Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

כן, הסגידה הזו לגסות רוח ודוגרי היא בהחלט חלק מהתרבות שלנו. אני חושב שבהקשר הפוליטי זה טריק רטורי די ישן שנועד לעבוד על ליברלים מערביים חסרי אופי. זה לא ככ מפתיע שמי שמשתמש בו בגרסאות שונות, זה מי שנמצא יחסית בקצוות בדיעות הפוליטיות. 

אתם רצים כל פעם לתקוף את ה"צביעות" כי זה נוח לכם. זה מאפשר לכם לשנות את הדעה כל 2 דקות בהתאם למה שנוח לכם כדי לנצח בויכוח.

• אהבתי 4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

התובע בהאג מבקש צו מעצר נגד ביבי, גלנט, סינוואר ודף.

מעניין למה לא נגד הנייה שיודעים איפה הוא..

חבורה של אהבלים

שישים אותם באותו התא.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

התובע בבית הדין בהאג שמע אותנו והחליט לא להיות צבוע. מבקש צווי מעצר נגד סינוואר וגם נגד נתניהו.

מה? לא אהבת את הסימטריה?

אין פה סימטריה.

שניים מובילים מדינה ששומרת על אזרחי האויב גם אם הם תומכי טרור, השניים האחרים טרוריסטים רוצחים אנסים וחוטפי תינוקות.

אבל תראה את התגובה שלי ליבגני.. המחשת את זה בול.

אולי גם אתה שמח שביבי לא היה על המסוק.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

שישים אותם באותו התא.

גם אתה איבדת את זה.

אלא אם שניכם מאמינים שישראל באמת ביצעה פשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות.. נשמח להבהרות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

שניים מובילים מדינה ששומרת על אזרחי האויב גם אם הם תומכי טרור, השניים האחרים טרוריסטים רוצחים אנסים וחוטפי תינוקות.

שניים ארכי פושעי מלחמה ושניים לייט.

אתה לא יכול לשתוק כשהכפופים לך קוראים להשמדה ו/או טרנספר, לקרוא להרעבה של התושבים ולחשוב שאתה טהור.

אין ספק שאתה לא ברמה של היצורים מהחמאס אבל אתה ממש לא צדיק. זה שהשני פדופיל ואתה רק אנס לא אומר שאתה צריך להסתובב חופשי.

• רעיון גרוע 1

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אין פה סימטריה.

מסכים. אני לא זה שמחפש סימטריה בכל הזדמנות.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי גם אתה שמח שביבי לא היה על המסוק.

אל תהיה כמו ההוא שהשתקתי, כי החליט שאני מרוצה מזה שהמדינה בחרא.

עריכה: למה בדיוק התכוונת במשפט הזה?

אין סימטריה וכל התביעה הזו בהאג דפוקה מהיסוד.

וזה יצער אותי מאוד אם בסוף באמת יוציאו צו מעצר למנהיגים של המדינה שלי.

אבל צריך לזכור שחלק נכבד מהאשמה על ההגעה לסיטואציה הזו, נופל על ההתנהלות של רוה״מ והקואליציה המשיחית שלו. וזה בדיוק מה שסמולנים כמוני הזהירו שיקרה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

קיצר גם אתה איבדת את זה נהגוס

אני ממש לא רוצה שיוציאו להם צוי מעצר אבל בהתנהלות שלנו אני לא רואה איך נמנעים מזה.

אתה לא יכול לשלוח את הקלגסים שלך להשתולל ולשחק אותה שזה לא שייך אליך. לשתיקה מול דבריהם כשאתה ראש המערכת יש גם מחיר.

• רעיון גרוע 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף שיוציאו להם צווי מעצר. אולי זה יוציא להם את הראש מהתחת ויתחילו לעשות את העבודה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

מעניין למה לא נגד הנייה שיודעים איפה הוא

הוא מבקש גם נגד הנייה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אבל צריך לזכור שחלק נכבד מהאשמה על ההגעה לסיטואציה הזו, נופל על ההתנהלות של רוה״מ והקואליציה המשיחית שלו. וזה בדיוק מה שסמולנים כמוני הזהירו שיקרה.

זה כל הקטע, היית מגיע לזה בכל מצב, גם אם מירב מיכאלי הייתה בשלטון.

וזה מה שימנים פאשיסטים מסבירים לך.

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אל תהיה כמו ההוא שהשתקתי, כי החליט שאני מרוצה מזה שהמדינה בחרא.

עריכה: למה בדיוק התכוונת במשפט הזה?

שאתם מאבדים את זה. אתם הולכים עד לקצה עם האמירות שלכם וטוענים שזה "חופש הביטוי", אבל כשהצד השני עושה את זה אתם אומרים שהם רק מחרחרים ריב וכל הבולשיט הזה.

אם יש אנשים שתוקפים נהג ערבי אתה כבר יודע שאני הייתי שמח שיחטפו כדור באותו רגע, בדיוק כמו מפגינים בקפלן שקופצים על רכבים כי בא להם להפגין נגד ביבי. אני סימטרי לשני הכיוונים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם רצים כל פעם לתקוף את ה"צביעות" כי זה נוח לכם. זה מאפשר לכם לשנות את הדעה כל 2 דקות בהתאם למה שנוח לכם כדי לנצח בויכוח.

ברור. ואתה מעלה את עניין הצביעות פעם ביומיים מתוך ההתחשבות בנוחות שלנו וכדי לאפשר לי לנצח בויכוח. ממש ישו הנוצרי של קארספורום.

בוא. אתה ודומייך משתמשים ב"צביעות" משתי סיבות בערך:

האחת היא שאין לכם שום טענה קוהרנטית שחורגת מזה ומאפשרת לכם להתמודד עם הדיסוננס הקוגנטיטבי הקל שאתם כנראה סובלים ממנו, כשאתם צריכים להצדיק מול עצמכם איך זה שאתם אנשים נורמטיבים, נחמדים, נעימים לסביבה, מוצאים את עצמכם תומכים במשיחיים או אלימים אחרים. 

השניה היא שזה תושב"ה שכזו, של איך להכות בליברלים חסרי עמוד שדרה מהמערב. ונדמה לי שזה לא מאוד שונה ממה שעושים התאומים שלכם מהאיסלאם הקיצוני, כשהם מאשימים את המערבים בזה שהם לא דמוקרטים ולא מכילים מספיק; גרסה אחרת אך כמעט זהה ל"אתם צבועים. נו נו נו נו. תתייבשו. ותנו לעשות מה שבא לנו".

הדיעות שלי די עקביות +- 20 שנה. מינוס זה שפעם חשבתי שיש סיכוי שפלסטין לא תהייה שיטהול. נסה את זה גם. אולי ככה לא תמצא את עצמך מצביע לליצנים כמו בן גביר ולא תדרש להסביר לעצמך איך זה קורה ולמה הצבועים מהשמאל אשמים.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אם יש אנשים שתוקפים נהג ערבי אתה כבר יודע שאני הייתי שמח שיחטפו כדור באותו רגע, בדיוק כמו מפגינים בקפלן שקופצים על רכבים כי בא להם להפגין נגד ביבי. אני סימטרי לשני הכיוונים.

אתה בדיוק מוכיח את הטענה שלי.

מצד אחד: אנשים מפגינים שחוסמים כביש וגורמים לאי נוחות ועיכוב.

מצד שני: אנשים שעוצרים בכח משאיות, מורידים את הנהגים ומכריחים אותם לפתוח את תא המטען, משמידים סחורה ואף שולחים לפחות נהג אחד לבית החולים.

אין פה סימטריה, ולא משנה כמה תנסה לאנוס את המושג זה.

בדיוק כמו שאין סימטריה בין ביבי וגלנט לסינוואר ודף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

מצד אחד: אנשים מפגינים שחוסמים כביש וגורמים לאי נוחות ועיכוב.

לא לא. זה מה שאתה רואה בתקשורת המסורתית, שמתדלקת את המחאה.

אם תפתח ערוצי טלגרם תראה חברה צעירים בגילאי ה-20+ שמחפשים רק לריב, לצעוק כל היום נגד המשטרה כמו שאתה עושה פה וכל מי שצופר להם בכביש מוצא מהרכב בכוח וחוטף מכות. אנחנו לא רחוקים מהרגע שהם ישימו כאפיות כמו באוניברסיטאות כדי להימנע מזיהוי.

יש פה אחוש*מוטה סימטריה ולא צריך להתאמץ אפילו.

עריכה:

ולא, זה לא בא כמונולוג מערוץ 14. למען האמת בגמר גביע ישבתי לאכול פלאפל ליד צלם של ערוץ 14 עם דעות דיי ימניות בלשון המעטה, ואמרתי לו בצורה דיי ברורה שהם כולם אותו זבל. 11, 12, 13 ו-14. כולם סוכני כאוס.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תפתח ערוצי טלגרם תראה חברה צעירים בגילאי ה-20+ שמחפשים רק לריב, לצעוק כל היום נגד המשטרה כמו שאתה עושה פה וכל מי שצופר להם בכביש מוצא מהרכב בכוח וחוטף מכות.

אני לא נתקלתי בסרטונים כאלו. אתה מוזמן להביא.

אני די בטוח שאם היו כאלו, ינון מגל ושות׳ היו חוגגים על זה. אבל אולי אני טועה. תביא.

בכל אירועי המחאה שאני הייתי בהם, הקהל היה ברובו מורכב מאנשים מבוגרים ולא אלימים בכלל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...