפק ב-20 מ"ל (גם ככה הם מאוד יקרים, אם אני לא טועה שילמתי על האוטם שלי כ-80$).

פורסם

עידן,תודה על השיתוף!.

בתקווה לתמונות קצת יותר איכותיות בעדכון שאני מקווה שתעלה בזמנך הפנוי.

לגבי האוטם של הגנטים,הייתי שמח לעדכון לגבי מידת השינוי של קושי שטיפת הגנטים.

שי,החומר שלך מבוסס על נאנו חומר שצריך האכלה של נאנו חומר בארוחות מזדמנות,רק כדי לשמור על הברק והתנהגות המים.

גם אם לא תאכיל את האוטם ההגנה על הצבע תישאר במיטבה!!..

החומר שעידן רכש מבוסס על טכנולוגיה אחרת שנקראת GLASS COAT,וכשמה כן היא,יוצרת שכבה דקיקה של "שביבי" זכוכית על הצבע.

פורסם

תודה GUGY. רכשתי אותו בעקבות המלצתך.

לא מצטער על כך...

פורסם

פשש עידן מברוק רק עכשיו ראיתי, מחכה לתמונות איכותיות באור :-D

מה שכן מניסיון אני יכול לומר שבתנאי התאורה בחניונים, רואים הכי טוב את הSWIRLS שאצלך לא נראים שקיימים. גם הלכה שלך אמורה להיות "קרמית" וסופר חזקה עוד במקורה.

וכמובן שנשמח על עדכונים עתידיים של מצב האוטם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תוצאה יפה ומרשימה מאוד.

אני היחיד ששם לב לכך שהרכב עם לוחית רישוי זרה ?

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
עידן, תעשה טובה, תעדכן כבר בפרופיל שאתה גר בהונג קונג :-)

זה הורס את ההפתעה........:wink:

תודה למפרגנים, אני יכולו לומר שלאחר הטיפול כ-90% מהסווירלס הוסרו, עדיין יש מעט מאוד פה ושם אבל לא משהו רציני בכלל.

בסה״כ הצבע של הרכב במצב מצויין (בייחוד כשמדובר על שנת 2003) וזו הסיבה שהייתי מוכן להשקיע באוטם כל כך יקר- כדי לשמר.

• תוכן חדש...