Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף הדבקתי את המדבקה MADE IN JAPAN למקרה שכמה דאגו לי פה.

יש לי שאלה, קניתי כמה פעמים במחיר מופקע מסגרת ניקל ללוחית רישוי והצבע מחזיק כמה חודשים אבל הקשיחות של הפלסטיק לא ופשוט כבר פעמיים או שלוש נשבר לי כמעט כל המסגרת בלוחית רישוי שמקדימה.

עכשיו בעיר שלי אין פחות מ50 שקל לאחת ואחרי שנשברו לי כמה פעמים זה נראה לי באמת מחיר מופקע, השאלה שלי היא למה לוקחים כל כך על הדבר הזה?הרי גם ככה הצבע מחזיק לכמה חודשים ונשבר מקדימה. ייאמר לזכותם בקנייה האחרונה שלי שציינו שהצבע יישמר אך המסגרת נשברת. אין פה משהו בזול יותר? כל פעם לזרוק 50 שקל על דמוי ניקל שלא מחזיק מקדימה יותר מכמה שבועות?

האם הבעיה הזו מוכרת לכם? יכול להיות שהפלסטיק לא עמיד לבורות וכאלו?

פורסם

על איביי שמעת?

קניתי לפני כשנה בהרבה פחות מסגרות קדימה-אחורה (אומנם לא של ניקל) ומחזיק מאז בצורה פנטסטית.

אתה מתקין אותן לבד?

0123.jpg

• אחראי פורום
פורסם

וכמה עולה באיביי? כי לייצר את זה עולה כמה עשרות סנטים. אולי כבר שווה לי להזריק ולמכור בעצמי :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עלה לי כמה יורו בודדים בזמנו.

הייחוד של המסגרת הנ"ל היא ההבלטה (כפי שניתן לראות בתמונה) של הסמלים והכיתוב.

אלי.

פורסם

זה הבעיה שעשיתי בדיקה לפי המחירים של האירו או של הדולר לפי השקל וזה יוצא יותר יקר מבארץ ואין לך מושג מה ההבדל באיכות.

לגבי הספריי ניקל הבנתי שזה סתם לתת ברק לזמן מה ולא באמת כמו ניקל,

השאלה שלי היא האם יש לכם נסיון של זמן רב עם מסגרת ניקל מקדימה שלא קורה לה כלום?

ואף פעם לא התקנתי לבד, תמיד התקינו לי.

פורסם
תגידו, למה לוקחים כל כך הרבה כסף על מסגרת ניקל ללוחית רישוי?

זה קנס על טעם מזעזע.

מצטער הייתי חייב. ותפסיק להיכנס במכוניות זה לא ישבר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לדעתי נהגים שמתקרבים לרכב שלך מאוד מתרגשים וקצת מאבדים שליטה.

עכשיו עם המדבקה - מעניין מה יקרה...

איפה הדבקת אותה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממש בוגר, אנשים... בנאדם שופך 50 שקל כל פעם והמסגרת נשברת ואתם צוחקים?

איך תסבירו את זה שהמסגרת השחורה לא נשברת?אחרי מאה שנה אולי חלק קטן נשבר פעם וזה היה אחרי הרבה מאוד זמן וגם חלק קטן מאוד.

פורסם

אולי לוחית הרישוי קצת עקומה (יכול להיות שזה משהוא ממש קטן בלתי נראה לעיין מרחוק),וכך כשתכניס אותה למסגרת היא תפעיל כוח נגדי עליה עד שהפלסטיק נשבר...

אם אתה כל כך רוצה מסגרת "ניקל", ואתה כבר כמה פעמים מוציא 50 ש"ח למסגרת, אז עדיף לך לנסות להחליף את הלוחית הקדמית בחדשה. (אני לא הייתי עושה זאת בשביל מסגרת ניקל, לפי דעתי יותר יפה שחור רגיל או בלי בכלל)

פורסם
תקנה מסגרת שחורה ב5 שקל וספריי צבע ניקל בעוד 15 ויש לך מסגרת ב20 שקל.

ספריי ניקל לא עולה 15 שקל ולא נתפס על פלסטיק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

איך תסבירו את זה שהמסגרת השחורה לא נשברת?אחרי מאה שנה אולי חלק קטן נשבר פעם וזה היה אחרי הרבה מאוד זמן וגם חלק קטן מאוד.

פשוט מאוד, גם לערסים יש טעם מזעזע...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...