Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה עצוב אבל הרבה זמן לא צחקתי ככה מכתבה בגלובס:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000822274#fromelement=hp_morearticles

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו התבלבל וחשב שאנחנו באירופה. בארץ רק תצייץ משהו שקשור לזול/משתלם ותראה איך האבולוציה מתבטלת לפרק זמן מסויים.

פורסם
מה הישראלים לא יעשו בשביל לשים את ידם על טאבלט.

אני נגעל.

במדינה שונה, זה היה נראה אחרת? לא נראה לי.

מראש, היה צריך לצפות שיהיה המון דוהר וזועם.

מבצע מאוד מיותר, לדעתי.

פורסם
במדינה שונה, זה היה נראה אחרת? לא נראה לי.

בוודאי שכן, מספיק להסתכל על כל האנשים שישנים מחוץ לחנויות כמו בהשקה של האייפון 5 כדי להבין שיש תור ויש סדר ואין מהומות. גם באירופה אין לי ספק שאנשים לא היו מתנפלים והורסים את החנות.

פורסם

ביפן לפני משחק כדורגל או איזו הופעה בתור לרכישת כרטיסים הם פשוט באים לילה לפני מסמנים מקום בתור והולכים הביתה. למחרת כל אחד נעמד במקום שהוא סימן לעצמו. אז כן, אני מאמין שבמקום מתורבת יותר זה היה עובד.

פורסם
בוודאי שכן, מספיק להסתכל על כל האנשים שישנים מחוץ לחנויות כמו בהשקה של האייפון 5 כדי להבין שיש תור ויש סדר ואין מהומות. גם באירופה אין לי ספק שאנשים לא היו מתנפלים והורסים את החנות.

בארה"ב ב-black friday, כאשר הרשתות הגדולות הציעו מבצעי כאסח רציניים ביותר, אנשים לא דחפו/השתוללו?

מבצעים כאלו מטופשים ולא משנה באיזו מדינה, תמיד יוציאו את החוליגנים שבאנשים לפעולה. ישראל ממש לא מיוחדת פה - לא לטובה ולא לרעה.

פורסם
בארה"ב ב-black friday, כאשר הרשתות הגדולות הציעו מבצעי כאסח רציניים ביותר, אנשים לא דחפו/השתוללו?

מבצעים כאלו מטופשים ולא משנה באיזו מדינה, תמיד יוציאו את החוליגנים שבאנשים לפעולה. ישראל ממש לא מיוחדת פה - לא לטובה ולא לרעה.

לא, אולי יש יוצא דופן במקומות בודדים בארה"ב לדוגמא אבל חוץ מזה האמריקאים מאוד אוהבים תור וסדר

למעשה אם היית בארה"ב היית רואה שגם אם אין תור ופתאום מגיעים הרבה אנשים, הם "יוצרים" תור בלי שום גדרות וכו'

פורסם

במדינות שבה חיים חיות אדם.

כדוגמאת מדינת ישראל, וחלק מהמדינות בארה"ב שם יותר גרוע מכאן.

תוציא את האיטלקים חמומי המוח מהמשוואה, ותראה לי איפה באירופה אנשים כמעט ייהרגו בעבור מבצע של "מחיר הפסד".

פורסם
הרשת החליטה לאור זאת לתרום את 500 הטאבלטים לעיריית באר-שבע לחלוקה על ידי מחלקת הרווחה לנזקקים.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...