Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף להמנע מהמקומות הגדולים שמרשים לעצמם לקחת הרבה כסף על השם שלהם.

אני מחפש בן אדם פרטי שהוא אומן בהגדרתו שיעבוד לי על הרכב.

אם זה משנה מדובר על סיאט לאון כשאני רוצה להשחיר מקדימה על רמה הכי נמוכה ומאחורה על רמה אחת לפני הכי כהה יחד עם החלון האחורי

אני מאיזור ראשון אבל לא אכפת לי לסוע קצת אם יש מקום טוב במחיר הוגן.

פורסם
יש אמן בתחום שמשתמש בחומרים איכותיים ביותר, ובנוסף נותן 5 שנות אחריות גם על בועה.

אלעד דמתי, כרמיאל

http://www.sun-defender.co.il/site/detail/departAlbum/albumPic.asp?category_id=73615&depart_id=103558

איזה עבודות מרשימות....מביא חשק אפילו שלו חשבתי על זה :oops:

אשמח אם הוותיקים או מי שכבר עשה יוכל לענות על:

1. האם זה חוקי? עלפי תקנות משרד התחבורה?

2. האם זה בעייתי בהקשר של מפשיר האדים מאחורה?

2. כמה זה צריך לעלות קומפלט? 4 דלתות + שמשה אחורית?

תןדה מראש

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

ירון,

1. חוקי 100% - החלונות האחוריים כולל תא המטען. החלונות הקדמיים - לא חוקי אלא אם כן הרכב מגיע כך מהיבואן, בנוסף יש לדמתי חומר מיוחד שמפחית משמעותית את החום אבל בגוון בהיר שלא ניתן לעלות עליו.

2. היה לי גם את החשש הזה אבל אחרי חורף קשה ונסיעות בוקר שהביאו לשימוש תדיר במפשיר האחורי - אין בעיה כלל.

3. תלוי ברכב. לי עלה לחלונות האחוריים כולל תא מטען 400 ש"ח.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אחי אם אתה רוצה מחיר טוב לעבודה פצצה דבר איתי בפרטי אני יתן לך את כל הפרטים על הבן אדם, אני עשיתי אצלו ולא מתחרט לרגע [אני גם מראשון]

פורסם
ירון,

1. חוקי 100% - החלונות האחוריים כולל תא המטען. החלונות הקדמיים - לא חוקי אלא אם כן הרכב מגיע כך מהיבואן, בנוסף יש לדמתי חומר מיוחד שמפחית משמעותית את החום אבל בגוון בהיר שלא ניתן לעלות עליו.

2. היה לי גם את החשש הזה אבל אחרי חורף קשה ונסיעות בוקר שהביאו לשימוש תדיר במפשיר האחורי - אין בעיה כלל.

זה לא חוקי להשחיר שמשה אחורית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמשה אחורית אכן לא חוקי להכהות.

שוטרים לא מורידים מהכביש על זה יותר , מכוני טסטים ברובם הגדול מכשיל על זה

מי שרוצה לקחת סיכון בכבוד.

תמיר, שלחתי לך הודעה

"יאללה בירי".

פורסם
שמשה אחורית אכן לא חוקי להכהות.

שוטרים לא מורידים מהכביש על זה יותר , מכוני טסטים ברובם הגדול מכשיל על זה

מי שרוצה לקחת סיכון בכבוד.

תמיר, שלחתי לך הודעה

המשמעות היא שכל העבודות המדהימות שראינו = באתר שהובא כאן = אף אחת לא חוקית

אני באופן אישי לא אוהב השחרה חלקית....רק מאחורה ובלי חלון אחורי

לדעתי זה מכער את מראה האוטו

ירון,

תודה איש - אבל איך עברת טסט?

אני חושב הכי טוב ללכת על החומר שלא מבחינים שהוא נימצא

כך לפחות ישנה הפחתה בחום! גם אם אין שיפור במגניבות המראה....

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

ביקשו מימני בפרטי אבל גיליתי שאני לא יכול לשלוח פרטיות כי אין לי 25 הודעות אז אני יכתוב פה

קוראים לו אלברט הוא גר ברמלה, עשה לי 200 שקל חלונות אחוריים + משולשים, בחנות בראשון רצו מימני 350 שקל בלי משולשים, העבודה שלו מקצועית, מדבקה פצצה, לא תתחרט [ואין לי שום קשר אישי אליו]

050-557-5420

פורסם
ביקשו מימני בפרטי אבל גיליתי שאני לא יכול לשלוח פרטיות כי אין לי 25 הודעות אז אני יכתוב פה

קוראים לו אלברט הוא גר ברמלה, עשה לי 200 שקל חלונות אחוריים + משולשים, בחנות בראשון רצו מימני 350 שקל בלי משולשים, העבודה שלו מקצועית, מדבקה פצצה, לא תתחרט [ואין לי שום קשר אישי אליו]

050-557-5420

הוא נותן אחריות למדבקות כמו במקומות אחרים ?

האם יש מישהו נוסף שמכיר מקום בו אפשר להשחיר חלונות (מבלי לקחת סכומי עתק לשווא) באיזור המרכז?

פורסם

שמעתי גם ביקורות נהדרים עליו.

הבנתי שהוא גם מגיע אלייך אם צריך.

הגיע הקיץ,זמן להשחיר טוב טוב

פורסם
הוא נותן אחריות למדבקות כמו במקומות אחרים ?

האם יש מישהו נוסף שמכיר מקום בו אפשר להשחיר חלונות (מבלי לקחת סכומי עתק לשווא) באיזור המרכז?

לא יודע אם הוא נותן אחריות אבל זה לא עבודה חובבנית..

שמעתי גם ביקורות נהדרים עליו.

הבנתי שהוא גם מגיע אלייך אם צריך.

הגיע הקיץ,זמן להשחיר טוב טוב

לא יודע אם הוא מגיע אליך אני נסעתי אליו מראשון 15 דקות.. והוא עשה לי בתוך הבית שלו

פורסם

קובי מ"פאר הרכב". עובד עם חומרים של 3M. עושה עבודה נהדרת והמחירים הוגנים בהחלט.

בקרוב אבקר אצלו עם הפוקוס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ברכב הקודם עברתי טסט עם חלון תא המטען מושחר ב50%. וברכב הנוכחי טסט - כמעט עוד שנתיים.

בכ"א הבחור שהמלצתי עליו מעורה בעניין היטב והוא נותן אחריות נוספת - על חוקיות, וגם לשלם את הדו"ח במידה ותקבל.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...