Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, NEW10 כתב:

אני לא יודע את השם המלא שלו, אז בגלל זה הזכרתי כמה פעמים שהוא הבן של.

"הבחור".

"הנאשם". 

"העבריין לכאורה".

אפילו "הגנב". בלי לכאורה, ובלי נעליים קלות (שלפחות בינתיים לא נגנבו כנראה). 

אבל לא. 

זה הבן של, אצלך.

ב"כתבות" אם אפשר לקרוא להן ככה שנתת לינק להן, לא הזכירו לא את השם שלו, לא ראשי תיבות לא כלום? שיכלת להשתמש? או שאפילו לא טרחת לראות\לקרוא? ורק רצת עם זה קדימה?

לפני 39 דקות, NEW10 כתב:

היא עצמה ממש לא אשמה ולא אחראית למעשים של הבן שלה, אבל השימוש שהבן שלה לכאורה עשה בקשרים שיש והיו לאמא שלו הוא פסול, שוב, היא לא זאת שגנבה, אבל יש כאן משהו מאוד מסריח.

כמו מה? שואל בתמימות. 

תגיד, אתה מכיר עורך דין טוב? מאשימים אותי בזה שאני 0מאלן מסריח, למרות שאני ימינאצי. אני רוצה לתבוע. אתה מכיר עו"ד שיכול לטפל בזה? בתשלום כמובן. 

אותו עיקרון. בול. 

מה מסריח פה?

ואם היה מדובר על "אתה מכיר מוסכניק טוב?" גם זה היה מסריח?

לפני 39 דקות, NEW10 כתב:

גם לי מותר להגיד לפעמים את מה שאני חושב

לחלוטין, לגמרי, סוף פסוק- אין פה שאלה ולא פתוח לפרשנות. בלי "לפעמים". ואסור שזה ישתנה!!!

ובאותה מידה, גם לנו מותר לנתח את מה שאתה אומר.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, farkash7 כתב:

אתה משווה את "סיקור שירות המילואים" של ח"כ בכיר בממשלה לפרשה בצבא של הבן של היועמש"ית? כאילו מה עובר עליך בנאדם?
דרך אגב הכתבה על אמסלם עסקה בפרשיה שבה הוא טייח ושיקר... נראה לי משהו שכדאי לדעת על איש ציבור כזה בכיר.
דרך אגב 2 הוא גם טייח ושיקר את העבר הצבאי שלו בראיון מסויים ובגלל זה צצה הפרשה... אם הוא לא היה משתין מהמקפצה ומשקר על עברו הצבאי כנראה שזה לא היה צף.

בקיצור יש לך איזו הפרעה, עוד לא הבנתי מה היא או פשוט אובססיה.

התייחסתי לפרשה הזאת רק היום.

לפני קרוב לשנה, כשהרכב של בן גביר היה מעורב בתאונה אז דיברתי כאן גם על זה. לדעתי זה חמור מאוד מה שקרה שם, כמו גם הרשעות התעבורה הקודמות שלו וגם העובדה שהוא מסרב לשים חגורה.

גם כאן מדובר על סיכון חיי אדם.

פוליטיקאים ומשרתי ציבור אחריםמכל הצדדים יכולים להיות טיפוסים מאוד בעיתיים, וגם הקרובים שלהם.

אני עדיין חושב שצריך יחס שווה כלפי כל הטעויות שהם או בני משפחתם מעורבים בהם.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון שגיאות כתיב והוספת משפט
פורסם
לפני 40 דקות, NEW10 כתב:

הנקודה שלי היא שההתעלמות של כלי התקשורת מחוץ לערוץ 14 היא לא מקרית, ושאם היה מדובר באיש ציבור אחר שנחשד בגניבת ציוד אישי מחייל שלו, נגיד של ח"כ מהליכוד, זה היה מיד עולה לכותרות, עולה לי עכשיו הדוגמה על הסיקור בערוץ 12 של שירות המילואים של אמסלם.

הוא לא איש ציבור, סה"כ בן של.

לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

מעולה. ככה אפשר לדפוק את כל הקיטבג במקום להיסחב עם הכל ביד.

על קיטבגים להבדיל מבונקר תחמושת ונגמשים היו שומרים 😂

פורסם
לפני 5 דקות, NEW10 כתב:

פוליטיקאים מכל הצדדים יכולים להיות טיפוסים מאוד בעיתיים, וגם הקרובים שלהם

אתה שוב מדבר על פרשות שבהם ח"כ בכירים ביצעו עבירה ומשווה את זה למקרה שהבאת שבו לכאורה בן של היועצת המשפטית ביצע עבירה.
שוב, אני לא צופה בערוץ 14, אין לי שמץ אם זה נכון או לא, אבל גם אם כן, מה הקשר בין מקרה שבו בן של היועמש"ית מבצע איזשהי עבירה או פשע למקרה שבו ח"כ עושה את זה?
הבן שלה הוא נבחר ציבור? הבן שלה נמצא סביב שלוחן ההחלטות? מעניין אותי אם הבן שלה שקרן ומטייח או לא? הבן שלה מפעיל מכונת רעל? מטנף על נבחרי ציבור? מאיים עליהם? למי אכפת ממנו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

הבן שלה הוא נבחר ציבור? הבן שלה נמצא סביב שלוחן ההחלטות? מעניין אותי אם הבן שלה שקרן ומטייח או לא? הבן שלה מפעיל מכונת רעל? מטנף על נבחרי ציבור? מאיים עליהם? למי אכפת ממנו.

יש איזה אחד, הפרטים שמורים במערכת. נקרא לו "יחשיך", שם בדוי. 

הוא "בן של". 

הוא כן נמצא סביב שולחן ההחלטות. הוא כן שקרן וטייחן. הוא כן מפעיל מכונת רעל וכולו וכולו. 

הבעייה שלהרבה מאד אנשים במדינה כן אכפת ממנו, לכן יש הד לקול שלו. 

הדבר הכי טוב שיכול לקרות למדינה הזו זה השתקה של שלל תולעים כאלו ואחרים. כמה שפחות הדים בציבור. זה מקור הכח שלהם. גם מה שאמור להזיק להם, רק מיטיב איתם (בכוונת מכוון, זה פנומנלי! אם רק היו משקיעים 10% מהיכולות האלו עבור טובת המדינה, היינו בגן עדן היום). 

במקרה שלה, הבן שלה הוא אנונימי ואלמוני. אף אחד לא מכיר אותו (לכן קראו לו כל כך הרבה פעמים הבן של בשירשור...), לא שמע עליו, לא יודע מי זה בכלל. 

פורסם (נערך)

הדוגמא שהבאתי של "תחשיך" היא כדי מראש לשלול את הדיון של "אבל למה על הבן של **** עושים כתבות".
הוא הביא את זה על עצמו הסרטן הזה, ובדיוק כמו שציינת, הבן שלה מעניין לי את העכוז. לא חסר ילדים מטומטמים להורים שהם ממש בסדר, ובכלל לא מדבר על זה שאני לא מאמין לשום דבר שיוצא מערוץ 14.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

הוא טרול. אין ספק בזה. סגנון, תוכן... 

גם אני מתחיל להשתכנע בזה.

מתחבר לקשקושים על הסטייל של מלאניה טראמפ בשרשור המקביל ולפוסט השנתי על הכמיהה לשבדיה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

אתה שוב מדבר על פרשות שבהם ח"כ בכירים ביצעו עבירה ומשווה את זה למקרה שהבאת שבו לכאורה בן של היועצת המשפטית ביצע עבירה.
שוב, אני לא צופה בערוץ 14, אין לי שמץ אם זה נכון או לא, אבל גם אם כן, מה הקשר בין מקרה שבו בן של היועמש"ית מבצע איזשהי עבירה או פשע למקרה שבו ח"כ עושה את זה?

לדעתי זה כן חמור אם הפרשה הזאת טוייחה בגלל הייחוס המשפחתי, אם הוא נעזר בעורכי דין ממשרדים גדולים שהיא הייתה חלק מהם ועבדה איתם.

לדעתי לא טוב שהסיפור הזה עבר חלק בצבא ויש חייל שנפגע מהמקרה על לא עוול בכפו.

אתה לא חייב להסכים איתי, אבל אני כן חושב שקצין שנעזר לכאורה במעמד של אמא שלו כדי להתחמק לכאורה מעונש זה משהו שדורש התייחסות.

פורסם

אם הוא נעזר בעורכי דין ממשרדים גדולים שאמא שלו עבדה איתם זה לא חמור ולא טיוח.
זה בסך הכל אומר שיש לו כסף ושאמא שלו עבדה במשרדים גדולים
אם הצבא טייח את זה בגלל אמא שלו זה טיוח.
אם זה לא שודר בחדשות 12 זה לא טיוח.
ביבי עכשיו נעזר בעורך דין שאם תבדוק מה התעריף שלו לשעה בבית משפט כנראה שתיפול לך הלסת, אז זה טיוח?

אני מבין שאתה מאוד רוצה להדביק לפרשיה הזו (ששוב אין לי שמץ אם היא נכונה) את המילה טיוח, אבל ממה שאתה מתאר אין פה טיוח.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

אם הוא נעזר בעורכי דין ממשרדים גדולים שאמא שלו עבדה איתם זה לא חמור ולא טיוח.
זה בסך הכל אומר שיש לו כסף ושאמא שלו עבדה במשרדים גדולים
אם הצבא טייח את זה בגלל אמא שלו זה טיוח.
אם זה לא שודר בחדשות 12 זה לא טיוח.
ביבי עכשיו נעזר בעורך דין שאם תבדוק מה התעריף שלו לשעה בבית משפט כנראה שתיפול לך הלסת, אז זה טיוח?

אני מבין שאתה מאוד רוצה להדביק לפרשיה הזו (ששוב אין לי שמץ אם היא נכונה) את המילה טיוח, אבל ממה שאתה מתאר אין פה טיוח.

מקבל שזאת הדעה שלך, אבל לפחות היה צריך לפצות את החייל שנפגע מהגניבה שתועדה במצלמות. מגיע לו צדק על ציוד יקר עם אמצעי לחימה עליו שנגנב ממנו.

לפני 48 דקות, ברווז כתב:

"הבחור".

"הנאשם". 

"העבריין לכאורה".

אפילו "הגנב". בלי לכאורה, ובלי נעליים קלות (שלפחות בינתיים לא נגנבו כנראה). 

אבל לא. 

זה הבן של, אצלך.

ב"כתבות" אם אפשר לקרוא להן ככה שנתת לינק להן, לא הזכירו לא את השם שלו, לא ראשי תיבות לא כלום? שיכלת להשתמש? או שאפילו לא טרחת לראות\לקרוא? ורק רצת עם זה 

לא ידעתי את השם שלו.אין לי שום בעיה לקרוא לו "הבחור" או -"הנאשם לכאורה", ודווקא נדמה לי שהשתמשתי הרבה במילה לכאורה.

זה היה במקרה, זה לא היה בכוונה שכתבתי הרבה פעמים "הבן של", זאת רק יכולת ניסוח לא טובה שלי.

תיקון שגיאות כתיב
פורסם
לפני 2 דקות, NEW10 כתב:

מקבל שזאת הדעה שלך, אבל לפחות היה צריך לפצות את החייל שנפגע מהגניבה שתוכדה במצלמות. מגיע לו צדק על ציוד יקר עם אמצעי לחימה עליו שנגנב ממנו.

שיתבע אזרחית. ככה עובד מנגנון פיצוי.

הוא יכול גם בתביעות קטנות. הליך מהיר ופשוט ללא עורכי דין והוצאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

גם אני מתחיל להשתכנע בזה.

מתחבר לקשקושים על הסטייל של מלאניה טראמפ בשרשור המקביל ולפוסט השנתי על הכמיהה לשבדיה.

אני מקבל את זה שהדעה של רובכם בעניין הפרשה של הגניבה לכאורה, שבה מעורב הבחור המדובר היא הפוכה. זכותכם.

שמעתי על הפרשה הזאת לראשונה רק שלשום, ולי זה מאוד הפריע העוול שנעשה לחייל השני, שממנו נגנב האפוד, אז שיתפתי כאן. ממש כמו שמפריעות לי הרשעות התעבורה הרבות של בן גביר והניסיון לטייח את התאונה שבה היה מעורב רכב השרד שלו(מבין ומקבל שכאן מדובר בשר עצמו בעוד שבמקרה של הקצין המדובר זה רק הבן של היועמשית ולא היא עצמה), למרות שלי עדיין נראה שכן זה ראוי להתייחסות ונעשו כאן מעשים פסולים, ושהייחוס המשפחתי של הקצין לכאורה עזר לו להתחמק מעונש. שוב, אני מבין ומקבל את זה שאתם לא מסכימים איתי וחושבים הפוך ממני בעניין הזה. זכותכם המלאה ולרגע לא טענתי אחרת, אבל מאוד הרגשתי צורך לשתף כאן את דעתי בעניין כי לי אישית הרגיש שנעשה כאן חוסר צדק ובגלל זה שיתפתי כאן.

לנושא הזה ספציפית התייחסתי לראשונה בפורום היום והיום בלבד. 

הוספת עוד משפט+תיקון של משפט
פורסם

בינתיים, הסיפור הזה אפילו למבזקי YNET לא הגיע...

גם לא לוואלה. 

מעניין. רק בערוץ 14, משום מה. 

עייפתי. פייר. 

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

בינתיים, הסיפור הזה אפילו למבזקי YNET לא הגיע...

גם לא לוואלה. 

מעניין. רק בערוץ 14, משום מה. 

עייפתי. פייר. 

שוב, זכותך המלאה לא להסכים איתי אבל לדעתי האישית זה לא בדיוק במקרה שזה לא הגיע לאתרי החדשות מחוץ לערוץ 14.

בכל מקרה, אני רק אגיד לסיום שאני מקווה שלפחות יעשה צדק עם החייל שממנו נגנב האפוד, מצידי שלא ידברו על הפרשה הזאת בכלל באף ערוץ, אבל שהחייל שנפגע מהגניבה יקבל את הפיצוי הכספי שמגיע לו.

בכל זאת, מדובר בבן אדם שהגיע במיוחד מחו"ל כדי להתגייס, כמו הרבה חיילים שהגיעו מחו"ל להילחם, אבל הוא עבר חוויה מאוד לא נעימה מהמערכת הצבאית לפחות שייפצו אותו.

תיקון שגיאות כתיב
פורסם
לפני 8 דקות, NEW10 כתב:

זה לא בדיוק במקרה שזה לא הגיע לאתרי החדשות מחוץ לערוץ 14.

אנחנו מסכימים על נקודה זו לחלוטין. 

image.thumb.png.942ba3466b2c1f35779a8700922e4af0.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

• תוכן חדש...