Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה בדיוק הבעיה שלך עם הציטוטים של עצמך?

כי כמו שאני רואה את זה, אתה אומר - הם טוענים X, אני לא הבנתי איפה כתוב X, כשכתוב מילים נרדפות ל-X.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

======================

בנושא משפט נתניהו - כצפוי הפרקליטות הודיעה שהם לא יכולים לספק את החומר, ולכן הם רוצים לשנות את סדר העדויות, ולהעלות עכשיו את מנכ"ל משרד התקשורת לשעבר.

סנגורי נתניהו מתנגדים להפסקת עדות באמצע חקירה נגדית, ואז מתישהו בעתיד לחזור אליה.

הם גם אומרים שהזמן שבו הפרקליטות הודיעה שהם לא יכולים לספק את החומר "מעמידה את בית המשפט בפני מעשה עשוי", משמע הם הודיעו ברגע האחרון ומעמידים את בית המשפט במצב שבו אין ברירה - "לא עמדנו בזמן וזה מה יש"

יהיה מעניין

=====================

בנושא הוראת השעה לאיחוד משפחות, מסתמן שביבי הציע לקואליציה דיל - תמיכה בהוראת השעה תמורת קידום חוק יסוד ההגירה.

רגב קראה לזה "סטייקוביץ'", לא יודע מי יותר דביל שם.

אבל ביבי לא דביל לגמרי, את הוראת השעה הוא מציע להאריך בחודשיים בלבד.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אז זהו, שלפיד של 2012 כן הייתה לו בעיה עם כסף שמושקע באזרחי ישראל, אבל לא ערבים אלא חרדים.

"במקום זה הם לקחו את הכסף שלנו וחילקו אותו לחברים שלהם, ולמגזרים שלהם, נתנו אותו לכל מי שהיה מסוגל ללחוץ, ולסחוט, ולהפעיל עליהם כוח, במקום זה הם לקחו את הכסף שלנו וקנו בעזרתו שקט קואליציוני, לקחו את הכסף של אלו שעובדים, ונתנו אותו לאלו שלא עובדים, לקחו את הכסף של אלו ששותקים, ונתנו אותו לאלו שיודעים לצעוק, לקחו את הכסף של אלו שאוהבים את המדינה ונתנו אותו לאלו שאוהבים רק את הקבוצה".

כאילו לפיד של 2012 מדבר על לפיד של 2021, רק משחק קטן בספרת העשרות והאחדות  🤣

היכולת שלך לניתורים לוגיים פשוט מדהימה, בעיקר שמדובר בנסיון להקביל בין דברים לא קשורים.

אתה ראית את לפיד מתלונן על כסף לאוכלוסיה החרדית בשביל תשתיות?

בשביל חינוך (הכולל ליב"ה!)?

בשביל מיגור פשיעה?

בשביל פיתוח עירוני?

בשביל [הכנס מטרה כשרה פה שנועדה לטובת הכלל ולא לממן באופן ישיר, קרי- כסף לבנק, את חייהם הפרטיים של אנשים בזמן שהם פרזיטים על החברה]?

אלף אלפי הבדלות. ולמרות שעדיין לא כמו הממוצע הכללי, המגזר הערבי פרודקטיבי לאין שעור מזה החרדי.

אז כן, אני בהחלט תומך בתכניות (גם יקרות) למגזר הפרודקטיבי יותר ולא במימון פרזיטים.

יש פה אבל, כמובן. הגזר הגדול הזה צריך לבוא עם מקל- בדמות התחלת גביית מיסים כראוי, השוואת האכיפה בבניה לאותו קו של שאר המדינה, וכדומה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שואל בשביל חבר - לכולם פה יש תעודת נאמנות בתוקף, כן? 

Screenshot_20210628-193527.png

עריכה אחרונה על ידי pl7410
פורסם

כן, אגב פולחן אישיות - אין דוגמא יותר קיצונית לזה היום בישראל מבנימין נתניהו.

אולי רק איזה רב שאני לא מכיר אצל החרדים. וגם זה לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

היכולת שלך לניתורים לוגיים פשוט מדהימה, בעיקר שמדובר בנסיון להקביל בין דברים לא קשורים.

אתה ראית את לפיד מתלונן על כסף לאוכלוסיה החרדית בשביל תשתיות?

בשביל חינוך (הכולל ליב"ה!)?

בשביל מיגור פשיעה?

בשביל פיתוח עירוני?

בשביל [הכנס מטרה כשרה פה שנועדה לטובת הכלל ולא לממן באופן ישיר, קרי- כסף לבנק, את חייהם הפרטיים של אנשים בזמן שהם פרזיטים על החברה]?

אלף אלפי הבדלות. ולמרות שעדיין לא כמו הממוצע הכללי, המגזר הערבי פרודקטיבי לאין שעור מזה החרדי.

אז כן, אני בהחלט תומך בתכניות (גם יקרות) למגזר הפרודקטיבי יותר ולא במימון פרזיטים.

יש פה אבל, כמובן. הגזר הגדול הזה צריך לבוא עם מקל- בדמות התחלת גביית מיסים כראוי, השוואת האכיפה בבניה לאותו קו של שאר המדינה, וכדומה.

ידידי "תשתיות" זה שם גדול, הקמת בתי ספר זה תשתיות? כמובן, וגם החרדים קיבלו כזה.

כתיבה והדפסה של חומרי לימוד שמעודדים בדלנות זה חינוך או לא? בוודאי שכן וגם החרדים קיבלו כזה.

אז בסופו של דבר לפיד התלונן על כסף שהולך לחרדים, לא על סעיף כזה או אחר.

לסיכום מה שחשוב זה לא הכותרות, אלא לאן הגיע הכסף בסוף.

אגב יש לך נתונים לגבי פרודוקטיביות? לא מתוך כוונה להתווכח, אלא כי אני לא מכיר את הנושא.

ולגבי פרזיטיות אני מכיר מהדו"ח של אמי פלמור לגבי האוכלוסיה הבדואית "פרזיטיות" בסדרי גודל עצומים, למשל הנושא של פוליגמיה אבל רישום במשרד הפנים כחד הוריות, וכך מקבלים תקציבים, לא לדבר על זה שיש נשים מיובאות מחברון ועזה, אז הן שב"חיות, אז איך הן יולדות בבתי חולים? נרשמות על ת.ז. של אחת הנשים שהיא כן חוקית, ואז אישה יכולה להירשם כאילו ילדה פעמיים ואפילו שלוש בשנה קלנדרית!

לפני 29 דקות, pl7410 כתב:

שואל בשביל חבר - לכולם פה יש תעודת נאמנות בתוקף, כן? 

Screenshot_20210628-193527.png

שיט, ואני בדיוק באתי להוציא פנקס כחול, מה אני אעשה עכשיו עם פנקס כחול?

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אגב פולחן אישיות - אין דוגמא יותר קיצונית לזה היום בישראל מבנימין נתניהו.

אולי רק איזה רב שאני לא מכיר אצל החרדים. וגם זה לא.

אכן מביש

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קפץ לי הבוקר שגפני אומר שהקורונה חזרה כי אלוקים כועס על הממשלה שפוגעת בערכי היהדות. מעניין מה גרם לאלוקים להרוג 150 מתפללים בהר מירון, עוד כמה בבית כנסת ליד ירושלים אחר כך, וכמובן לתת בראש עם הקורונה לקנייבסקי, ליצמן ועוד כמה חסידים גדולים שהדבר היחידי שהציל אותם זו רפואה ציבורית שאנחנו מממנים להם.

אבל נראה לי שגפני בכלליות צריך לקחת תרופות הרגעה או אופיום אמיתי איזה כמה חודשים. נראה לי שחוץ מביבי הוא בערך הבן אדם שהכי כועס על הממשלה החדשה בעולם

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

מעניין מה גרם לאלוקים להרוג 150 מתפללים בהר מירון,

הרג אותם זה הפשט.

אם תלמד גם את הדרש, אולי תבין.

אגב, רק בשביל לראות את חברי הכנסת החרדים יוצאים מדעתם, כשהוועדה מהסדרת מנוהלת ע"י אישה(!) דתיה(!!), היה שווה להקים את הקואליציה הזו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גפני הזה עוד מסוגל לומר שהאנשים שנהרגו במירון היו גייז בסתר אם זה ישרת אותו.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

קפץ לי הבוקר שגפני אומר שהקורונה חזרה כי אלוקים כועס על הממשלה שפוגעת בערכי היהדות. מעניין מה גרם לאלוקים להרוג 150 מתפללים בהר מירון, עוד כמה בבית כנסת ליד ירושלים אחר כך, וכמובן לתת בראש עם הקורונה לקנייבסקי, ליצמן ועוד כמה חסידים גדולים שהדבר היחידי שהציל אותם זו רפואה ציבורית שאנחנו מממנים להם.

אתה צודק, אבל נהרגו "רק" 45 מתפללים, ועוד 100 נפצעו.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל נראה לי שגפני בכלליות צריך לקחת תרופות הרגעה או אופיום אמיתי איזה כמה חודשים. נראה לי שחוץ מביבי הוא בערך הבן אדם שהכי כועס על הממשלה החדשה בעולם

זה תסמונת גמילה, זה יעבור.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אגב, רק בשביל לראות את חברי הכנסת החרדים יוצאים מדעתם, כשהוועדה מהסדרת מנוהלת ע"י אישה(!) דתיה(!!), היה שווה להקים את הקואליציה הזו.

הם היו יוצאים מדעתם מכל וועדה מסדרת שבה הם לא שותפים לקואליציה.

האישה הדתייה (שבינתיים לא מרשימה בכישורי היו"רות שלה בלשון המעטה) זה סתם דובדבן על הקצפת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את ההערות המזלזלות, המקטינות והמיזוגניות (שמגיעות לא רק מהם) הם לא היו מפנים לאף גבר, גרוע ככל שיהיה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חחחח אני מבין שמעולם לא היית בצד המקבל של הערות מזלזלות ומקטינות מצד חריידים מסוימים.

אז התשובה היא כן - הם היו מפנים לגבר, אומר מידיעה אישית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 18 שעות, m3x7r3m3 כתב:

בנושא משפט נתניהו - כצפוי הפרקליטות הודיעה שהם לא יכולים לספק את החומר, ולכן הם רוצים לשנות את סדר העדויות, ולהעלות עכשיו את מנכ"ל משרד התקשורת לשעבר.

סנגורי נתניהו מתנגדים להפסקת עדות באמצע חקירה נגדית, ואז מתישהו בעתיד לחזור אליה.

הם גם אומרים שהזמן שבו הפרקליטות הודיעה שהם לא יכולים לספק את החומר "מעמידה את בית המשפט בפני מעשה עשוי", משמע הם הודיעו ברגע האחרון ומעמידים את בית המשפט במצב שבו אין ברירה - "לא עמדנו בזמן וזה מה יש"

עדכון בנושא הזה, בית המשפט קיבל את עיקר הטענות של סנגורי נתניהו, המשפט ימשיך עם ישועה ולא עם מנכ"ל משרד התקשורת לשעבר.

בית המשפט גם קיבל (לא שהייתה יותר מדי ברירה) חלקית את בקשת הפרקליטות ונתן להם עוד שבוע.

כרגע מסתמן שהמשפט ימשיך ב-12.7 עם ישועה. ההגנה צריכה לקבל את החומרים עד ה-5.7

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שירשור פוליטי בפורום רכב ולא דנים על איזה רכב הציעו לאביר קארה והוא דחה אותו?

האם בגלל דירוג זיהום האויר ?  אולי הוא רוצה רכב יותר ידידותי לסביבה?

אולי בגלל דירוג הבטיחות ?

אולי בגלל העלות לקופת המדינה ? הוא רוצה רכב זול יותר ופשוט יותר?

איך כולם נופלים בזה בסוף?

image.thumb.png.25718ecc45d688da9e55bc5b0c2df57b.png

• תוכן חדש...