Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, RK כתב:

יבגני לעולם יחשוב שמי שלא עומד לו על תל אביב זה פשוט אחד שלא מודה שאין לו מספיק כסף לזה, אחרים פה בטוחים שכל הארץ עובדת בהייטק (בפועל האחוז לא כזה גבוה), ואף אחד לא מוכן להודות שלצד אילוצים יש לאנשים גם העדפות אישיות, שלאו דווקא חופפות את אלה של האחרים.

אני די בטוח שכל מי שמתווכח איתי פה יותר עשיר ממני. 

ואני גם כתבתי איזה 3-4 פעמים שזה ברור שלאנשים יש אילוצים. אבל מעבר לזה יש גם עובדות. אפשר לכתוב עד מחר שמישהו נהנה לנהוג 3 שעות ביום בפקקים. זה לא הופך את זה לעדיף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, RK כתב:

ויכוח מגניב אתם מנהלים. יבגני לעולם יחשוב שמי שלא עומד לו על תל אביב זה פשוט אחד שלא מודה שאין לו מספיק כסף לזה,

יבגני לא אמר מילה על תל אביב, אלא על ההגעה.

אפשר גם לגור במרחק עשר דקות נסיעה מפארק המדע ברחובות או מתמ בחיפה או מכון דוד בקריות או עלביט בכרמיאל.

הטענה היחידה שלו היא שלגור בדירה גדולה בחיפה ולסוע שלוש שעות ביום לתל אביב זה לא איכות חיים.

עם כמה שכיף להתווכח איתו, פה הוא צודק.

לפני 5 דקות, RK כתב:

אחרים פה בטוחים שכל הארץ עובדת בהייטק (בפועל האחוז לא כזה גבוה), ואף אחד לא מוכן להודות שלצד אילוצים יש לאנשים גם העדפות אישיות, שלאו דווקא חופפות את אלה של האחרים

אחרים בטוחים שיש יותר מידי הזדמנויות תעסוקה בפריפריה, מה שפשוט לא נכון.

אפשר להמשיך לכתוב מגילות על מפעל בלהבים או בניין וחצי הייטק בבאר שבע, אין שם עבודה.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

ואני חוזר, שוב (בפעם החמישים? :) ) על הפן הבריאותי: אי אפשר להשוות הליכה של 40 דקות לישיבה של שעה ברכב

אם מעניין אותך הפן הבריאותי תעזוב את ההי טק.

אני עושה בסביבות 12,000 צעדים ביום רק בתוך המפעל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אם מעניין אותך הפן הבריאותי תעזוב את ההי טק.

אני עושה בסביבות 12,000 צעדים ביום רק בתוך המפעל.

אתה גם לא נוסע 3 שעות לעבודה כל יום..

פורסם
לפני 28 דקות, Potato כתב:

אפשר להמשיך לכתוב מגילות על מפעל בלהבים או בניין וחצי הייטק בבאר שבע, אין שם עבודה.

אתה לא צריך יותר מידי. אתה צריך את האחת שמתאימה לך.

לא יודע מה קורה עם הנוער של היום אבל כשאני סיימתי אנשים התפזרו לפי מקומות העבודה ולא בחרו מקום מגוריםממנותק ממקום העבודה 

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אתה גם לא נוסע 3 שעות לעבודה כל יום..

על 45 דקות עברתי מראשון לאשקלון 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@יבגניפ ראיתי את הלייק.

אנחנו חברים הכי טובים שוב?

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אתה לא צריך יותר מידי. אתה צריך את האחת שמתאימה לך.

אבל אם אין כאלה מה זה שווה.

חוץ מזה, הפערים בשכר משמעותיים.

עדיף להרוויח 20 במרכז מ12 בבאר שבע, בהפרש אשלם מחירי מרכז.

וזה בערך הפערים.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע מה קורה עם הנוער של היום אבל כשאני סיימתי אנשים התפזרו לפי מקומות העבודה ולא בחרו מקום מגוריםממנותק ממקום העבודה 

על 45 דקות עברתי מראשון לאשקלון 

עבודה זה חשוב אבל זה לא העיקר.

המרכז חיים הוא החיים שלי ולא העבודה.

מחר יהיה האטה במכירות/העברה לחול יזרקו לי מכתב על השולחן ולהתראות, אותו דבר לכיוון ההפוך אם אתראיין ויתנו לי עוד קצת טייטל או כמה שקלים למשכורת אעזוב.

אז מה הסיבה לנתק את החיים בשביל משהו זמני?

פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

אחד לא מוכן להודות שלצד אילוצים יש לאנשים גם העדפות אישיות, שלאו דווקא חופפות את אלה של האחרים.

דווקא מודה בזה. זה בדיוק מה שניסיתי להסביר ליבגני.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

איך זה מוכיח שאתה לא טועה?

אני לא טועה. זו בחירה אישית.

אני לא מנסה לשכנע אותך לעבור לנס ציונה. רק שיש אנשים לא פחות חכמים ממך שמעדיפים את נס ציונה על תל אביב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

וואלאק אתם קרציות,ביבי מסתכל על התלוש שלו וצוחק על כולכם

*ברחתי*

יאללה חלאס חברים,פה זה ג'יפה פוליטית :)

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

יש ים הזדמנויות תעסוקה ב "פריפריה" (ראבק שעה נסיעה זה לא "פריפריה".), את הדרום אני לא מכיר אבל הצפון, מכרמיאל ועד חריש בערך, לא חסרים גם מקומות וגם משרות פתוחות.

רק במשולש הפארקים חיפה-יקנעם-מגדל העמק יש כמות משרות פתוחות מרשימה, עוד לפני שאני פוזל למקומות האחרים.

תפוד, אני לא אומר שהכל קל ורגעי, אבל לפחות מאיך שזה מצטייר בפורום (אני לא מכיר אותך אישית) אני חושב שבמקום לחשוב שכל העולם פגום צריך להתחיל משינוי גישה.

ואני אומר את זה בתור מישהו בקבוצת הגיל שלך או ליד שהיה בנסיבות דומות, כרגע ב "פריפריה" עם משרה טובה והצעות עומדות לאחרות, כאשר אחת מהן בשכר גבוה משמעותי מהנוכחית.

-אני לא עילוי, לא גאון, לא דוקטור ולא סיימתי את התואר בממוצע 300.

פורסם
לפני 25 דקות, Potato כתב:

אנחנו חברים הכי טובים שוב?

בדוק.

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

דווקא מודה בזה. זה בדיוק מה שניסיתי להסביר ליבגני.

לא כל דבר בחיים שאנשים עושים כהעדפה אישית אי אפשר למדוד במבחנים אובייקטים. למשל עישון זו לא תופעה חיובית, גם אם אנשים מעדיפים לעשן.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אני לא מנסה לשכנע אותך לעבור לנס ציונה. רק שיש אנשים לא פחות חכמים ממך שמעדיפים את נס ציונה על תל אביב.

נכון, לא פחות חכמים, לא פחות מוכשרים, כנראה יותר עשירים. אני לא בתחרות איתכם. אני גם לא הצעתי לכם לעבור לתל אביב. או לאף מקום אחר. כל מה שאמרתי הוא - וזה נכון אובייקטיבית, ולא קשור ליבגני או לספריאל או פינדר - זה שיוממות של שעות היא דבר רע. גם כשהיא ברכבת ממוזגת. 

פורסם
Just now, ezuf כתב:

וואלאק אתם קרציות,ביבי מסתכל על התלוש שלו וצוחק על כולכם

*ברחתי*

יאללה חלאס חברים,פה זה ג'יפה פוליטית :)

עכשו שבני כאילו יש לי עמוד שדרה עורכים אבל לא באמת גנץ יצא ממשלת בכאילו חירום ונשארה ממשלת בכאילו ימין

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

יש ים הזדמנויות תעסוקה ב "פריפריה" (ראבק שעה נסיעה זה לא "פריפריה".), את הדרום אני לא מכיר אבל הצפון, מכרמיאל ועד חריש בערך, לא חסרים גם מקומות וגם משרות פתוחות.

רק במשולש הפארקים חיפה-יקנעם-מגדל העמק יש כמות משרות פתוחות מרשימה, עוד לפני שאני פוזל למקומות האחרים.

דיברתי על הדרום.

באיזור צפון מרכז המצב יותר טוב.

אבל שוב אני מדבר על סטטיסטיקה,אם יש 2000 משרות תוכנה פתוחות בגוש דן ו300 בכל איזור קיסריה ומעלה ו100 באשדוד ומטה איפה עדיף לחפש? ואיפה יותר קל לעבור ממקום למקום?

תפוד, אני לא אומר שהכל קל ורגעי, אבל לפחות מאיך שזה מצטייר בפורום (אני לא מכיר אותך אישית) אני חושב שבמקום לחשוב שכל העולם פגום צריך להתחיל משינוי גישה.

אין דבר כזה עולם פגום, העולם הוא מצב נתון, כל אחד שיבחר איך בא לו להתנהל בו.

ואני אומר את זה בתור מישהו בקבוצת הגיל שלך או ליד שהיה בנסיבות דומות, כרגע ב "פריפריה" עם משרה טובה והצעות עומדות לאחרות, כאשר אחת מהן בשכר גבוה משמעותי מהנוכחית.

-אני לא עילוי, לא גאון, לא דוקטור ולא סיימתי את התואר בממוצע 300.

בפעם ה4758, אם יש יותר סיכוי לחלות בסרטן בחיפה מאשר בתל אביב, איפה עדיף לחיות כדי סטטיסטית להשאר בריא?

ברור שתמצא מישהו שחלה בתל אביב ומישהו בריא בחיפה, אין על זה ויכוח.

מדבר על מספרים גדולים ועל הסיבה שהאוכלוסייה הצעירה שואפת להתרכז במרכז.

סתם דוגמה, חבר עבד איזה יום מקומת מחשבים באיזה מלון בתל אביב(רצה לצאת מהבית ולא ללכת למשרד), ישב לידו מישהו התחילו לדבר מפה לשם הוא עבר לחברה שאותו איש נחמד עובד בה.

אם אתה כל יום עולה על הסעה שלך למפעל ב7 וחוזר ב4 אתה עובד, אבל אפס מוחלט של הזדמנויות כאלה.

זה לא רק "תביא תתלוש ושחרר אותי".

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

שיוממות של שעות היא דבר רע.

על זה אני מסכים.

רק שבחיים כל אחד בוחר בין רע יותר לרע פחות, בהתאם להעדפות שלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

רוב החברים שלי גרים באזור (יקנעם/חיפה/קריות/מגדל העמק). מהמעגל הקרוב אחד עובד במרכז, עוד אחד בעבודה שמחייבת הגעה ללקוחות בדרך כלל (כך שהיה נוסע הרבה לא משנה איפה היה גר) וכל השאר בסביבה הקרובה. אף אחד לא רעב ללחם, אלא די רחוק מכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 29 דקות, RK כתב:

רוב החברים שלי גרים באזור (יקנעם/חיפה/קריות/מגדל העמק). מהמעגל הקרוב אחד עובד במרכז, עוד אחד בעבודה שמחייבת הגעה ללקוחות בדרך כלל (כך שהיה נוסע הרבה לא משנה איפה היה גר) וכל השאר בסביבה הקרובה. אף אחד לא רעב ללחם, אלא די רחוק מכך.

בסדר, אתה תמצא עבודה בכל מקום, לא טענתי שכולם צפונה מהרצליה חיים בקרטון וניזונים משאריות שנופלות ממשאיות בדרך לתל אביב.

רשמתי בדיוק למה התכוונתי כמה פעמים, לא מוכנים לקבל?חושבים שאני מפגר? זכותכם, אבל נמאס לי לחזור על זה.

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

חושבים שאני מפגר?

לא חושב שאתה מפגר. גם במקצוע שלי יש מעט מאוד הזדמנויות תעסוקה מדרום לתל אביב.

כל העניין הוא להראות שזה לא סוף העולם לגור במרחק של שעה נסיעה מהעבודה. לא אופטימלי. אבל אפשר לנהל חיים לא רעים וגם לגדל ילדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...