Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביקשו מימני בפרטי אבל גיליתי שאני לא יכול לשלוח פרטיות כי אין לי 25 הודעות אז אני יכתוב פה

קוראים לו אלברט הוא גר ברמלה, עשה לי 200 שקל חלונות אחוריים + משולשים, בחנות בראשון רצו מימני 350 שקל בלי משולשים, העבודה שלו מקצועית, מדבקה פצצה, לא תתחרט [ואין לי שום קשר אישי אליו]

050-557-5420

מצטרף להמלצה על אלברט, עשה לי כבר כמה רכבים, מכיר אותו לפחות 6 שנים, ומכיר הרבה אנשים שמרוצים מהעבודה שלו (למעשה לא שמעתי אף הערה שלילית על עבודתו) מחירים שלו אני לא יפרסם.

ההשחמה האחרונה הכשילה אותי בטסט :cry: ונאלצתי לקלף את המדבקות של החלון האחורי הגדול + מהחלונות הקידמיים.

פורסם

תעשה לבד, 30 שקל אתה קונה גליל גדול שיספיק לכמה חלונות, והעבודה פשוטה וקלה, אני אתמול עשיתי, בעזרת חבר שכבר יש לו ניסיון על הרכב שלו, אומנם זה דרש שני ניסיונות אבל התוצאה בסוף שווה את זה.

30 דקות עבודה וזה כלל גם להוציא את הדיפונים של הדלת וכל מה שמפריע בדרך.

אני לא ישלם 200 שקל בשביל שידביקו לי, 400 שקל זוג חלונות??

• תוכן חדש...