Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

כי אנשי שמאל שולחים להם הודעות עם קריאות להחרמת המדינה, בטח שיצמצמו.

מי שבשלטון פשוט לא אחראי על כלום אף פעם, אה?

אולי תפסיקו עם הקשקושים, ותקחו אחריות פעם אחת ולתמיד על האידיאולוגיה שלכם וכל מה שחרא בה במקום להאשים אחרים?

מה נראה לך? שבלי אסמולנים אנוראיים מישהו בעולם רואה אנשי דת חשוכים שהאבות הרוחניים שלהם חלמו על טרנספר וחושב שמדובר בדובוני איכפת לי דמוקרטיים? אולי התעמולה של השרה החדשה לענייני תעמולה עובדת עליך ועל דומיך. למעשה בטוח שכן. אבל בוא..

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה זורם עם זה שמישהו שקרא לפגיעה במדינה יהיה בשלטון?

אני זורם עם זה שתתבגרו ותפסיקו להאכיל את עצמכם לוקשים ותהיו עקביים עם מה שאתם ומה שאתם רוצים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

מי שבשלטון פשוט לא אחראי על כלום אף פעם, אה?

אולי תפסיקו עם הקשקושים, ותקחו אחריות פעם אחת ולתמיד על האידיאולוגיה שלכם וכל מה שחרא בה במקום להאשים אחרים?

מה נראה לך? שבלי אסמולנים אנוראיים מישהו בעולם רואה אנשי דת חשוכים שהאבות הרוחניים שלהם חלמו על טרנספר וחושב שמדובר בדובוני איכפת לי דמוקרטיים? אולי התעמולה של השרה החדשה לענייני תעמולה עובדת עליך ועל דומיך. למעשה בטוח שכן. אבל בוא..

השלטון לא מושלם ויש לו אחריות, אבל אתה לא יכול להתעלם ממה שקורה בתקשורת הישראלית ואצל חברי הכנסת מהאופוזיציה.

אולי תיקח פעם אחת אחריות על האידיאולוגיה שלך ותודה שאתה רוצה למחוק כל זכר למורשת היהודית?

מה נראה לך, שבלי הימנים הקיצונים יהיה פה שלום ואחווה בין כולם?

אולי התעמולה של יאיר לפיד עובדת עליך ועל חבריך. למעשה בטוח שכן. אבל בוא..

גם אני יכול לכתוב כמוך, אולי מתישהו תהיה ענייני. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, CX25GTI כתב:

עובד עם קונצרנים גדולים גלובלים , ואף ביקרתי אותם בשבוע שעבר ללא ציוץ בכל הנוגע למה שקורה בישראל.

משלושה כבר קיבלתי הודעה ושניים מהם יותר ימניים ממך. טוענים שעקב חוסר הוודאות הם מצמצמים אשראים (לי זה לא משנה כי אני ממילא סגרתי איתם הנחת מזומן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

התרגלנו בערך כמעט מאז סוף האינטיפדה השניה שצועקים עלינו מדי פעם אבל בתכלס מותר לנו לעשות מה שבא לנו. כמובן, כמו כל נבועת זעם, יכול להיות שגו זו לא תתגשם. אבל לצערי אני די בטוח שיש לזה גבול. היחסים עם הפלסטינאים, ההדתה הברורה בממשלה והרפורמה של לוין כנראה יקרבו אותנו לגבול הזה בצעדי ענק.

חוץ מהנושא הפלסטיני מה הקשר לרופרמה של לוין או ההדתה לחברות הייטק חוץ מפמפום חזק בתקשורת וחברות שמעלות את זה בעצמם בשביל שזה יקרה.

ממש נשרוף את הבית ונבכה על זה שהוא נשרף...

איך שאני רואה את זה. השמאל מוכן למוטט את המדינה אם הוא לא שולט. ועד עכשיו כולל עכשיו השמאל שולט בכל מערכות השלטון חוץ מהכנסת והממשלה.

הגיע הזמן לאזן את זה. 

מקווה שביבי לא ישתפן אם כי אני מנחש שהוא ישתפן.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

נשבע שלא יודע איך הבנת את זה.

הבנתי את זה מכאן:

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

לא היה שינוי מהותי במצב התעשייה, אז אין סיבה להורדת הדירוג.

אם הוא יירד זה נטו מקריאות לפגיעה במדינה כדי "להראות לביבי, החרדים והימין הפשיסטי".

אתה מסכים שלא היה שינוי במצב התעשייה (הישראלית, כי האמת שהיה שינוי גלובלי) ומציין שאם הדירוג יירד, אז זה כתוצאה מהמחאה.

כלומר, כבר החלטת שאין אפשרות שהורדת הדירוג היא תוצאה מהחשש לעשות עסקים במדינה שהשלטון שלה נראה כמו שהוא הולך להיראות.

אני מתכוון, לשלטון עם שר אוצר סקטוריאלי שהורשע בפלילים פעם אחת ונמלט בפעם השנייה תוך מצג שווא לבית המשפט וחקיקה פרסונלית עבורו.

אתה לא חושב שחברת דירוג אשראי לוקחת את זה בחשבון יותר מאשר "לעשות דווקא לביבי"?

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

משלושה כבר קיבלתי הודעה ושניים מהם יותר ימניים ממך. טוענים שעקב חוסר הוודאות הם מצמצמים אשראים (לי זה לא משנה כי אני ממילא סגרתי איתם הנחת מזומן).

חוסר ודאות של מה בדיוק? מה עניינה של גוגל אם ביהמ"ש העליון יורכב מאלכס שטיינים או מאסתר חיותים?

יש מדינות שמרניות ברבה בארה"ב והדירוג שם עדיין לא ירד.

פשוט השמאל מחורר בכח את הספינה. ואז @יבגניפ בוכה שהיא טובעת בגלל הימין. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

איך שאני רואה את זה. השמאל מוכן למוטט את המדינה אם הוא לא שולט.

איך שאני רואה את זה, מפלגות הקואליציה הנוכחית מוכנות למוטט את המדינה בין אם הן שולטות או אם הן לא שולטות.

טובת המדינה הפסיקה להיות לנגד עיני הליכוד. בעיני המפלגות החרדיות אני בספק אם היא הייתה אי פעם.

בכוונה לא כתבתי 'הימין' מאחר ואני ימני.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

עד עכשיו כולל עכשיו השמאל שולט בכל מערכות השלטון חוץ מהכנסת והממשלה

וחוץ מהשלטון המקומי.

והחברות הממשלתיות.

ואחרי הרפורמה המוצעת בוועדה לבחירת שופטים, גם חוץ מבתי המשפט. 

פורסם

כשאתה משנה שיטת משטר בצורה שהופכת את הממשלה לכל יכולה גופים כלכליים מפחדים.

מי יעצור הלאמת נכסים?

מי יעצור שינויים כלכליים קיצוניים?

מי יעצור הגבלות סחר?

להמשיך או שהבנת את הפואנטה?

לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

איך שאני רואה את זה. השמאל מוכן למוטט את המדינה אם הוא לא שולט. ועד עכשיו כולל עכשיו השמאל שולט בכל מערכות השלטון חוץ מהכנסת והממשלה.

אתה מתכוון שהוא שולט בפרקליטות שהימין מינה, במשטרה שהימין מינה, קצונה הבכירה שכולה הוכשרה ומונתה בזמן שלטון הימין, בבתי המשפט שהימין מינה את רוב השופטים או ברבנות?

בינתיים מי שניסה למוטט הכל כי הוא לא שולט זה הימין. החרדים ממילא לא היה אכפת להם כלום חוץ משוד הקופה הציבורית.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

הספינה טובעת לחלוטין בגלל הימין הדתי, שמנפטז על ימי הביניים. ואני לא יודע איך להסביר לך במילים יפות ונחמדות שכמי ששייך לסקטור שבו לא מאמינים בלימודי ליבה - משהו שדי נתפס כבסיס להצלחה כלכלית בעולם המערבי במאות השנים האחרונות - אתה מחורר את הספינה פי אלף יותר מכל פעיל שמאל איזוטרי כזה או אחר. ואני לא יודע איך להסביר במילים נחמדות שלפעמים מה שמשנה זה באמת האידיאולוגיה וה״אני מאמין״ שלך ושל נבחרי הציבור שלך. והם נתפסים כמו שהם נתפסים כי מה שהם זה מה שהם. והם לא איזה סוד גדול שאפשר להחביא מהגויים. ושוב, אף אחד לא יחשוב שאיתמר בן גביר או אריה דרעי הם דובוני איכפת לי גם בלי איש שמאל אחד בישראל.

לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

חוץ מהנושא הפלסטיני מה הקשר לרופרמה של לוין או ההדתה לחברות הייטק חוץ מפמפום חזק בתקשורת וחברות שמעלות את זה בעצמם בשביל שזה יקרה.

זה לא קשורת ל״חברות הייטק״. זה קשור לאנשים שממלאים את המסדרונות בחברות ההייטק. וכאלו שמקימים אותן. 

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אני יכול לכתוב כמוך, אולי מתישהו תהיה ענייני. 

ברור, אתה יכול לעשות קופי פייסט. זה לא קשה. כמו שכבר כתבתי לך אתמול, האינטלקטואלים שלכם מתמחים בזה.

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי תיקח פעם אחת אחריות על האידיאולוגיה שלך ותודה שאתה רוצה למחוק כל זכר למורשת היהודית?

עוד פעם יובל ״אנה פראנק״ מ התעורר. 

מה נסגר איתך, אלוהים אדירים?!

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

השלטון לא מושלם ויש לו אחריות, אבל אתה לא יכול להתעלם ממה שקורה בתקשורת הישראלית ואצל חברי הכנסת מהאופוזיציה.

בחייאת. נו בחייאת. שמעת את השם ״סולז׳ניצין״ פעם? נחשב לאחד מהסופרים הראשונים שתארו את מה שקרה במחנות המעצר הפוליטיים בברהמ.

לפי הלוגיקה של הימין הישראלי זה לא שלא היו בעיות אצל סטלין, אבל אי אפשר להתעלם מבוגד כזה שהולך ומפרסם בחוץ מה קורה. אסור לעשות את זה, נכון? 

אתה לא מבין כמה זה דפוק? באמת?

...

ומה אתה רוצה מהחיים שלי עם יאיר לפיד? אני חסום מהעמוד שלו בפייסוש קרוב לעשור. כתבתי פה מאות פעמים שהוא מטומטם. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

אז אם השמאל בשלטון (מה שלא קרה כבר עשרים שנה) הוא הורס את המדינה וחייבים שלטון ימין.

ואם הימין בשלטון המצב גרוע כי השמאל מלשין לגויים.

יש מצב שבו אתם לוקחים אחריות על המעשים שלכם?

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ש מצב שבו אתם לוקחים אחריות על המעשים שלכם?

נראה לך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק פראיירים לוקחים אחריות על המעשים שלהם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אולי "ביזכות" הרפורמה החדשה יהיה אפשר להעביר חוק שמי שפוגע במורל/כבוד של המדינה וגורמי השילטון שלה ישלח למעצר עד 15 שנה וככה יטפלו בכל השמאלניים הללו? (ע"ע רוסיה עכשיו) 🤪

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אז אם השמאל בשלטון (מה שלא קרה כבר עשרים שנה) הוא הורס את המדינה וחייבים שלטון ימין.

יש מצב שבו אתם לוקחים אחריות על המעשים שלכם?

תרגע המצב לא גרוע. 

המצב בישראל דיי יציב יחסית למתח בין הקבוצות שדחוסות בתא שטח כל כך קטן.

הבעיה של השמאל היא בגדול פנטזיות לא מציאותיות ביחס לשכנים שלנו. וזה גם מה שגרר את הנפילה המפוארת מהשלטון (חוץ מגיחה קצרה עם מורדי ימין+מפלגות ערביות)

אין היתכנות לשלום עם השכנים שלנו אין ולא תהיה כנראה בעשורים הקרובים!!!

וכן אני מפחד מיצורים כמו זהבה גלאון שרוצה עדיין להחיות את הסטרטאפ הכושל של שטחים תמורת שלום. שלום לא יהיה ונישאר בלי עומק טקטי.

לגבי מערכת המשפט לפני 92 לא היתה דמוקרטיה בישראל? 

וגם אם נניח לשיטתך השיטה כיום טובה יותר. זה מצדיק לחורר את הספינה ולהביא במודע לקריסת הכלכלה? על זה אני מתבכיין. רוצה לשכנע?

קח זמן תשכנע אנשים עד הבחירות עוד 4 שנים תיבחר ותפדאל תשלוט....

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

אין היתכנות לשלום עם השכנים שלנו אין ולא תהיה כנראה בעשורים הקרובים!!!

אם זה מה שאתה חושב אתה מוזמן להחליף למדים ירקוקים יחד עם הילדים שלך והבנות שלך ושל שכניך וללכת להגן על הגבולות.

כל זמן שאתה לא לוקח חלק בתוצאות ההחלטות אין לך זכות להיות שותף בקבלתן.

• אהבתי 5

• תוכן חדש...