Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הזכרת לי את הנאום של דויד לוי.

אנחנו על סף תהום, כולנו צריכים לשלב ידיים ולצעוד יחד קדימה.

• מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

ביידן עושה את העבודה בשבילו בעקבות לחץ ממוסלמים ויפי נפש במפלגה הדמוקרטית.

הקשבת לטראמפ ביממה האחרונה? גם הוא מושפע ממוסלמים ויפי נפש?

ומה עם לינדזי גראהם? גם הוא נהיה פרוגרסיבי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפי הכותרת רשום "ישראל צריכה לחסל את חמאס ולהבין איך זה ישפיע על נורמליזציה עם מדינות ערב", זה לא נשמע כמו "הפסקת אש עכשיו".

גם טראמפ הוצא מהקשרו כל פעם, הוא לא קורא לעצירת המלחמה במובן של הפסקת אש אלא "יאללה תכנסו ותסיימו את זה כבר".

קיצר, לא, הם לא מושפעים ממוסלמים ויפי נפש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי הכותרת רשום

תקרא ותקשיב קצת מעבר לכותרת.

הוא אומר שישראל צריכה לוותר על הכניסה לרפיח, ולהתמקד בשלום עם סעודיה.

גם טראמפ, לא מוצא מהקשרו. הוא פשוט ממלמל משפטים שאפשר להבין בכמה דרכים, אבל בשורה התחתונה הוא לא אומר שישראל צריכה להיכנס לרפיח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא לא מה אני רואה, מה אתה רואה או מה ביידן רואה.

השאלה היא מה רואה התת אדם שמחזיק בחטופים, והוא ראה משהו שונה לחלוטין מאיתנו.

אם הוא לא טיפש (ונראה לי שהוא לא) הוא רואה מה שיש. החלטה דורשת הפסקת מלחמה ושחרור מידי בלתי מותנה של כל החטופים. שים לב, שחרור בלתי מותנה ולא עסקה. 

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הוא ראה שבפעם הראשונה בהיסטוריה עברה החלטה לעצירת מלחמה במועצת האום שהוגשה על ידי רוסיה וסין.

תמשיך מפה.

אל תגזים. ב-73 מנע ארה"ב  מישראל להשיג הכרעה מוחצת בגזרה המצרית. גם מלחמת לבנון הסתיימה תחת לחץ כבד אמריקאי. וזה קצת יותר מהימנעות בהצבעה שלא הייתה מקובלת על אף צד.  

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

היום קמתי במיוחד מוקדם וב 6 בבוקר לפני העבודה הדלקתי נר זיכרון במתחם הזיכרון לקורבנות הנובה.

אני כמעט אף פעם לא מדליק נרות זיכרון, לא עולה לקברים ואזכרות לא מדברות אליי אבל הפעם הרגשתי שאני חייב.

פחות מתלהב מאנשים שמגיעים לאשכול. מעדיף שתגיעו בזמן שלום ושקט - ושיש עסקים שפתוחים לקבל את קהל המבקרים באזור.

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

סמוטריץ אמר שרק לחץ צבאי יביא לשחרור החטופים.

רק לא התחייב שהם ישוחררו כשהם חיים.

רוב האנשים שנמצאים כרגע בשבי, ימותו שם או ישוחררו רק אחרי המון שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

פחות מתלהב מאנשים שמגיעים לאשכול. מעדיף שתגיעו בזמן שלום ושקט - ושיש עסקים שפתוחים לקבל את קהל המבקרים באזור

זה אני עושה בשוטף 

ביקרתי בתוך היישובים רק בסיור עבודה והייתי באתר המסיבה עם הבנות פעם אחת.

היום לאור חצי שנה לזוועות, מה שקורה בארץ ויחס הממשלה הרגשתי שאני חייב לחטופים ולקורבנות את נר הזיכרון הזה אז באתי מוקדם בבוקר עם עצמי וישר משם לעבודה.

כל תיירות האסונות פשוט מגעילה אותי.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

כל תיירות האסונות פשוט מגעילה אותי.

אתה לא מבין איך אני סובל להגיע לאזור, כי צריך מדי פעם צריך לבדוק את הבית שהכל תקין. 

מה שעוד יותר מעצבן זה שהצבא יודע שהוא לא יכול להגביל תנועה באזור אחרת אנשים יעשו עיקופים ויכנסו לשטחי כינוס אז משאירים את הכבישים פתוחים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לפי הכותרת רשום "ישראל צריכה לחסל את חמאס ולהבין איך זה ישפיע על נורמליזציה עם מדינות ערב", זה לא נשמע כמו "הפסקת אש עכשיו".

גם טראמפ הוצא מהקשרו כל פעם, הוא לא קורא לעצירת המלחמה במובן של הפסקת אש אלא "יאללה תכנסו ותסיימו את זה כבר".

קיצר, לא, הם לא מושפעים ממוסלמים ויפי נפש.

טראמפ הציע לישראל להפסיק לפרסם סרטונים של דובר צהל, כי בניגוד למה שחושבים בימין על מלא, כנראה, רוב העולם לא מתרשם מסרטונים של בניינים הרוסים, גם כשזה מגובה במלא ״אבל הם נאצים!11״.

קיצר, הסיפור של הרס של עזה ללא תוכנית לא עובר לא מול דמוקרטים ולא מול רפובליקנים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, DareDevil כתב:

אתה לא מבין איך אני סובל להגיע לאזור, כי צריך מדי פעם צריך לבדוק את הבית שהכל תקין. 

מה שעוד יותר מעצבן זה שהצבא יודע שהוא לא יכול להגביל תנועה באזור אחרת אנשים יעשו עיקופים ויכנסו לשטחי כינוס אז משאירים את הכבישים פתוחים.

בהחלט מבין אותך.

אני גר רק קרוב ולא עברתי את התופת על בשרי ומאוד קשה לי עם זה אז על אחת כמה וכמה אתם.

הכי אני לא מבין את מי שמגיע ליישובים החרבים כתייר סקרן. אין לאנשים טיפה כבוד לקורבנות.

פורסם
לפני 41 דקות, Night Driver כתב:

בהחלט מבין אותך.

אני גר רק קרוב ולא עברתי את התופת על בשרי ומאוד קשה לי עם זה אז על אחת כמה וכמה אתם.

הכי אני לא מבין את מי שמגיע ליישובים החרבים כתייר סקרן. אין לאנשים טיפה כבוד לקורבנות.

כי להעלות סטורי "אני פה בשביל העוטף" זה יותר סקסי מאשכרה לתמוך בהם.

פורסם

גם כשהייתי שם לעבודה לא צילמתי אפילו תמונה אחת. מעבר לזעזוע והכאב העצומים זה הרגיש לי חדירה לעולם הכי אינטימי של היישובים.

רק חיכיתי לברוח משם.

פורסם (נערך)

לא יודע איך לחשוב על זה. מצד אחד אני מבין את אלו שאומרים לא לבקר. מצד שני כן מעניין לבקר. גם וורדן, ייפרס או אנטיטאם היו קרבות נוראיים - והיום הם אתרי תיירות היסטורית ומעניינת. אני מבין שכרגע עדיין מוקדם מידי, אבל אני כן חושב שאנשי האיזור צריכים לחשוב איך להנציח את זה. בצורה נכונה וחכמה, כמובן, אבל עדיין להנציח את זה. 

אם יהיה מקום אליו אפשר יהיה לנקז את התיירים האלו, יהיה עדיף לכולם. סתם נקודה למחשבה.

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, garicho כתב:

לא יודע איך לחשוב על זה. מצד אחד אני מבין את אלו שאומרים לא לבקר. מצד שני כן מעניין לבקר. גם וורדן, ייפרס או אנטיטאם היו קרבות נוראיים - והיום הם אתרי תיירות היסטורית ומעניינת. אני מבין שכרגע עדיין מוקדם מידי, אבל אני כן חושב שאנשי האיזור צריכים לחשוב איך להנציח את זה. בצורה נכונה וחכמה, כמובן, אבל עדיין להנציח את זה. 

אם יהיה מקום אליו אפשר יהיה לנקז את התיירים האלו, יהיה עדיף לכולם. סתם נקודה למחשבה.

כמה טיעונים שצריך לדעת:

1. המקום (המועצה) מוגדר כשטח צבאי סגור.

2. המקום הרוס וגם חלק מהיישובים עדיין לא התחילו את הבנייה שלהם.

3. תהליך החלמה שכזה לוקח זמן ומקום

4. אנדרטת הנובה נולדה בגלל פרויקט של הDJ סקאזי (אף אחד לא ביקש ממנו, הוא בא ושם את מה שרואים בתמונות סלפי של כולם - העמודים עם התמונות של הנרצחים). להיות הראשון שעושה..

5. יש שטחי כינוס בכל רחבי המועצה, מעבר לזה אני עובר על ביטחון שדה

6. תיירות אסונות - אני מבין את המשמעות שלה אבל כדאי מאוד שיהיה זמן להחלמה. 

7. אונס של הטבע- הגעה לאנדרטה עצמה נמצאת בתוך יער קק"ל, על כל המשתמע מכך. רק לאחרונה התחילו להסדיר את המקום למבקרים. המקום לא סלול ואין דרך כורכר או חצץ לבן, רק על החלק שמוביל ל..

8. אנשים שבאים לבקר נוסעים לאט מאוד ומסכנים את כולם, בייחוד שהם לא מכירים את הסביבה ומחפשים אטרקציות נוספות, קרי כיפת ברזל, יישובים שפלשו אליהם, מקומות שרופים וכו'

9. להיות הראשון בכל דבר, זה תחושה מגניבה אבל לצערי לא ממש סבבה

10. צביעות של ישראלים, ירקו עלייך חצי שנה לפני זה ויכנו אותך בשמות אבל אחרי מה שקרה יגיעו וידחפו באמוק לכל דבר שניתן להיכנס אליו.

11. אין נוריות בניר יצחק - אל תגיעו לנוריות של ניר יצחק

12. אין עסקים פעילים, רק אחרי חצי שנה הם מתחילים להתניע את עצמם מחדש - קרי הם צריכים להתאושש ולחזור לעצמם ולפעול באופן מלא.

13. דרום אדום - אין כל כך מה להגיע כי הרוב נהרס בעקבות המלחמה והתנועה שיש ביער קלל

14. באתם לבקר, סביר יותר שעצרתם בתחנת דלק להתרענן מאשר לבלות בעסק מקומי במועצה

15. זה שטח צבאי סגור, קרי יש מצב שאין לכם ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 4
  • מבאס 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...