Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שלא היו פה שרשורים לא מעיד על כלום! פשוט כלום!!

99 אחוז מבעלי הרכבים בארץ לא נכנסים/גולשים/יודעים בכלל מה זה קארספורום, אז כמות השרשורים לא שווה שום דבר ביחס לרמת האמינות כביכול של הגיר הזה.

הידע שאני שואב הוא גם מפה, גם מכתבות, והרוב המכריע הוא מאנשים שאני מכיר ומה שאני רואה בעיניים או שומע מבנאדם ממקור ראשון עדיף לי בהרבה, אני לא מפיץ את זה כי אין לי כוח שיתחילו שמועות כאלו ואחרות, וכשאני אומר אנשים שאני מכיר זה או מאנשים שהם בעלי הרכבים, או מחברים קרובים שעובדים במוסכים.

אישית לא הייתי מתקרב לשילוב של DSG/TSI עם סמן לייזר בשנייה שאין אחריות.

סתם לידיעתך - אני אישית מכיר לפחות 3 אנשים שהחליפו להם גיר DSG מתוכם לאחד החליפו גם טורבו בTSI ומישהו אחר שלא קשור ל3 האלה שהחליפו לו מנוע קומפלט TSI1.4, ואף אחד מהם לא פתח אפילו שם משתמש בקארספורום.

וזה מידע אישי של אנשים קרובים ולא מכתבות או דברים אחרים, וככה לידע כללי - 2 מתוכם מכרו את הרכבים כול עוד נפשם בם בשנייה שהרכבים יצאו מהמוסך, באותו יום כבר פרסמו למכירה.

פורסם

אתה אומר ששלושה חברים חוו את הבעיה. כמה זה שלושה מתוך 30,000 מכוניות שנמכרו השנה של היבואן המדובר?! פרומיל. בטח לא משהו להסתמך עליו סטטיסטית. שכחת רק לציין לכמה מהם חזרה הבעיה אם בכלל אחרי שתיקנו. והפורום לידיעתך הוא בבואה משקפת מאוד והבהחלט מקור מידע אמין כי פה נמצא הגרעין הקשה של אוהבי הרכב בישראל וסביר להניח ששום תקלה תופעה או דגם לא יכולים לעבור מתחת לראדאר של אחד ממשתמשי הפורום. אני חושב שאתם מגזימים באנטי שלכם ויש פה כאלה שגם מדקלמים את הסיסמאות השחוקות בלי שבכלל נהגו פעם אחת על DSG או TSI. כל מי שנהג עליהם יגיד לך שזה מנוע נהדר יעיל וזמין והגיר בדרך כלל מאוד נוח לשימוש, אולי פחות חלק בתנועה איטית בתוך העיר, אבל עדין עושה עבודה מצויינת. זה שהיו איתו תקלות בעבר בגלל מחלות ילדות לא אומר שהן ימשכו לנצח ומדובר אחרי הכל באחד היצרנים הכי גדולים ומתקדמים בעולם. נראה לך שהם ימשיכו למכור משהו תקול בלי סוף?! הרי חברה כזאת גומרת את הקריירה בשנייה. הבינו שיש בעיה, חיפשו, מצאו, שידרגו וכנראה שפתרו. לא לי ולא לך יש את האפשרות לדעת במאה אחוז אם זה ממשיך אבל תסתכל על שירשורים מ-2011 כמה עסקו בבעיה ותחפש ב-2012 ותבין מאיפה אני מעריך במידת סבירות גבוהה שפתרו את הבעיה. מכאן ועד לצאת בהצהרות "אפילו בחינם לא נוגע באוטו" זה די ילדותי ולא רציני.

פורסם

אתה מנסה בכל הכוח לא לראות את המציאות ולטומן את הראש בחול.

תנסה לראות את התמונה הכללית ולא השטח הצר שאתה מעוניין לראות.

שאני רואה את השם שלך בשירשורים האלו, ויש לא מעט, אני כבר יודע בדיוק מה הולך להיות כתוב בתגובה שלך.

אתה מסלף את העובדות ומוציא מהתגובות רק את הנתונים שמתאימים לך, ואת מה שלא אתה פשוט מוציא מההקשר.

אולי שלושת חברים של M.L שנתקלו בבעיה הם 100% מכלל החברים שלו, שהם בעלי השידוך המדובר.

גם אם השירשורים על בעיות אחרי השידרוג יצוצו בעוד שנתיים שלוש, גם אז זה לא אומר שנמצא פתרון לבעיה.

בידידות

פלג

פורסם

מנוע נהדר, זמין וחסכוני. נהגתי עליו מספר עצום של פעמים, בשילוב של ידני או DSG.

הכול נכון, אבל מפה ועד לרכוש את זה בכספי שלי המרחק עצום, רובם המכריע של הרכבים האלה באחריות אז יכול להיות שזו גם סיבה שלא שומעים יותר מידיי ושזה "נעלם מתחת לראדר"

ובקשר לתגובה שלך - זו הסיבה שאני משתדל כבר לא להגיב בנושאים האלה, כמות הפאנבוי'ס שיש פה שמכורים לרכבים שהם קנו היא מטורפת, וכולם יוצאים באבירות להגנה על הרכישה שלהם, כאילו אם מישהו יגיד משהו על VAG אז צריך לצלוב אותו.

ילדותי או לא - עד שמנועים/גירים האלה לא יפגינו אמינות טובה לאורך כמה שנים ולא לשנה-שלוש כשהם תחת אחריות, אני לא אתקרב אליהם לעולם. וזו הצהרה שלי, וילדותי לך תגיד ל... אתה יודע טוב מאוד למי. בינתיים מי שלא מוכן לשמוע שום דבר בגנות אהבת ליבו הוא אתה ולא אף אחד אחר.

מה לעשות, האמת כואבת, המנועים האלה לא מפגינים אמינות, ובשבילי גם 3-4 אנשים מתוך 10 שאני מכיר שיש להם מנועים/גירים כאלה זה מדגם מאוד מייצג, מצחיק מאוד לחשוב שאותם אנשים שציחקקו להם ושיגעו אותי להחליף את המאזדה הישנה שלי לרכב כמו שלהם מאלף ואחת סיבות כבר הספיקו להחליף מנועים/טורבו/גירים וחלקם גם למכור את הרכבים מהפחד שהוא שוב ייתפרק להם והמאזדה הישנה, "העלובה והמסכנה" שלי ממשיכה לנסוע ללא שום בעיות, תקלות, או כניסות למוסך שללא אחריות היו עולות לרוכש הרכב בערך כמו משכנתא

למי שהגיב למטה - אין בעיה שגיר צריך שיפוץ, תקין, הגיוני וריאלי, לרכב יש בלאי וזה ידוע, פה מדובר על רכבים חדשים(!!) בני שנה וחצי או פחות שהיו להם צרות כאלה, לא רכבים עם מאות אלפי קילומטרים בשנתונים נמוכים

פורסם

לא מבין על מה המהומה... מה הבעיה למצוא רכב שכבר עבר את הפרוצדורה וליהנות מאחריות של חמש שנים על הגיר כמו שמבטיח היבואן? מישהו כאן חושב ששיפוץ גיר של מאזדה 6 יותר זול? יהוא לא, ואני מכיר לפחות שני אנשים עם מאזדה 6 שהלך להם הגיר בסביבות 120,000 - 150,000 ק"מ! רכב משומש אינו חף מתקלות - כל רכב משומש, זה חלק מעסקת החבילה!

We are the Human Race

פורסם

שלום חברים

אני רואה ששוב יש דעות לכאן ולכאן בנושא הגיר DSG בעיקר בעליות תיקון. לחבר שלי יש סובארו אוטבאק מודל 2006 נדמה לי עם מנוע 2.5 או 3.0 לא זוכר בדיוק. לפני חודש תאמינו או לא הלך לו הגיר והוא רק עשה 130K ק"מ... היתם מאמינים ??? סובארו !!!! לא משנה , הלך ובדק מה עושים במקרה כזה... אלו הם האופציות : גיר חדש 32,000 שח ,שיפוץ הגיר 15,000 שח או החלפת גיר משומש שעדין לא נימצא. מה למדנו כאן ? דברים אכן עולים כסף והרבה.

אני מאמין שעם השנים אחרי שהטכנוליגיה תהיה נפוצה יותר המחירים ירדו. וחוץ מזה היום יצא לי לקרוא על רכבים חדשים שמגיעים לארץ וניראה שמספר לא קטן מהם מגיע גם עם קלאצ' כפול. לא VAG אבל דומה...

בקיצור כניראה שזה העתיד הקרוב עד שימצא פטנט אחר.

יום טוב

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אתה מנסה בכל הכוח לא לראות את המציאות ולטומן את הראש בחול.

תנסה לראות את התמונה הכללית ולא השטח הצר שאתה מעוניין לראות.

שאני רואה את השם שלך בשירשורים האלו, ויש לא מעט, אני כבר יודע בדיוק מה הולך להיות כתוב בתגובה שלך.

אתה מסלף את העובדות ומוציא מהתגובות רק את הנתונים שמתאימים לך, ואת מה שלא אתה פשוט מוציא מההקשר.

אולי שלושת חברים של M.L שנתקלו בבעיה הם 100% מכלל החברים שלו, שהם בעלי השידוך המדובר.

גם אם השירשורים על בעיות אחרי השידרוג יצוצו בעוד שנתיים שלוש, גם אז זה לא אומר שנמצא פתרון לבעיה.

בידידות

פלג

היתה לי לאנסר בעברי. הלך לה הגיר האוטומטי ב-70 אלף ק"מ. היה לי מאגנום. הלך לו מנוע בגלל מערכת קירור תקולה. נחש מה, מיצובישי הוכרזה לאחרונה בעולם כמכונית האמינה ביותר ב-15 השנים האחרונות. אז אצלי 100 אחוז מהמיצובישי מתקלקלות ובעולם היא נחשבת להכי אמינה (גם בעיני חוץ מהתקלות הללו, מאוד אהבתי ונהניתי מהמכוניות). בחייך, אתה לא לוקח שלושה חברים ואומר 100 אחוז תקלות. יצרן כזה לא היה מחזיק מעמד רגע ובמקום זה הוא מספר 2 בעולם במכירות. אז מה, כל העולם לא יודע מהחיים שלו ורק כמה גולשים ישראלים, כן?! עזוב, זה לא רציני. אמרתי ואני עומד מאחורי זה שלעומת שפע השירשורים שנפתחו כאן ב2011 על הבעיות בDSG, ב2012 לא ראיתי כאלה. ואיך אפשר לחזות תקלות עתידיות באיזשהו מנוע או מכונית שאולי יקרו בעוד 3-4 שנים?! לך לא היו אף פעם תקלות ברכב משומש? יש בלאי טבעי של חלקים, יש חוסר הקפדה על טיפולים או שימוש בנוזלים זולים, מצב כבישים ואלף ואחת סיבות אחרות שגם מכוניות הכי אמינות יגיעו למוסך. אולי חוץ מרנו...

מאחר ולא נראה לי שנצליח לשכנע אחד את השני, ברשותך אני מסיים את הדיאלוג בינינו וזה לא קשור לטמינת ראש בחול. לכל אחד העדפות ודיעות שונות ואני מקבל את אלה שלך למרות שאני לא לגמרי מסכים איתם. שבוע טוב ובשורות טובות.

פורסם
שלום חברים

אני רואה ששוב יש דעות לכאן ולכאן בנושא הגיר DSG בעיקר בעליות תיקון. לחבר שלי יש סובארו אוטבאק מודל 2006 נדמה לי עם מנוע 2.5 או 3.0 לא זוכר בדיוק. לפני חודש תאמינו או לא הלך לו הגיר והוא רק עשה 130K ק"מ... היתם מאמינים ??? סובארו !!!! לא משנה , הלך ובדק מה עושים במקרה כזה... אלו הם האופציות : גיר חדש 32,000 שח ,שיפוץ הגיר 15,000 שח או החלפת גיר משומש שעדין לא נימצא. מה למדנו כאן ? דברים אכן עולים כסף והרבה.

אני מאמין שעם השנים אחרי שהטכנוליגיה תהיה נפוצה יותר המחירים ירדו. וחוץ מזה היום יצא לי לקרוא על רכבים חדשים שמגיעים לארץ וניראה שמספר לא קטן מהם מגיע גם עם קלאצ' כפול. לא VAG אבל דומה...

בקיצור כניראה שזה העתיד הקרוב עד שימצא פטנט אחר.

יום טוב

להזכירך, אתה מדבר על מודל 2006 + 150,000 ק"מ, וכאן מדברים על מודלים 2009/10/11 עם 30,000 ק"מ +-, ובנוסף, בסובארו מדובר ברכב הנעה 4*4 שמשפיעה הרבה יותר על הגיר מהנעה 2*4.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני חוזר ושואל, בכדי לוודא שאקזמפלר עבר את התיקון:

מה אני אמור לחפש בהסטוריית הטיפולים ברכב?

יהיה פשוט רשום החלפת מצמדים?

ניסוח אחר?

daniel_sh, אין מהומה, רק שאלה, וכנראה שלא קראת אותה.

אני רוצה לקנות סופרב בת 3~4 שנים..אז מתוך ה5 שנים אחריות ישארו לי בערך שנה וחצי.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני מאמין שרכב חדש כזה יהיה מטופל במוסך מורשה, בהיסטוריית טיפולים אמור להיות רשום מה הוחלף, אם זה מצמד או כול דבר כזה או אחר, הם לא יכולים להעלים את זה, והכי פשוט זה שתשאל במוסך, כלומר תסתכל על ההיסטורית טיפולים - ברגע שתראה משהו חריג מעבר לטיפול רגיל של שמנים/פילטרים/רפידות בלם/צלחות בלם - פשוט תשאל, מאמין שתקבל פירוט על הצד הטוב ביותר.

אני מאמין שאם הוא עבר את התיקון אתה יכול להיות דיי רגוע שזה יישאר תקין, אבל אף אחד לא יכול להבטיח או לנבא את זה

פורסם

יותר עקרוני מבחינתך לחפש החלפת מכטרוניק, זה החלק היקר יותר וגם הבעייתי יותר, למרות שאני בספק אם נשארו מכוניות משנתון 2009 עם מכטרוניק שעלול להיות תקול ועדיין לא שבק חיים. אצלי הבעלים הקודם החליף את המכטרוניק אחרי משהו כמו 30K ק"מ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
למה נחרצות' date='?! סטטיסטיקה פשוטה. אני לא נתקלתי בשרשורים כאן ב-2012 על בעיות בדגמים החדשים או של כאלה שהחליפו להם מצמדים והתקלה חזרה. ואתה?! שנאת החינם של כמה אנשים כאן לאחד המותגים המובילים בעולם במכירות ובטכנולוגיה היא בעוכריכם. אולי באמת מה שמגיע לכם זה יונדאי עם מנוע 1600 וגיר אוטומט ארבעה הילוכים "מתקדם" או טויוטה עם גיר רובוטי מג'עג'ע ודוושת תאוצה תפוסה. תשתחררו. ועוד לא הבנתי מה רע בכתבות עיתונאים. מאיפה אתה שואב את המידע והידע שלך, מאתרים ומגזינים בחו"ל? אופס, לא תאמין אבל גם אותם כותבים עיתונאים, רק בשפה אחרת. יש בארץ עיתונאי רכב ברמה גבוהה (יש גם כאלה שלא, אין ספק) וזו לא בושה או פחיתות כבוד לקרוא וללמוד מאנשים אחרים.[/quote']

ואוו ! לקחת זאת לכיוון האישי.

אז כך, המידע והידע שלי הוא דרך הידיים (שלי) ומחברים שעוסקים בתחום.

תתפלא אבל, הגיעו רכבים לסבב שני של החלפת קלאצ'ים.

יש לי בעיה עם כאלה שתפקידם "לנתב את העדר". בד"כ הם אותם כותבים נגד העדר . אך בפועל הם מתאמצים

ליצירת עדר אחריהם.

אלו אותם כותבים שמנסיעת מבחן באירופה (עם ארוח כדבעי ) מייד משפריצים מחמאות לכול עבר וגם טוענים לאמינות.

דבר שלא הגיוני בעליל (אמינות או רושם לאמינות מתקבל רק לאחר תקחפת נסיון משמעותית).

ואין לי שום דבר מול אף יצרן /יבואן. פרנסתי לא תלויה בתחום זה כלל.

יום טוב

רענן

פורסם
רענן בהחלט צודק. לי באופן אישי החליפו ב- 30,000 ק"מ את המצמדים ולאחר כ- 27,000 ק"מ הבעיה עוד פעם חזרה על עצמה.

באיזה רכב מדובר?

שנת ייצור?

מתיי הוחלפו המצמדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...