Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת מחסום בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד מידי פעם בחניון..מדובר בחניון תת קרקעי..שנכנסים המכונה מזהה רכב(יש חוטים שזורים על הריצפה).. ונותנת אופציה להוציא פתק עם שעת כניסה..מתי שהפתק יוצא המחסום נפתח..

ביציאה אמורים למסור את הפתק לשומר..השומר מעביר את הפתק במחשב..המחשב מחשב את מס' שעות החניה ולפי זה קובע מחיר..

נודע לי שיש אנשים שמצליחים לצאת מהחניון ללא תשלום..איך הם עושים את זה?! האם הגיוני שמישו "המציא" שלט למחסום הזה??

כי למחסום הזה סתם ככה אין שלט ורק המחשב פותח אותו..

פורסם

לצאת מחניון ולא לשלם על החניה זהה ללקיחת מוצר מחנות ויציאה ללא תשלום.

למה כל כך מסקרן אותך לדעת את המידע הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה יודע על זה גם בעל החניון יודע על זה, ובאופן כללי, בעלי חניונים לא נחשבים כסוג של אנשים שממש כדאי לסבן, ככה שאני הייתי מהמר על הסבר חלופי, למשל מנוי או תשלום גלובלי כלשהו.

פורסם

אם תצמד מספיק קרוב לזה שלפניך המערכת לא תסגור את השער וגם אם כן היא תמנע מלפגוע ברכב ותעלה , בדיוק כמו שמעלית יש חיישן שמונע מהדלק להיסגר כעומדים מולו , הטכנולוגיה אולי שונה אבל אותו עיקרון.

דרך אגב יש כבר מערכות שאתה נכנס לוקח כרטיס , המחשב זוכר את המספר רכב שלך ואם יצאת לפני הצורך בתשלום השער נפתח לבדו.

בכל זאת חנית תשלם :/

פורסם

אתה יודע ש"שמעתי ש.." ו"אמרו שלי ש..." מקבלים גרסה שונה בכל מעבר בין אנשים ויש שמוסיפים עוד קצת לסיפור.

אם אתה כזה סקרן - עמוד שם על המדרכה ותראה מה עושים אלו שיוצאים בלי לעבור את השומר ועמדת הקופה - שאני מבין שהיא רק ביציאה ולא עמדת תשלום בקניון/מבנה. האם רק נפנוף לשומר או מפעילים שלט או שפשוט עוברים.

ואז יצוץ הנער שישאל למה אין אפליקציה לסמרטפון שפותחת שערים. יש, אבל עוד אין מספיק מתקנים כאלו.

אולי יסתבר שיש להם מנוי חודשי ואז קבלו שלט שנמצא אצלם ברכב, או שיש שם מנגנון חכם שצילם את הרכב הנכנס ואם יש לו אישור חניה או שעלות החניה כבר שולמה - אז הוא פותח אוטומטית את המחסום. לדוגמה - יש כזה בחניון אסותא ברמת החייל בת"א.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כבר כל חניון שנמצא בבניין של 5 שנים יש את המצלצות שזוכרות את מספר הרכב.

פשוט תענוג

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שאני נכנס לבית החולים שבו אני עובד המחסום נפתח בלי כרטיס.

שאני יוצא - השער נפתח באורח פלא מבלי שאצטרך לשלם.

עכשיו אתה נוסע מאחורי בדרך לבקר חבר מהעבודה ששבר קרסול, רואה אותי עובר את השערים בקלילות ושואל "איך הקומבינטור הזה מסדר את המערכת?"

אז במקרה של בית החולים שבו אני עובד מדובר במערכת מצלמות שקוראות את לוחית הרישוי. זה גם יכול להיות שלט רדיו או סתם אנשים שהשומר מכיר.

פורסם

יצא לי כמה פעמים לראות אנשים ש"נדחפו" כשהמחסום בא לרדת.. ואז הוא שוב פעם נפתח

החניון לא עובד בצורה של מצלמות המצלמות את מס' הרכב וכו'..

תופעה מוזרה של אנשים שלא מעבירים כרטיס ולא משלמים ועושים משו שמצליח להרים את המחסום..

פורסם

בחניון באחד הבניינים בהם עבדתי (וחניתי בלי קשר פעמיים) הייתי משלם מראש ואחרי כמה דקות כשהייתי מגיע לשער הוא היה נפתח בלי להעביר את הכרטיס. מספר הרכב נסרק\מצולם ומשויך לקבלה. ברגע שהקבלה משולמת המחשב מקבל הוראה לפתוח את השער ברגע שאני מתקרב (לפי המספר כאמור) בתנאי שלא עבר זמן רב מידי (החניון הוא לפי שעה).

בפעמיים הראשונות שם לא ידעתי שהמספר מצולם, לא ממש שמתי לב למצלמות והופתעתי, אבל הבנתי שזה ההסבר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

גם בחניות של נתב"ג יש צילום. מספר רכב מוטבע על כרטיס החניה. בדיוק כמו התשלום בכביש 6 או בנהרות הכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל יום חוטפים אחד מעובדי החניון באיומי אקדח כדי שיפתח את השער.

כדי להוציא רישיון לאקדח עליך לעמוד בקריטריונים שהוציא משרד הפנים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פתרון אפשרי:

קטע גדול!

לאחר בירור קצר מתברר שיש מערכת עם כרטיס סים ומספר, שמי שמתקשר היא מזהה אותו בתור אדם מורשה לפי שיחה מזוהה..ואז המחסום נפתח:lol:

• תוכן חדש...