Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במדינות שבה חיים חיות אדם.

כדוגמאת מדינת ישראל, וחלק מהמדינות בארה"ב שם יותר גרוע מכאן.

תוציא את האיטלקים חמומי המוח מהמשוואה, ותראה לי איפה באירופה אנשים כמעט ייהרגו בעבור מבצע של "מחיר הפסד".

אני לא מכיר בהכללה על מוצא מסויים כעובדה קיימת, אבל אולי זה רק אני.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד העבודים (או המנהל) התראיין לטלוויזיה ואמר שהיו מספיק טאבלטים לכל האנשים שהיו שם, אם רק היו עומדים בתור ולא מתנהגים כמו בהמות

פורסם

"אז סתם אני התעלפתי פה וישבתי פה ?"

הרג אותי החלק האחרון, פשוט הפיל אותי

:lol:

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=958367

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גועל נפש. אפשר לחשוב שבלי טאבלט סיני הם ימותו בייסורים. אם זה לא היה עצוב זה היה ממש מצחיק.

בעצם למי אכפת מהם - חבורת בבונים חסרי שליטה. בעיה שלהם, זה מצחיק :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה הישראלים לא יעשו בשביל לשים את ידם על טאבלט.

אני נגעל.

ברוך הבא לתרבות הצריכה של 2013. הרגילו את האנשים לרצות חרא שהם לא צריכים, להוציא את ה"ילד הפנימי" הבהמתי שלהם (שלא יודע להבדיל בין טוב לרע), תוסיף לזה את האהבה הישראלית "לעמוד על שלהם" (כשהייתי בן 16, עבדתי בחנות נעליים, אז היו מקרים שאנשים קנו כפכפים ב15 שקל, ואחר כך באו מבאר שבע עד כפר ויתקין כדי להחליף אותם), וקיבלת מה שקיבלת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מניסיון, באירופה האנשים היו עומדים בתור ולא היו מנסים להיכנס בכוח לקדמת התור וזה היה מאוד מזרז את התהליך.

אני בטוח שבאירופה אחרי מקסימום שעה כולם היו מצליחים לקנות את המחשב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה אירופה ואיפה אנחנו... מקסימום קופים שחלקם נוהגים במכוניות אירופאיות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מכיר בהכללה על מוצא מסויים כעובדה קיימת, אבל אולי זה רק אני.

אני לא נוהג להכליל. אבל מניסיוני הקצר האיטלקים זה פשוט גרסא אחרת של הישראלים, לכן אני מטיל בספק את תרבותם האירופאית.

פורסם

בארה"ב, בblack friday זה לא מחזה נדיר בחנויות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מניסיון, באירופה האנשים היו עומדים בתור ולא היו מנסים להיכנס בכוח לקדמת התור וזה היה מאוד מזרז את התהליך.

אני בטוח שבאירופה אחרי מקסימום שעה כולם היו מצליחים לקנות את המחשב.

הסתפקתי בחוויה החד פעמית של תחנת התחתית Termini ברומא. הסתערות גלים-גלים של אלפי אנשים על דלתותיה של רכבת תחתית מלאה עד אפס מקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזכרתי את האיטלקים מקודם, הם עוד צורה של ישראלים.

האמריקאים גרועים יותר מאיתנו, נראה כאילו אנחנו מנסה לחקות אותם.

פורסם

dar, הסרטון שהעלת, בעולם הקונוטציות שלנו, קצת מזכיר סרטונים אפלים יותר, שנעשו בשנות ה-30.

גם ב-black friday זה קורה במקומות מסויימים, אין הבדל בין בהמות בישראל לבהמות בארה"ב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...